Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Hangi Logo Güzel ? | Sedat Gül

Ben de 3. çalışmayı daha çok beğendim. "y" harfinin turuncu olmasının özel bir sebebi var mı? "Muyan" ın bir anlamı var mı yoksa isimlerin birleşmesi vb... bir durum mu söz konusu?
  2. Burak Güzey

D.S.L.R. demek de ne oluyor?

Sanırım Japonun birinin DTLR yapabilme ihtimalini göz önüne almışlar... :D
  3. Burak Güzey

günün sözü...

Doğru söze ne denir... :D
  4. Burak Güzey

ilk Slice Tool Çalışmam_vb

@vberk Kullandığınız görselin tam ortasında, elinde Keser olan bir adam olmasını özellikle seçmediniz yani... Eğer öyle yapmış olsaydınız daha manidar olurdu bence... Benim kast ettiğim KESER kullanımı o idi, başka birşey değil. Slice tool un kullanım alanlarını ve şeklini kısaca anlattığınız...
  5. Burak Güzey

ilk Slice Tool Çalışmam_vb

İlk çalışma olduğu için mi dilimlemek(slice) için keser kullandınız? :D
  6. Burak Güzey

Photoshopta resim boyutu hakkında yardım

Tif photoshop ta ne renk ve netlikte(300DPI yaptığınızda) görünüyorsa baskıda da hemen hemen o şekilde çıkar. Freehand e çağırdığınız resimler bazen ekranda farklı görünebilir. Size tavsiyem çağıracağınız resimi 100DPI olarak RGB formatında kullanmanızdır. Ama baskıya göndermeden doğru resimle...
  7. Burak Güzey

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

Müşteriye onay metnini verirken, üzerine basa basa yazıları kontrol etmesini söylemek lazım... Müşteriyi kendi firması ile ilgili yazım hatasını en iyi onun bulacağına ikna edin...Onayladığında da yazı ve telefon vb. bilgilerini kontrol ettiğinden emin olun, "Burada ne görüyorsanız baskıda o...
  8. Burak Güzey

vectorel arkaplanlar

Paylaşımınız için teşekkürler...
  9. Burak Güzey

başlığı siz yazın

@mervesultan Birşey değil, beğenmenize sevindim... :)
  10. Burak Güzey

Grafikerler Org'un Yeni Egitim Videosu `Photoshop Dijital Makyaj`Download Linki Aktif

Emeğiniz için teşekkürler, yararlı bir çalışma olmuş...
  11. Burak Güzey

Grafik Tasarım Eğitim Seti DVD

Emeğinize sağlık... Paylaşım için çok teşekkürler...
  12. Burak Güzey

Afis konsept tasarimlar 4

Çevrende ne olursa olsun aldırma "Hayatını Yaşa" diyorsunuz yani...
  13. Burak Güzey

Kaliteli İç mekan resimleri

Paylaşım için teşekkürler...
  14. Burak Güzey

Karışık arkaplan ve resimler ( Jpeg )

Paylaşım için teşekkürler...
  15. Burak Güzey

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

"...kendinden efektli şeyler kullanmadım hiç , o zaman bu benim çalışmam diyemem. çalışmalarımdaki parçalar hep düz stock fotolardır ve parçaların ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız http://hugara.deviantart.com/ gitmeniz yeterli olacaktır(her çalışmaya tıkladığınızda altında parçaların linklerini...
  16. Burak Güzey

renkli duman arkaplanlar

Paylaşımınız için teşekkürler...
  17. Burak Güzey

altın yaldız yapımı

Sanki Extra bir renk kullanıyor muşun gibi düşün. Yaldız rengini vermene gerek yok. Varak işlemi baskıdan sonra uygulanır...
  18. Burak Güzey

Siz ne yapıyorsunuz?

Teknolojiyi ben de severim ama cep telefonu konusunda ilkel kalmayı tercih ediyorum. Sadece arama yapsın, arama alsın, mesaj atsın tamamdır. WAP tır zap tır GPS tir, kameradır vb... Hiç gerekli değil bana göre. Patronun devamlı size ulaşabileceği bir tasma şekline dönmesinden de hoşnut değilim...
  19. Burak Güzey

PSD belgesi 4m x 1.5m olunca PSB oluyor baskı formatı için bir sıkıntı olur mu?

Ben 6 parça toplamda 5 m2 olan iş gönderdim(tek parça değildi) işte fotoğraflar da olduğu ve çok yakından görüneceği için o şekilde istediler sanırım. Ama bu çalışmanın uygulanacağı tabela yakından görünmeyecekse ve fotoğraf kullanılmadıysa düşürülebilir sanırım... En doğrusu baskıyı yapacak...
Yukarı Alt