Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Dergi Nasıl Hazırlanır?

@erbilge Çıkışı yazıcıdan alacağınız için taşık yapmanız gereksiz, zaten zemini beyaz bırakmanız daha iyi olacaktır zira yazıcılar sayfanın tamamına baskı yapamazlar genelde.
  2. Burak Güzey

İLK paylaşımlar

O düğmeye basarken neler hissettin? :)
  3. Burak Güzey

Birkaç afiş...

Gangster afişinin ortalamasında bir problem var sanırım; ama çalışmayı beğendim.. Dergi kapağıda zemin koyu olmuş bence, adamların fotoğraf çerçevelerine sığmamaları hoş olmuş :D
  4. Burak Güzey

2 Çalışmadan Hangisi ?

Bende 1. çalışmayı beğendim... "?" nun slogan ile ilgisi var ama 2. çalışmada "*" işaretinin manasını çözemedim açıkçası...
  5. Burak Güzey

Farklı Duvar Kağıdı Çalışmam

@Süleyman Köklü Yorumlarınız için teşekkür ederim...
  6. Burak Güzey

@Erkan_Nehir "Hangi görsel den bahsediyoruz?" diye sorduğumda, resimleri eklemiştim zaten dikkat ettiyseniz, o yüzden şaşrdım zaten... Neyse, alakanıza teşekkür ederim...
  7. Burak Güzey

@Erkan_Nehir Linklerin altında eklenmiş 2 adet foto olduğuna göre; resim eklemeyi bildiğimi varsayabilirsiniz... Ayrıca 2007 den bugüne biraz siteyi gezmişliğim var... :D Sadece tembellik ettim açıkçası... :)
  8. Burak Güzey

@Erkan_Nehir Teşekkür ederim.. Hangi görsel den bahsediyoruz?
  9. Burak Güzey

İki farklı resimden yola çıkarak farklı bir duvar kağıdı yapmaya çalıştım: Kullanılan görseller 1 - 2 - 2 farklı çalışma ekliyorum:: a- b- Sizce Hangisi? Yorumlarınızı bekliyorum...
  10. Burak Güzey

2010 Dünya Kupası Tanıtım Maili

Tanıtım amacı "Oyun setleri" zaten mail olduğu için resimde link oluyor, tıklanınca direkt ürünlere gidiyor... Konu oyuncak olunca çok renklilikten pek kaçamıyorum.. :D Yorumlarınız için teşekkür ederim...
  11. Burak Güzey

Beğenmediniz mi? :(
  12. Burak Güzey

Baskıda farklı renk çıktı

İşin kenarlarına renk krosları koyduysan eğer onları kontrol et. Onlar düzgün ve iş soluksa corel de verdiğin değerlere bak ve bir renk kataloğundan(çıkış yanıltır) değerlerin karşılığına bak. Ekran yanıltabilir, normal çıkışta... Ama matbaa ustası da ayarsız basmış olabilir. Eğer verdiğin değer...
  13. Burak Güzey

Bakalım beğenecek misiniz?
  14. Burak Güzey

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

Yaptıklarından birini uygulamadan önceki ve sonraki şeklinde fotoların ilk halleri ile ekleyebilir misin?
  15. Burak Güzey

Katalog Çalışması (Beğenal)

Başarılarınızın devamını diliyorum...
  16. Burak Güzey

Eleştiri acımasızdır..

Bir resmi beğenmek ya da beğenmemek için ressam mı olmak gerek sizce?
  17. Burak Güzey

Bir Fikir Hırsızının Gözünden Ve Kaleminden Dünyadan Ayı Çizmek(Önemli)

Açıkçası ben de elimden geldiğince yorum yapmaya ve çalışmalarımı yorumlara açmaya çalışıyordum ama sizin de tespit ettiğiniz B tipi kullanıcılar beni de soğuttu açıkçası...
  18. Burak Güzey

970 adet hayvan clipartı

Emekleriniz için teşekkürler...
  19. Burak Güzey

1000 parçalık yüksek kalite görsel

Paylaşımınız için çok teşekkürler... Emeğinize sağlık...
  20. Burak Güzey

Selam

Hoş geldiniz...
Yukarı Alt