@alex türkoglu
Alex bey;
Yazılı bir bir metni okuyan bir insan 2 sebepten dolayı anlamaz;
1-Metni yazan kişi karışık, anlaşılmaz ve kötü yazmıştır, bu nedenle büyük küçük, kültürlü kültürsüz herkes anlayamaz.
2-Metni yazan kişi düzgün ve anlaşılır halde yazmışsa bu kez yine okuyan kişi...
@alex türkoglu
Alex bey,
En son yazdıklarımı anladınız mı?
Keşke başından Türkçeyi zor anladığınızı belirtseydiniz.
Hadi sizin ana diliniz Türkçe değil, anlamakta zorluk çekmeniz normaldir. Ana dili Türkçe olanlar da okuduğunu anlamıyor, onlara ne diyelim?
@alex türkoglu
Cümlemin başında GRAFİKER OLDUĞUNU İDDİA EDİP kısmını ya görmemişsiniz ya da görmek istememişsiniz.
"Grafikerliğe heves edip" dememişim, "grafiker olduğunu iddia edip" demişim. Bu ne demek? Eğer göğsünü gere gere ben grafikerim diyorsan, bu konuda iddialıysan, grafiker...
"Yazılan bütün mesajlar konu başlığı ile ilgili olmalıdır. kişisel tartışmalara dönüşen yazılar ve konu dışı mesajlar haber verilmeden silinecektir, silinmiştir.. Bu tür mesajlar yazılmaya devam edilirse, yazı sahibi siteden uzaklaştırılacaktır."
Ömer YILDIZ...
@Ali Tekin Çam
Ali bey,
Fatih bey kilitlenmiş bir konudaki tartışmayı buraya da sürükledi.
Ayrıca, https://www.grafikerler.org/gold-sohbet/11990-sayin-faruk-cagla.html#post67149
linkinde devam ettirdi.
O linkteki tartışmalarımızdan sonra konuya nokta koyduğunu belirtti. Ona şimdi yazıp konuyu...
@Süleyman Köklü
Süleyman bey,
Naci bey imdadına yetişti. Naci bey böyle yapmaya devam ederse Basın-İş sendikası üye kazanacağı yerde kaybeder.
Sizi cevap vermeye zorlamak suçtur, soru sormak değil.
Zorlama var mı yok mu buna da mahkeme karar verir.
Siz sorulara cevap vermediniz, hikaye...
@Süleyman Köklü
Sevgili Süleyman;
1- Benim görüşümde olmayanlara karşı nasıl bir eleştiri yöntemi bulmalıyım? Acımasızca değil, acıyarak;daha hoş görülü daha şefkatli bir eleştiri mi yapayım?
2-Acımasızca demekle neyi kastediyorsun?
3-Bazen diyorsun. Yani bazen mi acımasızca eleştiriyorum...
@Süleyman Köklü
------------------------
Sorduğum soruya;
"- Ben grafik tasarımcı olma yolunda ilerliyorum. Herkesin her konuda bilgi sahibi olmasına gerek yok. Sendika işlerinden anlamam. Anlamadığım işlerde de yorum yapmam"
Şeklinde cevap vermişsiniz. Sorum anlaşılmamış. Şu sendika...
@fogbird
@fogbird
@Süleyman Köklü
Naci bey; Ali'nin ifadesine hakaret dedin, senden önce de uygunsuz deyip sansürleyenler oldu... O ifadeyi günlük gazetede bir yazar köşe yazısında yazsaydı bu sitedeki hiç bir üye uygunsuz bulmazdı ama burada belirtememiyeceğim sebeplerle bu sitede...
@fogbird
Değerli Arkadaşlar;
Sayın Naci Yavuz'un yazdıklarında gerçek dışı ve çelişkli ifadeler vardır. Yazılarımı sevinerek izlediğini bildirmekle birlikte; yanlış bilgi verdiğimi söylemiştir.
Bu bakımdan bazı yanlışları düzeltmek amacıyla cevap hakkımı kullanıyorum.
Uzun mesajındaki...
@Fatih Coşkun
@Ali Tekin Çam
Değerli arkadaşlar,
Ben ALi Tekin Çam adlı üyeyi yakından tanırım. Grafikerler Meslek Birliğini kurma faaliyetlerimiz sırasında tanışmıştık.
Çok iyi bir grafik tasarımcıdır, gerçek bir grafik ustasıdır. Ondan öğreneceğimiz çok şey vardır.
Ben onun uygunsuz...
@Genc Memet KAPISIZ
Mehmet Bey,
İyi dileklerinize teşekkür ederim.
1-Babanızı internette arattırdım, 1977 yılında CHP den Elazığın Ağın ilçesinde politikaya atıldığını gördüm.
2-Babanız gibi mücadeleci bir adamın oğlu olarak mücadeleyi terkedip yılgınlık gösterdiğinize çok üzüldüm.
3-...
@Leyla Yılmaz
Sayın Leyla Yılmaz,
Niçin iş yaptırırken yoğun sıkıntılar yaşadınız da sonunda kendi grafiğinizi kendiniz yapmak istediniz? Grafikerler mesleklerinde yeterli değiller miydi?
İnsan temizlikçisinden memnun olmazsa 10 tane temizlikçi değiştirdikten sonra yine memnun olmazsa...
@Süleyman Köklü
Süleyman bey,
Önce Teşekkür ederim.
Sonra şu pek isabetle söylediğiniz OYUN İÇİNDE OYUN konusuna değinmek istiyorum.
Buna karikatürcülüğü kullanarak 3-5 kelime de ben eklemek istiyorum;
OYUN İÇİNDE OYUN,
MİLLETİ YAPTILAR KOYUN...
TUTTURMUŞLAR BİR KRİZ VAR KRİZ...
KRİZ...
@Dilek Doğrusöz
Dilek hanım, ilginize ve sorularınıza teşekkür ederim.
1-Derslerin boş geçmesine üzülmemek ALIŞTIRILMIŞ BOŞVERMİŞLİK KONUSU ile ilgilidir. Hakkını aramamak, itiraz etmemek ALIŞTIRILMIŞ YILGINLIK konusu ile ilgilidir. Karikatürlerime bakınız. Koyun gibi olmayla veya...
@Süleyman Köklü
Süleyman bey,
Milleti YILGINLIĞA alıştırma, ZULME alıştırma konuları yeni değildir. 1980de başlatılmıştır.
Ben 1990 yılında gazetenin birinde günlük karikatürler çiziyordum.
O günlerde de milletin ZAMLARA ve BASKIYA alıştırılması konuları iyice gündeme gelmişti ve...
Sayın Barisow,
Öncelikle saygınıza, sevginize ve taktir hislerinize çok teşekkür ederim.
Demişsiniz ki;
"Hocam size bahsetmiş oldugum bi arkadaşım aslında benim. Bunu yazılarımdan anlıyorsunuz sanmıştım."
Ben de anladığımı bir önceki mesajımda şu cümlelerle ifade etmiştim:
"Sayın Barisow...
@barisow
Sayın Barisow;
Örneğini verdiğiniz grafiker tiplemesinde asıl kişinin siz veye çok yakınınızdaki biri olduğunu ve o kişi üzerinden hareketle cevabını bildiğiniz soruları bana yöneltip, sizdekine uygun cevaplar almak istediğinizi hissetmiştim.
Bunu da kısmen cevabımda belirttim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.