A4 boyutunu 2 kırımlı olarak yaparsanız standart ölçü odur fakat katlam biçimi farklıysa boyut değilde kenar uzunlukları değişebilir..özel siparişlik bir durum söz konusu değilse tabi..
merhaba Erkan_NEHİR; konuya uygun materyaller, fakat biraz kalabalık bir yorum var sanki..
''hayalet illustrasyonu'' istemli olarak mı yumuşak çizildi? sağ üst köşede ki 'uzay gemisi' bütün ilgiyi dağıtıyor gibi..çünkü fazla göze batıyor bence.. uygun düzenlemele iyi bir iş çıkartacağınız...
sayın ''fulyam'' ;
'g' harfinin söz konusu siteyi betimlediğini düşünürsek..
onu çizen bir 'araç' olarak kalem.. düşünsel etkiyi verebilmek için 'düşünce balonu'..
2.örnekte 'g' harfinin üst kısmını 'bilgisayar monitöründen çıkan, site üyelerini temsil eden engellenemeyen 'ok'lar''..:)...
merhaba;
'grafikerler.org.için tasarladığım 'g' harfinin soyutlanmasından yola çıktığım logotype'ım..
logo vektörel çizim programında eskiz olarak tasarlanmış,fotoğraf işleme programında görsel sunum gerçekleştirilmiştir..
'çizgi ve düşünsellik' esin kaynağı olarak baz alınmıştır.. teşekkürler..
hakan bey; döküman cdr formatından jpg. formatına çevirildi yani dökümanların hepsi jpg.. çalışma alanım ise 30x50 cm..döküman boyutu yüksek olursa böyle sorunla karşılaşmamız mümkünmüdür?
düzeltme: boyutları düşürdüm 15x25 cm'ye getirdiğimde jpg olarak kaydetti..
fakat çıktı alacak olsam bu...
merhaba ;
arkadaşlar psd. formatlı dökümanı jpg. olarak kaydederken, daha doğrusu edemezken yukarıda ki hata iletisi görünüyor..
sistemimde boş HDD alanı ve 2GB ram 8600gs ekran kartı mevcut..
sorun nedir?
merhaba;
site üzerinde entegrasyon uyumsuz görünüyor fakat amblem olarak ben başarılı buldum, kontur uygulanmaması daha da estetik katıyor..nice çalışmalara..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.