Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Kartvizit / Milli Eğitim Bakanlığı / Sedat Gül

Daha başka nasıl olurdu bilemiyorum. Pek haz etmedim gibi.
  2. Emine Şahin

Sefar Kartvizit / Sedat Gül

Tebrik ederim Sedat Bey. Harikulade. Fevkaledenin fevkinde :)
  3. Emine Şahin

Mum Vektörleri

Linkleri yeniler misiniz?
  4. Emine Şahin

Yarışma: En güzel BORDO, en güzel MAVİ

Teşekkürler. Güzel bir yarışma olmuş. Zaten bordo ve mavi en güzel renkler.
  5. Emine Şahin

Arkaya doğru uzantı nasıl yapılır?

Bu birazda kullandığınız sistemle ilgili. Örneğin VBulletin'de bunlar ayrı ayrı parçalardır. ARkaya doğru dönmüş parça gif ya da png formatında belli bir ölçüde FTP ile sitenizin dizinine gönderirsiniz. Sisteminizde bu grafiğin bir yolu tarif edilmiştir. Yani kısaca bunu diyebilirim...
  6. Emine Şahin

Kayıp aranıyor?!

Bu gün 12.06.2010 Az bir zaman değil... Merak ettim.
  7. Emine Şahin

Kayıp aranıyor?!

Arkadaşlar uzun zamandır Yaşar Karadeniz Bey yok. Kendisiyle irtibata geçebilen var mı?
  8. Emine Şahin

Photoshop-yardım

@besimira Ne yapmak istedinizde başarısız oldunuz. Çok özel değilse çalışmanızı yahut benzer bir örneği paylaşır mısınız? Mevcut görsel üzerinden yardımcı olmaya çalışalım. Çünkü, bir değil bir çok yol olabilir...
  9. Emine Şahin

Spıderman 5

Güzel olmuş ama Spider'i daha büyük ve göze vurucu yapabilirsiniz.
  10. Emine Şahin

Corel Draw x3 te Analog Saat Yapımı

@yucelalp Merhaba. Biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın. Interactive Fill Toll (G) ile rahatça yapabilirsiniz. Araç paletinizin en altındadır. @worldly Teşekkürler...
  11. Emine Şahin

Dokun Bana (Derlendi Ve Tamamlandı)

Harika olmuş Eline emeğine sağlık. Çalışamnın altına attığın imzadaki gibi "HD" Heeeeyyççç Diiiiiiii olmuş yani :D Haa! unutmadan üst kattakine söyle Müslüm dinlesin. İyi gelir. :)
  12. Emine Şahin

Farklı Duvar Kağıdı Çalışmam

İlk iki çalışma daha güzel duruyor. Ama kullanım alanlarına göre her çalışma güzeldir. Elinize sağlık...
  13. Emine Şahin

Aşk nedir? Bilir misin?

@Hasan Güner Tasavvuf nazarı ile aşkı anlatmaya çalıştım. Aşk budur işte. O gelirse O'ndan başka her şey terk-i diyar eyler. İşte O Allah'dır. Tasavvufta mecazi aşk ve ilahi aşk kavramı vardır. Mecazi aşk yaradılana duyulan aşktır. Cezbe halidir. Tabi burada sevgiyi, hasreti, özlemi...
  14. Emine Şahin

İLK paylaşımlar

Hoş... Beğendim...
  15. Emine Şahin

Birkaç afiş...

Tebrik ederim. Güzel çalışmalar.
  16. Emine Şahin

Dergi Nasıl Hazırlanır?

@erbilge Merhaba erbilge; Dergi hazırlamak için size bir bitmap birde vektör tabanlı iki program gerekli. Ben bitmap için Photoshop vektör için Corel kullanıyorum. Tavsiyem de bu ki programdıdr. Zaten sizde de her iki program varmış. Şimdi belirttiğiniz üzere bir Corel sayfasını açıp sayfa...
  17. Emine Şahin

"Türkiye'de Youtube yasağı" konulu çalışmalar (harikalar)

Neden youtube?... Bir sorunu halledemiyorsanız çekersiniz fişini o kadar. Yasaklar böyledir işte. Bir sorunun üstesinden gelemiyorsanız yasak kılarsınız. Özgürlüklerimizi de bu yasaklar belirler. Yasaklara karşıyım diyemem. Ama yasakçı bir zihniyeti de üzerimde taşımak istemem. Mevcut...
  18. Emine Şahin

Aşk nedir? Bilir misin?

Ellimle tutamadığım, gözümle göremediğim aşk. Sorsalar nedir diye? Bilmiyorum diyemem. Nasıldır, nicedir, anlat, yeri yurdu var mı derseler? Bilmiyorum diyemem. Ama hakkıyla seni anlatabilir miyim bilmiyorum? Şair Cemal Safi ne demiş; Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen...
Yukarı Alt