Arama sonuçları

1. nuriQocca

Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2

Çalışmayı bende beğendim.. Ama; Mavi yüzde ki logo çook fazla büyük bence.. Ayrıca Bolu' da karaçayır sanırım :) Gelişmeleri görmek güzel teşekkürler..
  2. nuriQocca

Ankara yine sembolsüz kaldı.....

Tam bir vizyonsuzluk örneği..
  3. nuriQocca

Mutlu Yıllar Grafikerler.org

Geride bıraktığımız yıldan çok daha iyi bir yıl geçirmemiz dileği ile; Mutlu seneler.. Bizde koyalım çalışmamızı :clap2:
  4. nuriQocca

Kıyamet..

N' oldu? kopmadı mı.. Herkes sağ mı?.. Ama nasıl olur... Bende yeni kalktım zaten :p Bu arada yeni açıklama geldi yarına sarkmış kıyamet.. Teknik bir arıza olmuş..
  5. nuriQocca

Sayfa çoğaltmak

Hangi sayfanın altına eklemek istiyorsanız onu tıklayın ondan sonra sayfa açın..
  6. nuriQocca

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

Açık konuşmak gerekirse 3 haricindekiler çok bir politik.. Ama 3 gerçekten kreatif ve estetik görünüyor..
  7. nuriQocca

[İstek] Kapak Tasarımı

Sen bize bakma biz bi değişik tipleriz ama iyi insanlarız yardım severiz.. Geçen yıllarda yeğenim için hazırladığım bir kapak örneğini iliştiriyorum belki hoşuna gidebilir..
  8. nuriQocca

fotograf makinesi

Konudan giden gelmemişte.. Profesyonel? Nasıl bir profesyonel 35mm FF bir cihazmı anlamalıyız? orta sınıf mı DSLR'ye giriş mi? Ne için kullanılacak ve ne tip lensler kullanılacak? sorular sorular...
  9. nuriQocca

Gördüğünüz en ilginç rüya...

@Aslı SAYILIR Kesin benimdir o galiba heralde sanırım :p
  10. nuriQocca

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

Maalesef link açılmıyor şu an itibari ile.. +1T Tasarım günlerine davetliydim detaylarıyla anlattılar fontunu da indirelim madem hazırladığım dergide değişiklik yapabiliriz..
  11. nuriQocca

Gördüğünüz en ilginç rüya...

En ilginç rüyam rüyada, rüyada olduğumu anladığım andı.. Önce irkildim, sonra sevindim yüksek bir uçurumun kenarına geldim atladım aşağı düştüğümde uyanmıştım.. Değişik.. :allalla:
  12. nuriQocca

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

Siz boş verin, dayınızın işlerini de bozmayın..
  13. nuriQocca

hazır kurumsal şablona ihtiyacım var,

Hazır bir sürü şablon var internet ortamında.. Hazır çalışmada mı ayağınıza servis edilsin istiyorsunuz biz mi yanlış anlıyoruz?
  14. nuriQocca

21 aralık hava durumu

@bilalbulut Teşekkür ederim değerli yorumunuz için..
  15. nuriQocca

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı

Immm.. Enteresan bir konuyu beraberinde getirmiş bir çalışma.. Oğlan çocuğuna mavi, Kız çocuğuna pembe.. Unisex renkler neler olmalıdır.. :allalla:
  16. nuriQocca

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Bugün kendimi hissetmiyorum..
  17. nuriQocca

21 aralık hava durumu

Tamam işte küçük alametler banko :) Hayırlısı..
  18. nuriQocca

21 aralık hava durumu

@Hakan Dağdeviren Belki biraz popüler kültür, belki biraz kapitalizm, belki biraz sansasyon yaratma çabası bilemem.. Aslında uzun uzadıya konuşulur üzerinde her ne kadar bizler için bir önem arz etmese de insanların bu denli alakadar oluşu beni biraz rahatsız ediyor, şakamı yapıyorlar...
  19. nuriQocca

21 aralık hava durumu

22 ve 23. de yaşam bitiyor diye boş bıraktım.. Yaşam bitince zaman kavramı yok olur mu irdelemek lazım..Yani sonuçta bende bir şey olacağını sanmıyorum.. (Bunu yazıyor olmak bile ironik belkide) İster inanç olarak bakalım, İster bilimsel yada felsefik mayası tutacak bir ön görü değil bu 21...
  20. nuriQocca

21 aralık hava durumu

Ana fikir bana ait değildir :polis: Ps'u kapatmadan bir şeyler yapayım dedim İstanbul için :worshippy:
Yukarı Alt