:))))
Meraketmeyin tırnaklarım daha kısa , saat için gelince duruşu öyleydi sıkılmaya başladığım içind çok ayrıntıl resmedemedim sadece saat olduğ anlaşılır bi şekilde kaldı .Mesela kayışı siyahtı içi beyaz onu yorumlamadım orda ve o içindeki gül yerine tekrar aynı görüntüyü resmin içinde çizmiş...
Sıkma canını arkadaşım yorumlar karşısında.Bence can sıkıntısını gidermek için de yapmış olsan bu çalışmayı,sonuçta bi emek harcamışsın herkesin görüş açısı farklı .
Fena değil.Eleştirecek bişi bulamıyorum sadece ilk bakışta kullandığın mavi renk biraz rahatsız etti ....okadar
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Hakan bey
üçüncü resim benim kendi ellerin bakarak yorumlamıştım senel önce saatim de öyle duruyodu çok iyi hatırlıyorum.ama sıkıldığım ana denk geldi resmin bitmesine yakın çizmiştim demek farkettiniz,
yaptığınız güzel yorumlar sayesinde tekrar kalemi...
sayın gerçek
göndermiş olduğunuz desenin tiff görüntüsü varsa onuda gönderirseniz daha iyi yardımcı olurum .
yaptığınız çalışmada tramlarda sıkıntı var gibi duruyo ama dediğim gibi orjinali tif görüntüsünü görmem lazım.
Merhaba Fatih bey
Madem ki:
''Calismayi yapacagimiz firma sadece yarişma amaçlı düzenlenmiş olup hayali bir firma olduğu için net üzerinden bu konuda herhangi bir bilgiye ulaşabileceğinizi sanmiyorum.. Kullanilacak materyaller de ( resim font vs ) tamamen sizin hayal gücünuz ve net üzerinden...
logo çalışması
---------------------------------------------------------------------------------------------------
yazı çalışması
---------------------------------------------------------------------------------------------------
gazete ilanı 200m x150 mm
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.