Arama sonuçları

1. nuriQocca

bayram tebrik kartı (eski)

Beğenmekten başka seçenek bırakmamışsınız tebrik ederim iyi iş..
  2. nuriQocca

Grafikerler.org Bayram Mesajı

İyi bayramlar grafikerler.org
  3. nuriQocca

Kaymakamlık Deneme Logo ??

Eksik değilde fazla var.. Onun haricinde piksel bazlı öğe kullanılmamalı bence logoda..
  4. nuriQocca

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Beylikdüzü'de doymadı AVM ye.. Metrobüs üst geçidinin orada inşaa halinde olan yer sanırım.. En son 15 gün önce geçmiştim önünden.. Bir Türkiye klasiğidir ''bitmeden eve girmek'' kurumsallık bizim ülke için geçerli değil o yüzden bana kimse demesin yok şu firmanın hakkını...
  5. nuriQocca

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Üye oldum benim de bir kupam olsun :D
  6. nuriQocca

Resim Çizmek - Grafik Tasarım bölümü

Vallahi çok enteresan ve tutarsız bir eğitim sisteminin içerisinde olduğumuz tescilleniyor sanırım.. Neyse İstanbul'da olsaydın yönlendireceğim yerler olacaktı ama yerinde ters kaldı.. İnteraktif olarak nee kadar çözebilirsin bilmiyorum tamamen yetenek meselesi diyeceğim ama zaten ondan...
  7. nuriQocca

Resim Çizmek - Grafik Tasarım bölümü

Resim çizmek bu işin temelidir.. Dijital programlar kullanılsa da el çizimlerinin kullanılacağı yerler olacaktır.. En basitinden logo çizmek istesen eskiz için resim çizmek durumundasın.. Bizim masalarımızda bir tarafta guaş boya ve rapido diğer yanda Illustrator ve photoshop açıktı.. yani...
  8. nuriQocca

3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

@49serdar49 Bende ne alaka diye düşünüyorum..:allalla:
  9. nuriQocca

Tam zamanlı çalışacak Grafiker Yardımcısı / Asistanı Aranıyor

Bayan olması bir kritermidir?
  10. nuriQocca

Foto temizliği yaptırılacaktır

photoshop yazılımcısıyım; benimmsnimbudur@hotmail.com
  11. nuriQocca

Çalışılmış resimleri nasıl tekrar aynı alabilirim

PDF olarak çıktı alın uğraşmanıza gerek yok.. Değişim yapmak içinde Indesign'de links panelinden seçili öğenin üzerine sağ tıklayın photoshop'ta açın Image menusundan değişimi yapın save dediğinizde ındesignde de otomatik olarak değişir..
  12. nuriQocca

Dondurmacı Logo Çalışmam

Neden onun çalışması olmaktan çıksın? Özgünlüğünü yitirir çalışmanın adı da 'kolaj' olur..
  13. nuriQocca

İlk Poster çalışmam

Tasarım güzel, Fakat mesaj iyi bir şekilde iletilmiyor.. Bende de olumlu hisler uyandırmadı başarılar..
  14. nuriQocca

konser afişi (kıraç)

'Kıraç' yazdığınız fonttan mı beğenilmedi acaba.. Bence gayet gideri var çalışmanın..
  15. nuriQocca

Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu

'uygun fiyatıyla' ibaresinin etrafında ki 'ok' işaretleri şart mı koşuldu yoksa sizin tasarlamanız mı? Bence gayet fazlalık gibi görünüyor..
  16. nuriQocca

Adobe İllustrator Programı Hakkında Acil .

downloader indiriyorsun ondan sonra o programın penceresinde görüntülenmesi lazım indirme işleminin..
  17. nuriQocca

Adobe İllustrator Programı Hakkında Acil .

http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=illustrator&loc=en_gb
  18. nuriQocca

ızgara salonu için yapmış olduğum çalışma

Altta ki yeşil alanı değerlendirseydiniz, o kısma ''Lahmacun.......Çeşitleri'' yazısını getirseydiniz mesela.. Bir de sipariş alanı pek iyi durmamış gibi.. Kırmızı olan alan.. Kolay gelsin..
  19. nuriQocca

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

Bence sadece Türkiye' de bu iş böyle.. Ne kadar ecnebi yayın izlediysem hepsi sade fikirlerini yansıtabiliyor.. Bu melekette; Sanki her işleri tam ve kurumsal gibi sadece reklamda risk almak istemiyorlar.. Oluyor sana yamalı bohça.. Ayrıca video nun başında ki verilen mesajı almayan müşterinin...
Yukarı Alt