Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Abstract Background Arkaplan Serisi 7

Teşekkürler...
  2. Burak Güzey

Abstract Background Arkaplan Serisi 4

Paylaşım için teşekkürler...
  3. Burak Güzey

ilk denemem

Renkler göz yoruyor, gözü daha az yoracak renkler seçin brnce. Sonuçta bu bir alışveriş sitesi olduğuna göre, bakıp çıkılmasını istemezsiniz...
  4. Burak Güzey

Tutku Yazılım Logo Çalışması

Erkal BEy e ben de katılıyorum. Ama renkler iyi bence tam zeminleri kullanmışınız, bu da farklı mecralarda da basılsa renk tutturmaya uğraşılmamasını sağlayacaktır bence...
  5. Burak Güzey

1111 Çeşit Karışık Arka Planlar

Paylaşım için teşekkürler.
  6. Burak Güzey

Photoshop CS5 İp Uçları E-Kitap

Paylaşımınız için teşekkürler...
  7. Burak Güzey

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

Ucundan kopartasım geldi... :D
  8. Burak Güzey

Mock-up / Tasarım ve Sunumlarınızda Kullanabileceğiniz Mock-up Seti.

Paylaşımınız için teşekkrler, bunu rapid ile yaptığınız için ayrıca teşekkürler... :D
  9. Burak Güzey

Remax Carisma / Dergi arka kapak çalışması

Bence başlıktaki "CARISMA" yazısını logonun altındaki font ve şekilde yazarsanız daha hoş olur... Anlaşılmasını kolaylaştıracağını düşünüyorum.
  10. Burak Güzey

After Effects Dersleri 1

Paylaşım için teşekkürler.
  11. Burak Güzey

Eksikleri Söylerseniz Sevinirim ...

"KARTUŞ" un "Ş" harfi ve "MERKEZİ" nin "Z" harfi uygun olmamış yazıya bence... Ayrıca alt kısımda kalan İletişim bilgilerinin fontu büyük olmuş. Şık sade bir tasarım olmuş...
  12. Burak Güzey

Yeni Yaptığım Web Sitesi Yorumlarınızı Bekliyorum

Şezlong ile şemsiyenin beyaz kontürünü biraz inceltip yumuşatın bence...
  13. Burak Güzey

EMKO ISI Logo Çalışmam

EMKO (SI gibi algılanıyor. Bence alevi S harfine yaklaştırın ve diğer 2 harfle aynı boyda olmasa da alttan hizalı olursa daha iyi olur sanırım.
  14. Burak Güzey

flex pilates 250gr broşür

Ben de banu hanım ın sorduğunu soracaktım :) Emeğine sağlık....
  15. Burak Güzey

Photoshopda birlik zamanı

Sayın "atanaz" illaki fotoğrafınıza PS uygulamsı yaptığınız bir görsel vardır. Onu buraya ekleyin, fotoğraf üzerinden gidelim... İstediğniz konunun dersini aramaktansa, böylesi daha verimli ve kolay olacaktır bence...
  16. Burak Güzey

photoshop dosyları indir arşiv-1

Paylaşımınız için teşekkürler... :D
  17. Burak Güzey

Broşür tasarım

"once you start, the rest comes" şeklinde yazsaydınız sloganı daha iyi olurdu bence... Slogan niçin dalgalı bir efekte sahip? Persfektif olarak küçükten büyüğe gelseydi başlayın devamı gelir fikrini daha iyi pekiştirirdi bence... "ŞUBEMİZİ" sola dayalı değil de ortalama olsaydı daha iyi dururdu...
  18. Burak Güzey

photoshop dosyaları indir arşiv-2 linkler yenilenmiştir.

Paylaşım için teşekkürler...
  19. Burak Güzey

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

Tasarım yapıldı, müşteriye sunuluyor... -Şurayı kırmızı yapalım -Beyaz kalmasın oraya da canlı bir renk koyalım -Zemin olmamış önceden yaptığın vardı ya onu kullanalım -Logo yu şu tarafa alalım. -Oldu gibi, sen gerisini halledersin. İş basılır, ürünü ellerine alınca... Yaa sende hep aynı...
Yukarı Alt