Arama sonuçları

1. idris gümüş

Cehenneme Bir Adım 2005 ( The Descent )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2005 ~ İngiltere Tür: Dram, Gerilim, Korku, Macera Yönetmen: Neil Marshall Senaryo: Neil Marshall Senaryo (Kitap): Neil Marshall Yapımcı: Christian Colson Görüntü Yönetmeni: Sam McCurdy Müzik: David Julyan Dağıtım: Özen Film Filmin Websitesi...
  2. idris gümüş

Evdeki Düşman 2009 (Orphan)

Arkadaşlar bu gerçekten bir film :) ben bunu 2 defa izledim ilk tanıştığımda :) senaryosu çok acayip birşey evet kapat on numara olmuş çok etkileyici ve çekici :)) Hanım kızımız ile birde siz tanışın :) Esterhe bir sorun var :D
  3. idris gümüş

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma 2010 (The Twilight Saga: Eclipse)

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Romantik Yönetmen: David Slade Senaryo: Melissa Rosenberg Senaryo (Kitap): Stephenie Meyer Yapımcı: Karen Rosenfelt, Greg Mooradian, Wyck Godfrey, Mark Morgan Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe Müzik...
  4. idris gümüş

Evdeki Düşman 2009 (Orphan)

Fragman: Resim: Film Detay: Tür : Gerilim / Korku / Dram / Gizem Gösterim Tarihi :4 Eylül 2009 Yönetmen : Jaume Collet-Serra Senaryo : David Johnson , Alex Mace (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Jeff Cutter Müzik : John Ottman Yapım : 2009, ABD / Kanada / Almanya / Fransa , 123 dk. Oyuncuar...
  5. idris gümüş

yağlı boya ve pastel denemelerim

Selam. ben pek anlamıyorum yağlı ve pastel boyadan ancak göz resimlerinde sanki biraz bulanıklık var gibime geldi jpeg olarak kayıt ettiğinzde kalitesi mi düştü acaba ?
  6. idris gümüş

130 Tane Web 2.0 Tarzı Gradient

Selam. Güzel şeyler benziyorlar aslında genelde kendim üretirim bunları ama genede indiriyim :) bazen renklerle sprun yaşıyorum hazır olunca biraz daha pratik oluyor elinize sağlık. (indirmede sorun yok ayrıca)
  7. idris gümüş

tesekkurler

@derbder33 Selam. hoşgeldiniz arkadaşım umarım beklentilerinizin karşılığını alırsınız. Görsel Günlere..
  8. idris gümüş

fulya_calısma-1

@ekinoks76 Biraz bekleyip f5 yapar mısınız belki düzelir. ben öyle yapıyorum düzeliyor çünki.
  9. idris gümüş

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi 2009 (G.I. Joe: The Rise of Cobra)

Fragman: Resim: Oyuncular: Brendan Fraser Channing Tatum Sienna Miller Marlon Wayans Dennis Quaid Film konusu: Bir önceki ortak çalışmaları transformers ile dünya çapında büyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures ve Hasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon...
  10. idris gümüş

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

Selam. Arkadaşım 2.ci resimdeki çalışma hoşuma gitti piyasa sürme bakımından. ama boyutu birazda daha küçük olsa daha çok yakışırdı diye düşünüyorum elinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız.
  11. idris gümüş

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

@Fulyam Becermekte ne demek hele 197 layer'li bi çalışmdan sonra :) ustanında ustası olmuş bence :) bize böyle ustalar lazım
  12. idris gümüş

fulya_calısma-1

Selam. Fulya hanım birde acemiyim dersiniz artık size göre acemilik seviyeniz ne kadarsa :) başarılı bir çalışma olmuş elinize şağlık. Ancak soldaki Grafikerler.org yazı efekti olmamış bence sağdaki iyi :) Dalgınlığınıza gelmiş galiba biraz uyumaya çekilin isterseniz
  13. idris gümüş

Bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda

Evet aynen bence bu iş gene Noel babanın geyiklerine dönücek gibi ama biz dönmeyelim :D
  14. idris gümüş

Yine hızlısınız Fulya hanım :) maşallah iş benim ızdırap çekmeme gelince değişiyor dimi :)
  15. idris gümüş

Adını Sen Koy 2009

Estağrurullah ne kusuru Nergis Hanım dalgınlığınıza gelmiştir. ilginiz için tekrar teşekkürler.
  16. idris gümüş

:) benim içinde neredeyse bir zaluli ihtiyaç gibi olu iş yerinden izin vermiyorlar girdim mi çıkmıyorum diye ızdırap çekiyorum gün boyunca :)
  17. idris gümüş

Türk fotoğrafçıya ‘Sony Dünya Fotoğraf Ödülü’

Selam çok güzel olmuş bence ve Türkiye'nin bu şekilde daha fazla ve ciddi işler ile ismini duyarması lazım artık...
  18. idris gümüş

Göze makyaj ve Göz rengi değiştirme

Selam. arkadaşım elne sağlık buda güzel tekniklerden bir tanesi.
  19. idris gümüş

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

Merhaba. Çalışmalarınız çok başarılı her zamanki gibi başarılarınız devamı temennisiyle. Görsel Günlere...
  20. idris gümüş

Arkadaşlar bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda hiç sitemiz aklınıza geliyor mu ? Yada bir gün boyunca siteye girmediniz aklınza kaç defa gelmiştir ? :) ( Umarım Saçma Olmadı ) :p
Yukarı Alt