Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Adım adım desen çalışması

Teşekkürler Tuğbacığım,Uzun zamandır aramızda yoksun.Daha sık görmek istiyoruz sizide.
  2. Gül Pekşen

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın herkese.Hayırlı pazarlar...
  3. Gül Pekşen

Aralık Ayı Cemy Turbulans Gazete ilanı yarışma Sonuçları.

Tebrilker Bilal bey,Kamber bey,Hasan bey...
  4. Gül Pekşen

Alpay Kurumsal / Bilal Erçek

Bilal bey ,tek kelime ile harika olmuş.Başarılar diliyorum. .)
  5. Gül Pekşen

GünaydınLar HoşçakaLLar

Herkese günaydın yada iyi geceler. Genelde akşamları girebildiğim için bana iyi akşamlar yada iyi uykular yada hayırlı geceler demek düşüyor.Umarım sakıncası yoktur.:) Gerçi saate bakılırsa Hayırlı sabahlarda diyebilirim.:) Yarın akşam görüşmek üzere:)
  6. Gül Pekşen

Ustalık belgesi

Merhaba arkadaşlarGünümüz şartarı gereği ,hergün yeni birşeylerle karşılaşıyoruz.Kısaca sizlere ustalık belgesi ile alakalı bilgi aktarmak istiyorum. Ustalık belgesi nasıl alınır *Ustalık belgesi bu ad altında Türkiyede Mesleki (Cıraklık) Egitim Merkezleri tarafından verilir.Belge almak...
  7. Gül Pekşen

Gerçek Tabela Sanatçıları...

Serkan bey teşekkürler paylaşım için.Evet nerde o eski ustalar ? Kim biliyorki değerlerini ? Bende ilk işe (desinatörlük) başladığım seneler elle çizim yapılıyordum. Sadece çizime eli yatkın kişiler yapıyordu bu işi. Yeni eleman yetişmesi epeyce zaman alıyordu.Sadece elinin yatkın olması değil...
  8. Gül Pekşen

yeni çalışmam

Teşekkürler
  9. Gül Pekşen

alpay-kurumsal kimlik (kamber)

Merhaba , kamber 34Çok fazla yorum yapmak istemiyorum,belliki çalışmanızı buraya ekleyene dek epeyce emek sarfetmişsiniz.Olmamış dersem emeğinize saygısızlık etmiş olurum.Olmuş dersem,biliyorum ki şurayı şöyle de yorumlayabilirdim diye düşünceleriniz var.Hayal gücünün sınırı olmadığı...
  10. Gül Pekşen

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

........% 99,99 yay......
  11. Gül Pekşen

yeni çalışmam

Teşekkürler Fulya hn.Teşekkürler Fatih bey.İyi fikir,tango müziğini ve dansını çok severim(ama dans edemiyorum ne yazıki).,hiç olmazsa görsel olarak birşeyler yapmaya çalışim ve en kısa zamanda sizlerle paylaşim.
  12. Gül Pekşen

yeni çalışmam

Merhaba,Nette dolaşırken bulduğum bir resmin üzerinden yaptığım çalışmayı sununuyorum.Çalışmamyı photoshopta pen tool ve airbrush kullanarak yaptım.Kopyala yapıştır yöntemini kullansaydım belki daha başarılı olurdu ama ozaman ben çizmemiş olurdum...Çalışmamın yanına orjinal resmi de...
  13. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

bugünkü desenlerimiz
  14. Gül Pekşen

cemy-2

ikinci çalışmamı sunuyorum
  15. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

desenlerimizin devamı : psd formatları çok yakında....
  16. Gül Pekşen

Hattori Hanzo Katana Volum2 Kill Bill (Dijital Sanatlar)

Harika , çok güzel yorumlamışsınız . Belli ki bu çizimi yaparken filmin hikayesinini de ''yaşamışsınız'',okadar güzel özetlemişsiniz ki ,sanki o sahneyi yeniden seyreder gibi oldum. Klaviyenize ve mausunuza sağılık...(ama tabi iş onlarla bitmiyor).
  17. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

herkese slm bugün sizlere daha önce eklemiş olduğum desenlerin psd formatlarını aktarıyorum http://rapidshare.com/files/325058138/Yeni_Klas__r__3_.rar.html
  18. Gül Pekşen

Yakından İnceleyin

bilalercek çalışmanız gayet hoş olmuş,tek rahatsız eden yanı arka planda görünen adam pek orantılı durmuyor resimde.bence o bölümü birdaha gözden geçirin. prycons bu çalışmalar bir ücret beklenmeksizin yapılmakta, bu forumda kendimizi geliştiriyoruz, fikirlerimizi önerilerimizi paylaşıyoruz...
  19. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

herkese selamlar bugünkü desenlerimiz:
  20. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

Herkese selamlar Çok yakında göndermiş olduğum desenlerin psd formatını burdan indirebilirsiniz. Bugünkü desenlerimiz: Devamı yarın...
Yukarı Alt