Arama sonuçları

1. nuriQocca

illustrator de çizimleri başka formatda nasıl kaydede biliriz acill

Aynen Export>Png. olarak kaydet.. Sanırım Dw' da tüm imajları klasörde topluyorduk bu yüzden insert sekmesinden çağırmalısın.. Ayrıca ai. programın kök dosyasıdır export seçeneği ile jpeg-tiff-pdf-cdr gibi bir çok formata çevirebilirsin..
  2. nuriQocca

illustrator de çizimleri başka formatda nasıl kaydede biliriz acill

Nasıl, ne tür bir format mesela? Ai'de File>Export Dw'da File>Open açmıyor mu?
  3. nuriQocca

siyah beyaz renklendirme olmusmu?

Çalışmalar güzelde teknik detaylardan bahsetsek ağabey biraz harikulade olur..
  4. nuriQocca

Angelina jolie makyaj

Biraz abartı olmuş sanki ceylan'a benzemiş biraz..
  5. nuriQocca

nettemakina logo

İlk logo ince işçilikle iyileştirilebilir.. Yazıyı da biraz küçültebilirseniz iyi durur gibi..
  6. nuriQocca

University of California - Kurumsal Kimlik 2012

Ciddi ekip işleri.. Belki Türkiye' ye de de ekip ve ajans ruhu benimsenir de, en büyük yaratıcılığımız mock-up sunumlarına ara veririz belki.. Behance'de ki neredeyse tüm tasarımlara gıpta ile bakıp taktir ediyorum.. Yoo yoo kızmayın bana bende aynı şeyleri yapıyorum öz eleştiri bir şey...
  7. nuriQocca

Kartvizit Deneme

Renk ve fontlar uyumlu.. Starwars etkisi var sanki.. Lakin yerleşim uyumsuz, iletişim bölümü çok kenarda ve kesimde uçları yok olabilir bilgilerin.. Aslında dik çalışmaya daha müsait gibi duruyor denemek lazım..
  8. nuriQocca

Reklam Ajansına Tasarımcı Grafiker

https://www.facebook.com/TasarimciGrafikerdegilGrafikTasarimci
  9. nuriQocca

Logo Tasarımı Yaptım Yardıma İhtiyacım Var

Olmuş.. Kartvizit zaten küçük ebatlı bir materyal kimse gözlerini kısıp yazı okumak istemez.. Bence bir şey eklemeyin.. Çift taraflı kartvizit yaparsanız tek tarafta ortalanmış bu logo iyi durur..
  10. nuriQocca

Google ın Türklere İsyanı

@Emre DEMİRCİ Hımms :rolleyes: espri kalibrasyonlarımız tutmuyor sadece:allalla: :p
  11. nuriQocca

Bilge Adam-Mikrosis-Bilişim Eğitim Merkezi HELP!

Hangi kurs olursa olsun belirli bir fiyat eşiği oluştur.. Ülkemizde dershane ve kurs ile bütünleşik bir eğitim sistemimiz olduğundan bilginin sürdürülebilirliği için kursa gitmelisin derim.. Yalnız unutmamanız gereken tek şey öğretimde ki en önemli temel unsur öğreticidir.. Öğretmenlerinizi...
  12. nuriQocca

@Erkan Nehir Açıklamanız mantıklı geldi bundan sonra inanmayacağım :D
  13. nuriQocca

Ben yinede ciddiye aldığınızı düşünmüyorum :D
  14. nuriQocca

@Demet YILDIZ Neyi var Demet hanım yazının :allalla:
  15. nuriQocca

Dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır 15 dk içinde bunu 14 yere yapıştırmazsan sewdiğini kaybedeceksin 14 yere yapıştır bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin bir haber alacaksın şaka değil
  16. nuriQocca

Tuttu tutmadı oyunu

Hayır tutmadı tabi ki :) Harici Hdd kullanıyorsun?
  17. nuriQocca

Bu bir grafikerler hikayesidir

@nuriQocca dedi.. dedi ve dediğiyle öylece kaldı.. Kapıyı araladı :aaa:
  18. nuriQocca

kendim için yaptığım kart çalışması

Bence sil baştan.. Çünkü kahveci için yaptığınız çalışma çok çok daha iyi.. Başarılar..
  19. nuriQocca

Grafik Tasarımcıyı Çıldırtmanın 8 Altın Kuralı

Grafikerlerin ortalama ömrü kısa diyorlar? :D Yaa evet doğal bir seleksiyon gibi görünse de bence trajikomik bir acı gerçek.. Evet anlatacak cümleler dağarcığıma girmemiş.. Bunlar müşteri tarafı ve bu kadarcık madde ile sınırlı değil.. Diğer taraftan arkadaş çevrenizde ya da çalışma...
  20. nuriQocca

Katalog tasarımı

Ben beğendim.. Bayağı Avrupai bir hava olmuş renkler kompozisyonlar.. Tebrik ederim..
Yukarı Alt