@erbilge
Çıkışı yazıcıdan alacağınız için taşık yapmanız gereksiz, zaten zemini beyaz bırakmanız daha iyi olacaktır zira yazıcılar sayfanın tamamına baskı yapamazlar genelde.
Gangster afişinin ortalamasında bir problem var sanırım; ama çalışmayı beğendim..
Dergi kapağıda zemin koyu olmuş bence, adamların fotoğraf çerçevelerine sığmamaları hoş olmuş :D
@Erkan_Nehir
"Hangi görsel den bahsediyoruz?" diye sorduğumda, resimleri eklemiştim zaten dikkat ettiyseniz, o yüzden şaşrdım zaten... Neyse, alakanıza teşekkür ederim...
@Erkan_Nehir
Linklerin altında eklenmiş 2 adet foto olduğuna göre; resim eklemeyi bildiğimi varsayabilirsiniz... Ayrıca 2007 den bugüne biraz siteyi gezmişliğim var... :D
Sadece tembellik ettim açıkçası... :)
İki farklı resimden yola çıkarak farklı bir duvar kağıdı yapmaya çalıştım:
Kullanılan görseller
1 -
2 -
2 farklı çalışma ekliyorum::
a-
b-
Sizce Hangisi?
Yorumlarınızı bekliyorum...
Tanıtım amacı "Oyun setleri" zaten mail olduğu için resimde link oluyor, tıklanınca direkt ürünlere gidiyor...
Konu oyuncak olunca çok renklilikten pek kaçamıyorum.. :D
Yorumlarınız için teşekkür ederim...
İşin kenarlarına renk krosları koyduysan eğer onları kontrol et. Onlar düzgün ve iş soluksa corel de verdiğin değerlere bak ve bir renk kataloğundan(çıkış yanıltır) değerlerin karşılığına bak.
Ekran yanıltabilir, normal çıkışta... Ama matbaa ustası da ayarsız basmış olabilir.
Eğer verdiğin değer...
Açıkçası ben de elimden geldiğince yorum yapmaya ve çalışmalarımı yorumlara açmaya çalışıyordum ama sizin de tespit ettiğiniz B tipi kullanıcılar beni de soğuttu açıkçası...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.