Arama sonuçları

1. B

Merhaba

hosgeldin 2 yil once bende antalyadaydim. Umarim kalici ve aktif olursun
  2. B

kartvizit acil yorum bekliyorum arkadaşlar

kardesim kirilma ama word de yapilmis gibi duruyor. Yani font secimini ve zemin rengini degistirmelisin. Birde tavsiyem sade ve zengin olmasinda
  3. B

Muhteşem Bir Arşiv. 10.000 Adet Vektör logo..

mukemmel paylasim eline saglik
  4. B

Günbatimi Fotoğraf çekimi...

bilgi ve ornek icin cok tesekur ederim
  5. B

istikbal regina logoya ihtiyacım var

sagol benimde elimde bulunsun
  6. B

coreldraw x4 cikti piyasada

@silver_grafik valla hoca yenisini almana gerek yok sp1 cikti onu download yap
  7. B

Güven üzerine...

Anneme guveniyorum abime guveniyorum esime guveniyorum. Bu insanlarin bircok sey basarabilecegine inaniyorum. En azindan boyle dusunmek beni cok rahatlatiyor
  8. B

Manipülasyon

Farbul olabilirdi eline saglik :D
  9. B

Değerli Üyelerimiz..

valla bende birsey yaziym diye dusunuyorum sabahtan beri ancak bulamadim. Acikcasi Italya ingiltere veya iskocya fotograflarini yayinlayanlar oralara gidip cekim yapmiyorlar sanirim. Mutlaka butun kaynaklarin alinti olduguna inaniyorum. Paylasim yapan insanlarin da bizim icin bunu arayip bulmasi...
  10. B

Fotoğraf makinası Almak İstiyorum, Yardım!

valla hakan hocaya sor derim. Bende yazdan sonra alicam insallah :D:D
  11. B

Typo_fight

oo bu hos olmus. ama yukarida makineli olmasi lazim kursunlari uzun yaparsin :D
  12. B

okul için yaptığım KİTKAT reklam afişi

Fikir guzel ama arkadaslar soylenebilecek seyleri soylemisler sanirim. Dekupeye biraz daha dikkat edersin kolay gelsin
  13. B

wordden corele PDF ile veri aktarma

evet bu bircok sorunu cozecektir bence eline saglik eminecik
  14. B

indesign hakkında sorularınız için

@eshirra ben o soyledigin isler icin indesign kullaniyorum hatta brosur ornegi yapacagim zaman 4 tane yan yana sayfa aciyor :) ister birlikte isterde yalniz olarak kullanabiliyorsun cok duzenli bi program siddetle tavsiye ederim
  15. B

Güven üzerine...

ilk esimi trafik kazasinda kaybettim. Aradan 1 yil sonra nisanlandim bu sefer ben trafik kazasi gecirdim, Hastane kapisinda terkedildim, Bunun anlamini bilen var mi ? su anda 4 aylik evliyim. Gecmisten beri duzenli bir ailem olmasini cok istemistim. Universitedeyken ailesiyle yemek yiyen...
  16. B

Biraz manipülasyon

ustam mukemmel olmus eline saglik senin yolundayim :)
  17. B

Logo Çizimi Corel Ders

eline saglik xblack
Yukarı Alt