şimdi o ıssız adada internet olmazsa olmaz :)
bilgisayarım,cep telefonum,kişisel eşyalarımın oldugu beş altı tane bavul) tabi kac gün kalacağıma bağlı o adada :D
@broken
bi ben olunca başka kimseye gerek yok dimi :) ben gitmedimki sadece ara verdim :) artık yaşlandık köseme çekildim sadece izliyorum
seni gördügüme sevindim :) kırık kanatlı kekliğim :D
hmm anladım aslında o kadar çok hatam varki yüz biraz egimli olcaktı bu eğimi vereyim derken diger kaymalara dikkat etmemişim
sac çizimlerinde çok başarılı degilim saclar hiç olmamıs buruna bakınca baslı basına hatalı ve gölgelendirme yok :) kendime teorikten sıfır verebilirim :) on dakkayı göz...
bende bilmiyorum niye bu kadar acele ettim :D bu resimdeki sahış benim yani üç sene önce çekilmiş olduğum bir vesikalık bu kadar çirkin degilim :P zaten o zamanlar böle hanım hanımcıktım :)
tsk ederim yorumun için
evet çizgilerim çok sert olmuş aslında söyle bakınca bunu benmi çizdim diyorum :) gözler arasınaki uyumsuzluktan kastın nedir ne kadar acele edersem edeyim göz çizimlerime güvenirim
hayalin haklısın gölgelendirme yapmalıydım o zaman daha iyi görünebilirdi on dakkada çizdim tabi bu bir savunma...
dünyaya tekrar gelmek istermiydim bilmiyorum ama ismimden memnunum isimlerin insan kişilikleri üzerinde etkisi olduğuna inanırım ismim rukiye eylül AK
rukiye= efsunlu,gizemli.lider.önder anlamına geliyor nickimdende anlasıldığı gibi :)
eylül= sonbaharın ilk ayı hüzün hazan ayı olarak bilinir...
bir gün oturdum grafikle alakalı bütün siteleri araştırıyordum ve öyle arastırırken bide bu siteye gireyim dedim :D o zamandan beri vakit buldukca giriyorum
bence yıldıza benzer vektör kullandığın logo güzel ama üzerinde değisiklikler yapmak gerek ilk başta yazı fontunu degiştirmelisin halay gurubu olunca nedense aklıma ilk italik tarzı yazı fontları kullanmak daha güzel olur diye düsündüm birde yıldız vektörünü bir insan gibi düsünürsek o üstündeki...
merteral keske icinden geldigince yorum yapsaydın :) ben acıgım herseye
busse önerini göz önünde bulundurcam tsk ederim
raikea tahta efekti sanırım freehandde verilmesi zor ama zaten tahta yapmak istemedim . freehand basit ve kısıtlı bir programdır amac sadece bos zamanı degerlendirmekti...
orangelessons:) yorumun için tsk bir gün çok zengin olursam götürürüm :)sadece gradint kullandım freehanddi ilk ögrendiğimde hiç sevmemistim ama zamanla sevmeye başladım çalısılması en kolay program :)ben sadece çizimimim gelistirmek için kullanıyorum :)
skystar_26 arkadasım ben hiç bir...
equuu yani ying yang en begendigim amblemdir :) ki dövmesini bile yaptırdım :Dben renkleri begenmedim birbirini boğmus gibi daha zıt renkler kullansaydın alevlerin eklendiğide bariz belli yinede güzel emegine sağlık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.