Arama sonuçları

1. Emine Şahin

"Canlı yayında cevaplıyor" Afiş çalışması

Teşekkürler Süleyman Bey... İnce bir ayar gerekiyor... :)
  2. Emine Şahin

Çalışmaya biraz rötuş yapıldı. Sanırım son şeklini bulmuş oldu...
  3. Emine Şahin

TRAFIK 2 / Süleyman Köklü

Başarılar Süleyman Bey. Eğlencli bir çalışma olmuş...
  4. Emine Şahin

Google'da öncelik farklılığı

Çerezler olabilir mi? Sadece bir tahmin yapmaya çalıştım. Konuda bilgisi olan arkadaşlar net cevap verebilir...
  5. Emine Şahin

Özlem Tv için logo çalışması 2

Teşekkür ederim Kerim Bey... Benim gözüm 3'te kaldı. Gelen haberlere göre 3. daha olumlu karşılanmış. Bekleyeyip göreceğiz bakalım. Hayırlısı... Ancak, ekranlar gibi çalışmamız da umuma açıktır. :)
  6. Emine Şahin

Özlem Tv için logo çalışması

Teşekkürler sayın yazarçizer. Ben eleştirinize değil eleştiri tarzınıza takıldım. Ama aynı tarzda eleştirmeye devam ediyorsunuz. Ancak bahsettiğiniz konularda alınacak dersler varsa ki, vardır. Bunları izliyorum. Konuyu izleyen arkadaşlara da faydalı olacaktır umarım...
  7. Emine Şahin

Özlem Tv için logo çalışması 2

Henüz kanalın isminin net olarak konaması üzerine yeni bir logo çalışması daha yapıldı. Muhtemel isimler arasında en çok telaffuz edilen isim "tarım tv" dir. Hayırlısı bakalım... Değerli yorumlarınız ve eleştirilerinize...
  8. Emine Şahin

Değerli yorumlarınız için teşekürler. Bazen eceleye gelen çok iş çıkıyor elimizden. Bir sancıdır tutuyor insanı. Canlı yayın tipografisine o kadar takılmıştımki... Haklısınız. Şu an dahi baktığımda içime sindiremedim gibi... Kerim Bey'in önerisi sanırım daha hoş. İlk bakıldığında "Canlı Yayında...
  9. Emine Şahin

A3 ebatlarında çalışıldı... Değerlendirmelerinize sunarım...
  10. Emine Şahin

Burhan / Afiş 1

İyi ya işte. Yayaya kırmızı ise bu sefer araçlara yeşildir, değil mi? :)
  11. Emine Şahin

Burhan / Afiş 1

Bence yeşile saygı duyup kırmızıda durmak gerek. Çünkü, bize kırmızı yanmış ise karşımızdakine yeşil yanmış demektir. Kırmızıda sorunsuz karşıya geçsek dahi, yeşil ışık yanana haksızlık etmiş oluruz. Haksız mıyım? Sadece bir fikir veremek istedim... Saygılar.
  12. Emine Şahin

corel önizleme

Yok hayır sayın Fethiye. Buna benzer bir sorunu ben de yaşadım. Hatta konu açarak sorduğumu hatırlıyorum. Ancak sorunu nasıl çözdüğümü de şu an bilemiyorum. Bu sebeple sistemsel bir hata olduğunu düşünerek windowsunuzu "sistem geri yükleme" yapmanızı önermiştim. Sanırım sorunun oluştuğu bir...
  13. Emine Şahin

Mıknatıs Tepesi'nin sırrı çözüldü

Japon matematikçisi olmaya ne var. Bizim inşaat ustası Temel Amcayı çağırsam o da çözerdi :) Al eline bir su terazisi... :D
  14. Emine Şahin

Sayın Yazarçizer... Adınız gibi genel kanı olarak tarzınız bu şekilde sanırım. Bu kadar kendini ağırdan satan ve ben bu işi biliyorum eğitimini aldım edasında durmaya çalışan biri olarak bir o kadarda edep yoksunu olduğunuzu üzülerek belirtmek istiyorum. Bu sebep üzerine mi forumdan...
  15. Emine Şahin

Saliha Öztürk; Özkan Atik-1

Güzel olmuş Saliha. Logoyu beğendim. Emeğinize sağlık. Başarılar dilerim...
  16. Emine Şahin

@Hasan Güner Teşekkürler. Benimde gözüm onda kaldı :) @Kerim Öksüz İlk bakıldığında dediğiniz doğru. İki logo yanyana olunca... Çalışmaları mail geçtim. Hayırlısı bakalım oradan ne cavap gelecek.
  17. Emine Şahin

Tebrikler Bursaspor

Fenerbaçeli misiniz? Başka sorum yok. Söz savunmanın Hakim Bey...
  18. Emine Şahin

Tebrikler Bursaspor

Erkan Bey; Bakınız bir kaç mesaj yukarıda 3 büyükler demişsiniz. Bu sözü cehaletten sarfetmiş olamazsınız. Eğer öyle ise özür dilemeli yok değilse düzeltme yapmalıydınız. İşte o zaman yiğidin hakkını yiğide vermiş olurdunuz. Keza Trabzonspor gerçeğini hala gözardı etmeye çalışmanız büyük bir...
  19. Emine Şahin

Sinan ARIK - ÖZKAN ATİK 2

Merhaba Sinan... Öncelikle tebrik ediyorum. Bu çalışmanız biraz daha olumlu görünüyor. Ancak burada da bir hususa değineceğim. Kartvizitlerde bold karakter kullanmışsınız. Fontları daha sade kullanın ve bold yapmayın. Kartvizit bir bütün olarak dikkat çekicidir zaten. İlla içerisinde bir noktayı...
  20. Emine Şahin

merhaba arkadaşlar

Hoş geldiniz. İyi forumlar dilerim...
Yukarı Alt