Arama sonuçları

1. E

KİTAP KAPAĞI tasarımı

burda tek dikkat çeken şey görseller yani resimler diger kalan tarafta bişi yokki kitap ismi zayıf kalmıs yazı fontu daha farklı olabilirdi çok klasik bilindik bir calısma ve yaratıcılık açısından fazla birsey yok görseller haricinde
  2. E

Bir tutam da benden!!!

biraz acımasızca olcak ama çizgilerin anlamsız çok sert çizgiler ve teknik olarak çok zayıf oldugun bariz belli karikatür tarzı desem onun için bile yetersiz bence kabiliyetini gelistirmek istiyorsan teknik bilgileri ögren derim kalem tutusu gölge ve ısıklar yumusak gecisler çok dikkat etmen...
  3. E

Logo, Kartvizit, Antetli kagit, Zarf

bence güzel bir çalısma olmus emegine sağlıkta kenardaki o siyah çizgi beni rahatsız ediyor iki kırmızı cizginin ortasına ince siyah cizgi olsaydı daha güzel olmazmıydı diye düsündüm :)
  4. E

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

ben hayatımdaki insanları silerdim ara sıra mesgule alır kafa dinlerdim ama zaten bunları gercek hayatımdada yapıyorum mesela dün birisini sildim :) haftayada kafa dinleyecem :D
  5. E

kartvizit çalişmam

arkadaslarımında dedigi gibi görsel olmamıs orda, benim tercihim kartvizitte görsel kullanma taraftarı degilim kartvizit sade olmalı tabi kullanılacığı yere göre değisir yeniden üzerinde calıs derim emegine sağlık
  6. E

bi yorum!!!

aynen bende ikinci nerde diye bakıyorum acaba benmi göremiyorum dedim :D ön kapaktadaki mavi rengi begenmedim daha acık bir mavi kullanabilirdin yazı fontu secimin iyi degil okunabilirligini düsürmüs birde ikinci sayfada siyah seritleri yazının üstüne almıssın birinci sayfadaki gibi altında...
  7. E

serbest çalışma bi göz atın

son zamanlarda çok yaygın olan çalısmalardan ama güzel emegine sağlık
  8. E

Magnet Çalışmalarım

ben o yesil dalganın rengini begenmedim çok acık yesil direk ben burdayım diye bagırıyor biraz koyu yesil kullanabilirsin damacanın kapagı olmamıs eminecikle aynı fikirdeyim bayan cocuk etrafında cok efek var buda bogmus görseli ve tel nosunun etrafındaki kontürleri biraz daha inceltebilirsin...
  9. E

buda benim şahmeranım :)

tk ederim haklısın biraz daha üzerinde çalısılınca güzel olabilir
  10. E

ögrenmek istedikten sonra çok sey var ögrenilecek :) ben hiçbişi bilmiyorum :)
  11. E

@ceddindeden :) ben zaten photoshop corel kullanıyorumki :) ama bana çizim konusunda en kolay freehand geliyor çizimi freehandde yapıp fotoshopta renklendiriyorum :) corel bende çok yavas calısıyor bu yüzden corel pek kullanmayı sevmiyorum genelde pcmim donmasına neden oluyor :D topu topu 4...
  12. E

tsk ederim evet bunuda freehandde cizdim ama evimde asılı duran sahmeran vitray calısmasına bakarak çizdim bu arada jpeg dosyası halinde yüklemedi bende tiff dosyasına cevirdim belki ondan dolayı sorunludur
  13. E

nasıl yani bende tam görünüyor
  14. E

gemim :)

tsk ederim iyi dileklerinden dolayı :D
  15. E

Bunlarda Benim Karakalem Çalışmalarım:)

@Elsi bence kendini karakalemde gelistirmek istiyorsan çok arastır ve mümkün oldukca teorik bilgilerden uzaklasmamaya calıs ve bol bol çizim yap ben yıllar sonra tekrar çizmeye basladım el bir kez hamlaşınca tekrar çizmek çok zor oluyor basarılarının devamını dilerim :)
  16. E

freehand diger programlara göre biraz daha az gelismis sınırlı bir program amacım sadece çizimlerimi gelistirmek oldugu için diger ayrıntılara çok dikkat etmedim ama önerilerinizi göz önünde bulundurcam tsk ederim
  17. E

tsk ederim ama o kadarda süpper olmadı :)
  18. E

@emine_x4 tsk ederim eminecik :) amaca yönelik calısmasamda elestrilmek üzere paylaşıyorum çalısmalarımı evet kendimi gelistirmeye calısıyorum bunuda bu isi bilen yada kusurlarımı gören arkadaslarımda daha iyi yapabilecegimi düsünüyorum
  19. E

tsk ederim ama o gemi benim beni götürcek zaten kürek ceken adamlarım var :)
Yukarı Alt