Arama sonuçları

1. nuriQocca

indesign hakkında sorularınız için

Arkadaşlar fotoğrafın alt kısmında ki beyaz alana kişilerin isimleri yazılacak fakat fotoğrafları text içerisine yerleştirdiğimden 'warp around bounding box' ile fotoğrafları yerleştirdim.. Şimdi fotoğraf üzerine yazmak istediğimde warp around bounding box aktif olduğundan yazı da yazılmıyor...
  2. nuriQocca

Neosans font ailesi

İndirdim.. Türkçe, Çok güzel, şık bir font ailesi teşekkürler..
  3. nuriQocca

Video içerisinde ki hareketli yazı silinebilir mi?

@meleklersehri Hayır denemedim.. Animation bölümünü 3-4 kere açmışımdır muhtemelen hareketli görüntüler ile pek ilgilenmediğimizden..
  4. nuriQocca

Özgeçmiş Çalışması 2

Çok.. ee nasıl derler ımm.. ASORTİK! Ben beğendim ve sizden aldığım cesaret ile unutmazsam bende kendi çalışmamı gönderirim akşam.. Elinize düşüncenize sağlık..
  5. nuriQocca

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Kimse gelmesin çekemem..
  6. nuriQocca

Sürrealizm (Gerçeküstücülük)

Güzel konu, öncelikle teşekkürler, Salvador DALİ en bilinen, ünlü temsilcisi diyebiliriz. En bilindik çalışmalarından birisi de 'belleğin azmi' isimli çalışmadır;
  7. nuriQocca

Örümcek Stand hakkında!

Teknik bilgi verebilecek arkadaşlar, önceden konu üzerine çalışmış, fuar çalışması yapmış arkadaşlar vardır buralarda :)
  8. nuriQocca

Örümcek Stand hakkında!

Arkadaşlar doğru yere mi konu açtım emin olamadım lakin bana örümcek stand türleri, ölçüleri ve programda çalışma alanı, dpi gibi konular hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  9. nuriQocca

Logo Yaptırılacak

Muhasebecinize verin, 10 dk. süreceğini sanmıyorum..
  10. nuriQocca

indesingda sayfalara otomatik sayı verme

Çok teşekkür ederim hemen uyguladım Shift+ctrl işi bitirdi :)
  11. nuriQocca

indesingda sayfalara otomatik sayı verme

Peki derginin bazı sayfalarında reklam var ve sayfa numarası olmaması gerekiyor bu sayfalar nasıl düzenlenebilir?
  12. nuriQocca

@GürhanErkal Program üzerinde bayağı çalışmak lazım tabi videolara bakıyordum bende forumda ki konularla beraber.. Program bilmek konusunda dedikleriniz kesinlikle doğru zira bende guaş boya-rapido kalem ışık-gölge-desen-doku-kompozisyon-renk gibi temel tasarım geçmişinden gelsemde program...
  13. nuriQocca

@bilalbulut Evet aynen dediğiniz gibi.. Her zaman Ps Id Ai de bir şeyler istenmiyor bizlerden biliyorsunuz ki.. Madem grafikersin her programı kullanabilirsin gibi bir izlenim var.. Bunu karşı tarafa anlatmak programı öğrenmekten daha zor olduğundan sanırım az-çok anlamadığımız program...
  14. nuriQocca

@Murat Güler merci beaucoup :doh: @bilalbulut Çok teşekkür ederim yeterince detaylı açıklamalarınız için.. Yinede ilk defa Ae arayüzü ile karşılaşan birisi için zorluk derecesi fazla gibi geldi bu işlem.. Deneyeceğim tekrar teşekkür ederim..
  15. nuriQocca

@GürhanErkal Teşekkür ederim.. Aslında sanırım AutoCAD tarzı bir programdan alınmış bir render.. Fakat beceremeyeceğim sanırım kısa sürede... Kare kare müdahale nasıl olacak? binlerce kare var yanlış mı düşünüyorum :confused: Çok denedim ama tecrübem yok Ae konusunda.. Bahsettiğim yazı...
  16. nuriQocca

Soru başlıkta belirttiğim gibi.. Böyle bir şey Ae ile mümkünmüdür? :allalla: Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
  17. nuriQocca

Facebook Yine Tasarımını Değiştiriyor..

Facebook çok enteresandır gereğinden fazla cesur kararlar alıyor diye düşünüyorum.. Değişiklik iyidir fakat sanki bazı şeyler oturmamışta, üzerinde çalışıyorlar diyemiyoruz. Konsept sürekli değişiyor, üyeler entegre olmakta biraz zorlanıyorlar belkide yadırgıyorlar.. Tabi sosyal ağlardan kopmak...
  18. nuriQocca

Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2

@Hasan ÇELİK Est. Bolu için konuştum.. Çıtayı yükseltiyorsunuz bu memnuniyet verici.. Zira bende bir süre çalıştım Bolu'da böyle çalışma çıkarmak hayaldi :s8: Elinize sağlık tekrardan..
Yukarı Alt