Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

Bu fiyat listesinin belirli bir kaynağı var mı, yoksa ortalama mı? Ya da şahsınızın belirlediği ve kullandığı bir liste mi? BU konuda aydınlata bilirseniz çok sevinirim. Saygılar...
  2. Burak Güzey

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

Bence 2 numara, ama logonun altındaki adresin genişliğini logo ile aynı yapıp 2 tarafa yaslanmış olarak kullanırsanız daha şık durur bence...
  3. Burak Güzey

Technology 114 adet

Paylaşım için teşekkürler...
  4. Burak Güzey

İlham Veren Tasarımlar

Diğer çalışmaları takip edeceğiz ki, aynısını yapmayalım... Paylaşım için teşekkürler...
  5. Burak Güzey

Tanrı yanılgısı kitap kapağı

Dünya ya uzaydan bakıldığında arka tarafta kalan ülkeler görünmez... Ayrıca Fatih Bey in yorumlarına da katılıyorum...
  6. Burak Güzey

Karışık Vektörler

Paylaşımınız için teşekkürler.
  7. Burak Güzey

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

@farukcagla Doğru anlamışsınız... Ne yazık ki hiç birşey öğrenemedim, hoca gelmedi hiç... Şaka gibi ama doğrusu bu... Dersin adı var kendi yoktu ne yazık ki... :( Yani 96 senesi o bölümün belki de kapandığı ya da kapanmak üzere olduğu sene idi, o zamanlar çok ilgim olmadığından pek takip...
  8. Burak Güzey

Sitemizde iFrame kullanımı

Benim bildiğim </head> ile <body> arası...
  9. Burak Güzey

1996 ve 2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi nde (Beyazıt Kampusü) Güzel Sanatlar Fakültesi vardı, şimdi kapanmış olabilir... Ben Fen Fakültesi mezunuyum ama ilk sene seçmeli ders olarak vermişlerdi... "Güzel Sanatlar" ı
  10. Burak Güzey

Ben 2001 Yılında Üniversiteden mezun oldum(Grafik Bölümü değil) ve Tanıdık birinin Matbaasında (ki kendisi Güzel Sanatlar mezunu ve de Matbacılığı Uzun yıllar yapmış bir kimsedir) Freehand 7 programını öğrenerek başladım... Benim şansıma(ben öyle düşünüyorum) sadece bilgisayar üzerinde...
  11. Burak Güzey

GM danışmanlık için Logo-Antetli - Kartvizit - Cepli Dosya

Cepli dosyada neden isim ve telefonlar var?
  12. Burak Güzey

portfolyomdan bazı örnekler

Başarılı çalışmalar, zaman harcanmış önem verilmiş... Paylaşımınız için teşekkürler...
  13. Burak Güzey

yıne karakalem ve yıne ben

Bence de gerçekçi bir çalışma olmuş, elinize sağlık...
  14. Burak Güzey

Photoshop Paket v1.0

Paylaşım için teşekkürler, ne zaman görsem sigara içiyor oluyorsunuz, ciğerlerinize yazık değil mi? :D
  15. Burak Güzey

Vektörel Logomuzdan MC4D Ye Sonra AE Animasyona

Emeğinize sağlık, yapılışını ders olarak ekleyebilirseniz sevinirim...
  16. Burak Güzey

Akvaryum firması için yaptığın 3 adet logo

Ben senin yerinde olsam.. Bir kum saatinin üst kısmının kumsuz bölümüne balıkları ve suyu, kumun aktığı alt bölüme yazıyı koyarım...
  17. Burak Güzey

Resimdeki buz efekti

Benden Çıkan bu: :D Paylaşım için teşekkürler
  18. Burak Güzey

jpeg olan logoyu yeniden çizmek

Eğer büyük bir firma ise logosunun vektörel halini, http://www.brandsoftheworld.com adresinde bulma şansınız yüksek... Search kısmına firma ismini yazın yeterli...
  19. Burak Güzey

jpeg olan logoyu yeniden çizmek

JPG Dosyalarını PhotoShop ta açın, daha sonra : Image/Image Size a tıklayın... Resolution 300 Pixels/Inch ve ebatları kullanacağınız ebatlara yakın veya daha büyük ise baskıda direkt kullanabilirsiniz. Eğer Res düşük ise: Resample Image SEÇİLİ DEĞİL iken ELİNİZLE 300 Pixels/Inch o zaman işin...
  20. Burak Güzey

katılım belgesi

BU belge öğrencilere mi öğretmenlere mi verilecek? Eğer öğretmenlere verilecek ise ifade şekilleri doğru ama diğer türlü ise Yaşar Bey e katılıyorum... Tasarım olarak hoşuma gitti, renkler de iyi olmuş bence...
Yukarı Alt