Yukarıda arkadaşlar belirtmiş;
Bu tür renk ayarı, kontras, renk modları, ışık, boyut v.b ayarlara Image>adjustments Panelinden ulaşabilirsiniz..
Biraz kurcalarsanız görürsünüz zaten pek zorluğu olan bir şey değil.. Ve en fazla kullanılan aplikasyondur kanımca Image menu alt başlıkları...
Photoshop-Pen tool-stroke-transparency içeren bir görsel gibi geldi bana..
Bu tarz şeritler hazır olarak çokça mevcut olduğundan sıfırdan pek kimse yapmamış olabilir..
Aslında çizimlerde bir çok sorun mevcut.. Fakat ben bunları sorun olarak görmedim, kendine bir tarz yaratmış olarak gördüm..Kontur çizgilerin çok sert. Kalemin hassiyetini devreye sok biraz.. Çalışmaların biraz daha 'grayscale' olmalı 2 yada 3 ton hissediliyor çizimlerinde.. Hepsinden önemlisi...
Grafiker'e verecek param kalmıyor demek projeyi rafa kaldırmanız anlamına geliyor.. En azından bu platform için..
Reklama, tanıtıma, basıma, etkinliklere bütçe ayrılmış, Lakin işi yapacak asıl kişiye ücret ödemek yok..
Yok yok merak etmeyin burada katılımda bulunan herkes sizi iyi anladı...
anthony 286 isminde bir renk kodu varmıdır? Firma beni 'ti' ye mi alıyor? Font ismi gibi geldi ama renk kodumuz diyorlar? Ne demek istiyorlarda dillerinden anlamıyorum acaba? Varda ben bi-habersen bu renk kodlarına nereden ulaşabilirim ..Yardımcı olabilirmisiniz..
(Konuyu arattım ama ilgi...
Merhaba arkadaşlar girdiğim değerler doğrumudur teyid ederseniz sevinirim matbaa' ya basılı yayın göndermediğimden yardımcı olmanızı rica edeceğim.. A4 sayfasını açtım ve bleed olarak 5mm girdim bu da çalışma alanımdan 5x5x5x5 mm dışarıya alan açtı.. fotoğrafı görüldüğü gibi bu alana kadar...
Bir Bolu' lu olarak diyorum ki; Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesinde resim-grafik bölümü mevcut.. Valilik bundan bi- haber değil.. Lakin Kafa yapısı sabit olunca sonuca şaşırmamak gerekir.. Bizim köy derneğin logosu çok çok daha iyi gerçekten.. Çünkü 'logo' bu logo bile değil.. Kolaj...
Merhaba arkadaşlar resim-iş öğretmenliği grafik tasarım mezunuyum.Eğitim süreci boyunca hemen hemen her çalışmayı manuel olarak yapmak durumda kaldım.Temel bilgilerim var fakat bilgisayar üzerinde program operatörlüğüm yeterli değil.Bu nedenle işimle/bölümümle ilgili kurslara gitmek istiyorum...
KimLk kartLarı böLge böLge dağıtıLıyor boLu piLot böLge idi sanırım yaz sonuna kadar herkeste çipLi nüfus kartLarı oLur.. Bu arada kartLar unisex sanırım renk renk değiL :p
xblack;
teşekkür ederim.. baskı konusuyLa pek iç Li dışLı değiLdim yeni yeni öğreniyorum..
bu görseL kapağın bir kısmının croplanmasıyla oluştu..
taşırma payı dedğimizde bu pay kağıdın basıLdıktan sonra kesilmesi gerekecek kısmını mı teşkil ediyor? birde, matbaaya TIFF oLarak mı göndermeLiyim...
arkadaşLar eLimizde tasarımı bitmiş bir kataLog var PS'ta hazırLandı ve baskıya hazır..
fakat sormak istediğim bir şey var.. tüm forumları okudum, deneme yanılma yaptım ve bir tane katalogu kenar payları olmadan matbaaya gönderdim ve sorun yaşamadan baskıdan geLdi.. baskı için içeriyeden 3+3mm...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.