@Aslı SAYILIR
Beylikdüzü'de doymadı AVM ye.. Metrobüs üst geçidinin orada inşaa halinde olan yer sanırım.. En son 15 gün önce geçmiştim önünden..
Bir Türkiye klasiğidir ''bitmeden eve girmek'' kurumsallık bizim ülke için geçerli değil o yüzden bana kimse demesin yok şu firmanın hakkını...
Vallahi çok enteresan ve tutarsız bir eğitim sisteminin içerisinde olduğumuz tescilleniyor sanırım.. Neyse İstanbul'da olsaydın yönlendireceğim yerler olacaktı ama yerinde ters kaldı.. İnteraktif olarak nee kadar çözebilirsin bilmiyorum tamamen yetenek meselesi diyeceğim ama zaten ondan...
Resim çizmek bu işin temelidir.. Dijital programlar kullanılsa da el çizimlerinin kullanılacağı yerler olacaktır.. En basitinden logo çizmek istesen eskiz için resim çizmek durumundasın.. Bizim masalarımızda bir tarafta guaş boya ve rapido diğer yanda Illustrator ve photoshop açıktı.. yani...
PDF olarak çıktı alın uğraşmanıza gerek yok..
Değişim yapmak içinde Indesign'de links panelinden seçili öğenin üzerine sağ tıklayın photoshop'ta açın Image menusundan değişimi yapın save dediğinizde ındesignde de otomatik olarak değişir..
Altta ki yeşil alanı değerlendirseydiniz, o kısma ''Lahmacun.......Çeşitleri'' yazısını getirseydiniz mesela..
Bir de sipariş alanı pek iyi durmamış gibi.. Kırmızı olan alan.. Kolay gelsin..
Bence sadece Türkiye' de bu iş böyle.. Ne kadar ecnebi yayın izlediysem hepsi sade fikirlerini yansıtabiliyor.. Bu melekette; Sanki her işleri tam ve kurumsal gibi sadece reklamda risk almak istemiyorlar.. Oluyor sana yamalı bohça.. Ayrıca video nun başında ki verilen mesajı almayan müşterinin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.