Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Kendisi ile tartışmalarımız olmuştu, lakin çok şey öğrendiğim nadir insanlardandı.
Yeni öğrendim vefatını. Üzgünüm.
Sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim...
Yüreğinize sağlık Tuncer Bey.
Yürekli bir yazı olmuş. Yüreğinizden gelenler satırlara dökülmüş. Eskiden yüreğinizdekileri kaleme almışsınız ya da kaleminizden kağıda dökmüşsünüz derdik. Teknoloji işte. Klavyenize sağlık diyelim.
Yürek, Kalp ya da gönül. Aynı et parçasın işaret etse de anlamları...
Font ile sembol arasında oran farkı çok bariz olarak belli. Sembol çok zayıf kalmış. Mutlaka font inceltilmeli ya da farklı bir font denenmeli. Ancak sembolü de pek sevemedim. Uzun uzun baktım bir mana da çıkaramadım. Vardır bir hikayesi ama...
Özür dilerim ama logo nitelikli bir çalışma göremedim. 3 boyutlu bir logo tasarlanmaz ama sonradan efekt verilebilir. Bu zaten logoun kendisi olmaz. Renk geçişli ya da degrade tarzı çalışma asla yapmayınız. Hatlarınız bıçak kadar keskin olmalı. HArflerden luşan amblem çalışmalarınızda ise...
Biraz dağınık gördüm. Ayrıca ilk çalışmanız zayıf kalmış... NATRO yu beyaz zeminde okumak bir hayli zor. Belki sunumda da bir hata yapıyor olabilirsiniz. Zira sunum da çalışmanın kendisi kadar hassas bir konudur...
Malınız çok kaliteli olabilir. Hatta olmayabilirde. Önemli olan malınızı satabilmenizdir. Kalite hiç mi önemli değil diyenler söylenmeye başlayabilir. Elbette kalite çok çok önemlidir. Ama satamadıktan sonra ne işe yarar. Yani pazarlama her şeydir denebilir. O halde işin özü; çalışma kadar...
Kartın ağırlığına bakar mısınız? Şekline şemaline takılmayın. Tasarım harikası olsa ne yazar olmasa ne? A ve KP geçiyor orada, gerisinin ne önemi var. Yedi ceddini bile yazabilirdi. Amca oğlu, dayı, yeğen filan... Hamili kart yakinimdir vesselam...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.