Arama sonuçları

1. Burak Güzey

semtimiz.com logo çalışması

Semtimizin, T sini köprüden çıkartmak çok hoş(Boğaz tarafında bir semttir umarım:D), bence "M" harfini de köprüden çıkartsanız daha hoş olabilir. Yazı sol üstten sağ alta gidiyormuş gibi düzenlenip M ve T tek köprüde(belki araya ufak bir beyaz gölge ile ayrım yaparak) çıkartılırsa daha iyi...
  2. Burak Güzey

Çocuklar işçi olmasın!!!

Hem "Çocuklar işçi olmasın" sloganı var, hem de mendil vs satan çocuklardan alış veriş yapmamızı tavsiye eden ifadeler var bu tezat oluşturmuyor mu? Bu çocukları zorla çalıştıran genelde aileler oluyor, sokak çocuklarından alış-veriş yaptığımız sürece, talep var diye aynı sistem devam...
  3. Burak Güzey

Köy site logosu...!

Kinderip köyü nerede? Çünkü Türkiye de değil ise ve bu isim Yabancı dilde ise "İ" harfinde nokta olup olmadığından emin olun...
  4. Burak Güzey

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

@Hakan Dağdeviren Aslında işin doğrusu, bir seçim belirtilmesinden çok tasarımlarla ilgili eleştiriler almayı ve bu doğrultularda tasarımlarımda değişiklikler yapmayı istiyorum... Bakalım istediğime ulaşabilecek miyim?
  5. Burak Güzey

grafiker olmak???

@farukcagla İnsanların duymak istemediklerini yüzlerine söylüyorsunuzdur belki... diyeceğim... Doğrusuda budur bence, bir kimse doğru bildiğini başkalarına hoş görünmek adına eğip bükmemeli zaten... Hatalarını duymaya tahammülü olmayan kimselerle de irtibatı kopardığınız iyi olmuş...
  6. Burak Güzey

Melek Hanım ve Hakan Bey, yorumlarınız için teşekkür ederim... 2 numara önde şu an :)
  7. Burak Güzey

Basılmış bir kutunun grafiği değişecek. Kutunun bitmiş hali: Üstten Alttan :--------------------------- Yeni 3 farklı çalışma:::::::::::::::::::::::: 1 numara:::::::::::: 2 numara:::::::::::: 3 numara ::::::::::::::::: Sizce hangisi? Değerli fikirlerinizi bekliyorum... Şimdiden teşekkürler...
  8. Burak Güzey

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

Müşterinize tebriklerimizi iletin, doğrusunu seçmiş... :D Bu şekli ile mi yoksa varaklı çizgiler eklediniz mi?
  9. Burak Güzey

A5 tek renk önlü arkalı karate kursu çalışması

Bence Santranç taşlarını da fotoğraf değil klipart kullan bütünlük olsun... Ve de sağ tarafta logoya yaptığın efekt i pek beğenmedim açıkçası... :( Gölge ya da kontür ver yeter bence)
  10. Burak Güzey

Spor Vektörleri

Emeğinize sağlık, teşekkürler...
  11. Burak Güzey

chanels ile renk ayrımı

Channel dan "new SPOT channel" diyerek c,m,y,k haricinde yeni extra renkler ekleyebilirsiniz kolyca.. Solidity 0% olsun istediğiniz rengi seçin ve ona göre adlandırın. Desenlerinizi tek tek channelden çizin...(kullandığınız brush ın 100% zemin olmasına dikkat edin) c,m,y,k da yaptığınız...
  12. Burak Güzey

2 Dünya Savaşı Fotoğrafları

@Fatih Coşkun Amin... Einstain ın bir lafı vardır: Gazeteciler sormuşlar: "Sizce 3. Dünya savaşında ne tarz silahlar kullanılı?"diye; o da: "3.yü bilmem ama eğer gerçekleşirse, 4. taş ve sopalarla yapılır." demiş...
  13. Burak Güzey

sitemize nasıl ulaştınız ?

2007 de büyük ihtimal arama motoru ile bir resim ya da vektörel ya da PS ile ilgili bir sorunuma yanıt ararken üye olmuşum sanırım, 2008 de bir mail geldi... Bir girip bakayim dedim bu ne idi diye... :)
  14. Burak Güzey

dergi kapağı için tipografi

Hakan Bey e ben de katılıyorum... Kızı yola ortalayın ve öne doğru gelen bir gölge ekleyin. "G Art" ın gölgelerini de düzeltin. PS öne doğru gölge konusunda hep yetersizdir, elle yapmanız gerekli... Uzatmayı da unutmayın, güneş ufka bayağı yakın... Ufukla çimlerin birleştiği yerdeki silik balonu...
  15. Burak Güzey

Africa...

Çünkü daha fazla bakarsam ortadaki yeşil ve kahverengi tüllerin sağ ve solunun da simetrik olmadığını fark edebilirim... Gerçi herşey simetrik olacak diye bir şart yok, böyle de hoş...
  16. Burak Güzey

Africa...

Ayrıca sağdaki kadının omzunun üzerindeki siyah lekeden diğer kadında yok... Daha bakmiimm ben en iyisi... :)
  17. Burak Güzey

Repair

Çok şık olmuş elinize sağlık...
  18. Burak Güzey

Africa...

Süper... Fil Kulaklarının ortasına da elips tarzı birşey koyulsa simetri tam olurdu, bu hali ile sağdaki fil kulağı üstte kalmış oluyor...
  19. Burak Güzey

Afiş çalışmam

Bu ön arka birafiş mi? Tam anlayamadım doğrusu... Ürünleri daha büyük kullansanız daha iyi olur bence(üst üste gelmemelerine de dikkat edin bence), ayrıca vurgulamak istediğiniz yazıları Kırmızı ile yazarsanız, hem renk katılmış olur hemde kontrast sayesinde vurgusu daha iyi olur, bir de öyle...
  20. Burak Güzey

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

Bence 1 numarayı yapın ama İsmi Varak tan çıkartmayın okunması zor olabilir... Ve de evden çıkan ışık hüzmelerine Varaktan çizgiler ekleyin bence...
Yukarı Alt