Arama sonuçları

1. H

Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı mı?

Bir grafikerin Türkçeye ve Türkçe İmla Kurallarını çok iyi bilmesi gerekmez mi? Ama bu sitedeki bir çok grafikerim veya matbacıyım diyen arkadaşların mesajlarını okurken çıldırıyorum. Bizim işimiz yazmak ve çizmek. Bu kurallara nerde olursa olsun harfiyle uymak zorunda değil miyiz? Bırakın...
  2. H

süt reklamı (muhteşem)

Slm dilek hanım. Elinize sağlık güzel. Süt reklamı olur mu olmaz mı onu tartışmak lazım. Ama renklerle oynanarak daha değişik konularla ilişkilendirebilir. Sanatsal tarafı daha yoğun çalışmalarınız. Ama bunlar sadece bir sunum şu an. Paylaşım olması için nasıl yapıldıklarını anlatın ki...
  3. H

Hangi Vektör Programı?

ıllustrator Freehand kadar eski bir program. Corel hepsinden genç ama çok daha yetenekli. Hemen hemen her ikisini de barındırıyor. Customl'lar harika. Daha ne olacak. Tek kelimeyle Corel.
  4. H

Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı

Evet arkadaşım sayfaları ayırmakla olay çözülür... Eleştirimi olgunlukla karşıladığın için sagol. Çünkü bence eleştiriye tahammül etmek kişiyi bir adım daha ileri götürür. Kolay gelsin..
  5. H

erka matbaa logo

Arkadaşlar bu tepkilerinize hiç anlam veremedim. Kimseye sataşma veya ben bilgeyim şeklinde bir tarz kullanmadım. Her iki logodaki gördüğüm hatayı (bana göre tabi) belirttim. Kimse saptamalarım doğru mu değil mi ondan konuşmuyor... gerçekten hata var mı yok mu aldıran yok. O zaman neyi...
  6. H

Littabe / logo, afiş, tabela

Jeans pantolanlar üzerine yaptığın çalışma çok özgün çok güzel. Ve sade herşeyi anlatıyor.. Ama sol alttaki layeri kaldırsaydın daha da iyi olurdu sanırım. Pantolonların kemerlerindeki yeterli ve daha anlamlı. Bir de son çalışmandaki ortadaki tişört vs. yerde mi duruyor yoksa bir masa üzerinde...
  7. H

Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı

Eline sağlık olmuş olmuş da çok güzel olmamış. İkinci sayfadaki resimlerin kesilmiş kenarları seni hiç rahatsız etmiyor mu? Sanki diğer 1 ve 3 sayfanın altında kalmışlar gibi gözükmüyor mu? Ya sayfaları birbirinden uygun bir şekilde ayıracaktın veya resimleri farklı yerlerde konumlandıracaktın...
  8. H

erka matbaa logo

Umarım Erka Matbaacılık üstekini kullanmamıştır. Bu siteye yeni takıldım ama herkes birbirine eline sağlık güzel olmuş deyip gidiyor. Ortada elle tutulur bişe yok anlayan da yok. Tüm arkadaşlara soruyorum bir matbaanın yani özellikle bir matbaanın logosu RGB den oluşur mu? Affedilmez bir hata...
  9. H

logo hafizeana

Muhteviyatı bırakın birtarafa... inekmiş sütmüş. Hertaraf perspektif hatası. Bunu görelim ki arkadaşımızı doğru yönlendirelim. Görür görmez beni çok rahatsız etti hemen. Slmlar.
Yukarı Alt