Daire içerisinden "A" harfini çıkartma fikri iyi idi bence, ya sadece oradan çıkan parçalarla ya da oradan çıkan parçaları logonun mavisinde bırakarak diğer kareleri gri veya açık mavi kullanarak bir yapı oluşturmanız hoş ve daha özgün duracaktır... Hem de "mühendislik ufak detaylardan oluşur"...
Bence A harfinden çıkan parçaları kullanarak dağınık bir şekil yerine daha düzenli bir şekil oluşturursanız daha iyi olur... Dağınıklık mühendislikle pek özdeşleşmiyor...
Mehmet Bey size de hep kırolar mı denk gelmiş yahu... :D
Bir tane de benden:
kutu kapandığında 6 yüzeyde de devamlılığı olan bir zemin düşünün...
Kutu biter...(Sanırsınız)
Müşteri:Ürün sığmadı kutuyu biraz büyütmek lazım, hemen yapı ver zaten tasarımı hazır... 5 dakikalık iş...
Düzeltmeyi...
Sunumunuz hoş olmuş bence, üçgeni kestikten sonra sağdaki parçayı olduğu gibi kaydırmışınız sanırım o yüzden göze takılan bir hata gibi duruyor. üstteki üçgeni de aynı miktarda kaydırır ya da kesit genişliklerini aynı yaparsanız göze hata gibi gelmeyebilir bence...
Burada bir çizgi film efekti yok ki... O zaten bir çizgi film karakteri... Sol taraftaki boy fotoğrafını, sağ taraftaki kesik dikdörtgenlerin içerisine oturtmak ve dikdörtgenlerin altından yukarıya doğru kumlu bir kırmızı görünüm vermek PS ile mümkün ama tek tuşa basılıp yapılan bir efekt değil...
Kimsenin, kimsenin işine saygısı yok... Hepsi 15 dakikalık iş... :D
Aslında doğru ama; es geçilen ufak bir ayrıntı var...
O süre genelde 15 yıl+ 15 dk veya 30 yıl + 15 dk. vb... şeklinde hesaplanmalı aslında...
Ama bu pek düşünülmez, daha doğrusu alıcının bunu düşünmesi işine gelmez... :)
Tabi...
Ben @ den sonra soy ismimi ücretsiz olarak kulllanmayı beceremedim...
Eğer bulutmashar@hotmail.com ( /msn.com/windowslive.com) u alırken sorduğu alternatif mail e ne yazmanız konusunda yardım istiyorsanız; güvendiğiniz bir arkadaşınız ya da akrabanızın mailini verin ya da yahoo dan bir mail...
Siz bulut@mashar.com mail adresini hotmail den ücretsiz olarak aldınız; ama hesap doğrulanmıyor. Problem bu anladığım kadarıyla... Çözüm için yardımcı olamayacağım şu an, ne yazık ki.. :( Kendi adımı ücretsiz almayı deneyip yardımcı olmaya çalışayim...
Hotmail den alınan mailler @hotmail... vb şeklinde bitmesi lazım benim bildiğim kadarıyla. Bu durumda @soyadim şeklinde bir mail i nasıl alabildiniz? ücretsiz mi?ücretli mi?
... "tasdixlendiği andan itibaren kesinlikle değiştirilmediğini yasal merciler de dahil olmak üzere her yerde kanıtlayabilmenizi sağlar. Ancak dokümanın tasdixlenmesi dokümanın üzerinize tescil edilmesi anlamını taşımaz; zira ülkemizdeki yasal düzenlemeler doğrultusunda fikri hakların ve ticari...
1. resmi açın PS de CTRL+A tuşlarına basın; resmin tamamını seçtiniz; CTRL+C tuşlarına basın; resmi kopyaladınız. 2. resmi açın; CTRL+V tuşlarına basın; üst bir layer e 1. resmi yapıştırmış oldunuz; yapıştırdığınız Layer in opasitesini %100 den aşağı düşürün... Böylece 2 resim üst üste...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.