mizikci_51 bence orjinalle cizdigim resmi yanyana koy ve iyice bak eger gercekten bu işi biliyorsan zaten burda bunu anlatmama gerek kalmaz artık sana bir acıklama yapma gereksinimi duymuyorum ama çalısmalarını sabırsızca bekliyorum
vaveyla tsk yorumun icin dudak ve gözde hatalar var bende...
bencede bussenin dedigine katılıyorum yandaki fotolar kalksa ve konuk oyuncu kısmını kaldırıp oraya yer ve tarih yazılsa bir ask hikayesi yazısı ortalansa ve serhat ve gönülün fotoları siyah beyaz olsa ve biraz daha büyük kullanılsa dahamı güzel olurdu acaba :) emegine sağlık güzel bir fikir ama...
tsk ederim yorumlarnız için şahmeran herkesin bildiği gibi kafası insan vücudu yılan olan mitolojik bir karakter .bazı efsanelerde şahmeranın güzelliğin çok ön plana çıkmıstır ve bayan olduğu söylenir eğer sadece kafa kısmından sonra yılan vücudu yapsaydım çokta estetik kalmazdı :) sadece...
gezerken gördügüm bir resmi birde ben çizim dedim, gölgelendirmelerde birazcık kopya aldığımı itiraf edeyim :)
yaptığım bütün çalısmalarım eleştriye acıktır ama elestri yaparken rica ediyorum bu resmi sen yapmadın yada buresim kopya tarzında elestriler hos değil yapan kisiden çok harcanan emeğe...
yorumun için tsk ederim söylediğin hataların hepsinin farkındayım egitim aldımmı aslında ilk okuldan liseye kadar resim ögretmenim yardımlarıyla ilerlettim onun hakkını yiyemem bana çok yardımcı oldu lisede tam anlamıyla profesyonelce olmasada çizimlerimi çok fazla gelistirdim işi ticari...
@mizikci_51
eleştirine saygıyla cevap vermek isterdim ama maalesefki veremiyorum birincisi insanları kandırmak bana bir yarar saglamaz onları kandırmak kendimi kandırmak olur ikincisi eğer varsayalımki kopya cekerek yaptım bunu o zaman hiçbir hatam olmamalı dimi ama bu resimde bariz görünen...
@broken
benim ruhum yaşlandı :D aslında daha kanlı canlı cekici bir avatarım olmalı dimi bana yakısan sekilde :)
bu günlerde melankolik takılıyom ondandır bu avatarda :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.