Arama sonuçları

1. H

Logo Çizerken Soyut Düşünme (Ders)

Evet şimdi bulabildim Hasan. Hafızamdaki yanlışı düzeltmeme yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Zaten emin olmadığımı belirtmiştim. İyi çalışmalar.
  2. H

Sayın Hasan, Belirttiğin linki inceledim ama Koç Holding'e ait herhangi bir çalışma göremedim ya da ben bulamadım. Eğer hangi başlık altında arayacağımı yazarsan sevinirim. Ben de en azından yanlış bildiğimin doğrusunu öğrenmiş olurum. Saygılar.
  3. H

Sayın Hasan, Bumerang ile uydu arasında kurduğun bağlantı yanlış. Sanırım ufak bir ayrıntıyı kaçırmışsın. Uydu dünyanın çeşitli noktalarından aldığı sinyalleri yine dünyanın veya uzayın her noktasına ulaştırma yeteneğine sahiptir. Oysa bumerang sadece çıktığı noktaya geri döner. Radarlar...
  4. H

"NEY" Afiş

Kompozisyon çok zayıf. Zemin çok koyu. Kullanılan font bu zeminle uyumlu değil. Daha bold fontlarla bu zemin üzerinde daha iyi kontras elde edilebilir. Üsteki beş satır ortalı mı, sağa mı, sola mı blok belli değil. Metinler çok sıkıntılı görünüyor. Bence biraz daha çalışılmalı. Kolay gelsin.
  5. H

cod0key

Sayın Codokey, Kafama göre takıldım diyorsanız, o zaman yorum da istemek yanlış olur bence. Kimse kafanızdan gecenleri bilemez, herşeyde serbestsinizdir. Ama çalışmalarınızı herhangibir konuyla ilişkilendirerek çalışırsanız, o zaman yorum yapma imkanımız olur. Photoshopa daha çok hakim...
  6. H

2010 bebek takvimi

Eline sağlık. Ama reklam alanı nerede?
  7. H

lalezarkoleji works <1> <2> <3>

Eline sağlık, çok güzel olmuş. Kolay gelsin.
  8. H

Lalezar tasarım <1>

Eline sağlık. Çok güzel. Saygılar.
  9. H

Levent Uydu

Sayın Hasan bey. Eleştiriye açık olman tahammüllü olmanı da gerektirir. Arkadaşlara haksızlık ediyorsun bence. Her eleştiri seni bir adım daha ileri götürür. Tabi eleştirileri olumlu değerlendirirsen. Kolay gelsin.
  10. H

Yağlı boya resimlerimden...

Sayın Günel hanımefendi Bu sunumunuz gecenin bu saatinde inanın gözlerimi dinlendirdi. Dijital gelişim unutturmuştu bize bu güzel şeyleri. Elleriniz dert görmesin!
  11. H

Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar

Sayın Melih bey, Araştırma yapmama gerek kalmadı, verdiğiniz 20 rakamını Günel hanım teyit ettiler. Sagolsunlar. Sorularımın cevabını alamadığım gibi, sadece Mimar Sinan mı grafiker yetiştiriyor hocam? Eğer evet öyle diyorsanız 20 talebenin de mezun olduğunu varsayalım, bu koskoca ülke için...
  12. H

Sayın Melih bey, Sizce bugünkü Türk Grafik Eğitim sisteminde birinci tanımlamada yaptığınız mı yoksa ikinci tanımlamada yaptığınız (sizin tercih ederim dediğiniz -Sanat Yönetmeni-) grafikerler mi yetiştirilip mezun ediliyor? Eğer ki ikinci kategoride yetiştiriliyorsa sayın Faruk beyin...
  13. H

Sayın Melih bey, Emek verip, bir hayli zaman harcayıp konu hakkındaki görüşlerinizi bildirmeniz beni olduğu gibi birçok ilgili arkadaşı da bilgi sahibi yapmıştır şüphesiz. Teşekkür ederim. Sanattan ve eğitimden ödün vermemiz düşünülemez, söz konusu dahi edilemez. İsmail beyin yazısındaki...
  14. H

Sayın İsmail bey, Nihayet bir mektepli olarak konu başlığına görüş bildirmeniz, diğer mektepli arkadaşları da cesaretlendirir umarım. Zira şimdiye kadar sedece Melih beyler müdahil oldular. Daha önce konu başlığı sahibi sayın Faruk beyle bir alaylı olarak yazışmalarımda, sizler gibi üyelerin...
  15. H

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

Sayın Tarık, Sorumu dikkate alıp, bilgilendirme nezaketinde bulunduğun için sagol. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
  16. H

Sayın Faruk bey, Öncelikle, değerli eğitmenlerimiz ile yaptığınız görüşmelerin muhteviyatını benimle paylaşmak lütfunda ve inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz "Ambalaj Teknikleri Eğitimi"nin okullarımızda da uygulanması girişimleri sevindirici ve de Türk Mallarına dünya...
  17. H

Yeni Tasarımlarım Fikir Almak İçin Mutlaka Bakınız (Musul Günlüğüm)

Hepsi güzel ama "Okullar açılıyor"u çok beğendim. Perspektif, ışık-gölge ve yansımalar çok yerinde. "HER ÜRÜNDE" spotunun altındaki degrade değerini diğer spotlara da kullansak, daha hoş olacak gibi. Denemek de fayda var. Ellerine sağlık Hakan, kolay gelsin.
  18. H

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

Hiç yerli firmalardan talep gelmedi mi logo çalışmanız için? Saygılar.
  19. H

Gerçeğinden Farksız Bir Elektro Gitar Modellemem. Şiddetle Bakınız Diyorum.

Eline sağlık bir hayli emek vermişsin. Güzel de çalışma olmuş. Üsteki siyah gitar herhalde,Gibson L.Paul modeli. Ama tam emin değilim. Güzel çalışmalarının devamı gelsin. Saygılar.
  20. H

Adobe InDesign CS4 Yardım

Sayın Melih bey, Tabiki doğru söze ne denir. Gayet yerinde yazmışsınız. Herkesin kendi tercihi tabiki. İlk satırlarda söylediğiniz gibi önce olayı beyinde tasarlayıp hangi program ile neticeye gidilebilineceğini tespit etmek olayın aslı bu. Ben de arkadaşa bu tip vektörel basit çalışmalarda...
Yukarı Alt