Aynen Export>Png. olarak kaydet.. Sanırım Dw' da tüm imajları klasörde topluyorduk bu yüzden insert sekmesinden çağırmalısın.. Ayrıca ai. programın kök dosyasıdır export seçeneği ile jpeg-tiff-pdf-cdr gibi bir çok formata çevirebilirsin..
Ciddi ekip işleri.. Belki Türkiye' ye de de ekip ve ajans ruhu benimsenir de, en büyük yaratıcılığımız mock-up sunumlarına ara veririz belki.. Behance'de ki neredeyse tüm tasarımlara gıpta ile bakıp taktir ediyorum.. Yoo yoo kızmayın bana bende aynı şeyleri yapıyorum öz eleştiri bir şey...
Renk ve fontlar uyumlu.. Starwars etkisi var sanki.. Lakin yerleşim uyumsuz, iletişim bölümü çok kenarda ve kesimde uçları yok olabilir bilgilerin.. Aslında dik çalışmaya daha müsait gibi duruyor denemek lazım..
Olmuş.. Kartvizit zaten küçük ebatlı bir materyal kimse gözlerini kısıp yazı okumak istemez.. Bence bir şey eklemeyin.. Çift taraflı kartvizit yaparsanız tek tarafta ortalanmış bu logo iyi durur..
Hangi kurs olursa olsun belirli bir fiyat eşiği oluştur.. Ülkemizde dershane ve kurs ile bütünleşik bir eğitim sistemimiz olduğundan bilginin sürdürülebilirliği için kursa gitmelisin derim.. Yalnız unutmamanız gereken tek şey öğretimde ki en önemli temel unsur öğreticidir.. Öğretmenlerinizi...
Dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır 15 dk içinde bunu 14 yere yapıştırmazsan sewdiğini kaybedeceksin 14 yere yapıştır bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin bir haber alacaksın şaka değil
Grafikerlerin ortalama ömrü kısa diyorlar? :D Yaa evet doğal bir seleksiyon gibi görünse de bence trajikomik bir acı gerçek.. Evet anlatacak cümleler dağarcığıma girmemiş.. Bunlar müşteri tarafı ve bu kadarcık madde ile sınırlı değil.. Diğer taraftan arkadaş çevrenizde ya da çalışma...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.