Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

karakalem çalışmalarım

:)))) Meraketmeyin tırnaklarım daha kısa , saat için gelince duruşu öyleydi sıkılmaya başladığım içind çok ayrıntıl resmedemedim sadece saat olduğ anlaşılır bi şekilde kaldı .Mesela kayışı siyahtı içi beyaz onu yorumlamadım orda ve o içindeki gül yerine tekrar aynı görüntüyü resmin içinde çizmiş...
  2. Gül Pekşen

WallPaper Çalışmam

Sıkma canını arkadaşım yorumlar karşısında.Bence can sıkıntısını gidermek için de yapmış olsan bu çalışmayı,sonuçta bi emek harcamışsın herkesin görüş açısı farklı . Fena değil.Eleştirecek bişi bulamıyorum sadece ilk bakışta kullandığın mavi renk biraz rahatsız etti ....okadar
  3. Gül Pekşen

karakalem çalışmalarım

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Hakan bey üçüncü resim benim kendi ellerin bakarak yorumlamıştım senel önce saatim de öyle duruyodu çok iyi hatırlıyorum.ama sıkıldığım ana denk geldi resmin bitmesine yakın çizmiştim demek farkettiniz, yaptığınız güzel yorumlar sayesinde tekrar kalemi...
  4. Gül Pekşen

hotwhells arabaları çalışmaları

isteyene psd formatını gönderebilirm
  5. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı 2ay önce taşındım alttaki 10 parmak klaviye kullanıyo
  6. Gül Pekşen

karakalem çalışmalarım

Teşekkürler L_FeeL_GooD
  7. Gül Pekşen

model ve desen

8. Gül Pekşen

model ve desen

9. Gül Pekşen

Cemy-Turbulans

ve arık o araçlar fiat ve lamburgini değil onlar cemy turbulansa markasının araçları
  10. Gül Pekşen

Cemy-Turbulans

Teşekkür ederim I_FeeL_GooD :))) negüzel işte herkes alabilsin her keseye göre araç var :)))
  11. Gül Pekşen

Oyun: Onu Boşverde

onu boşver de bu işler düzelmez
  12. Gül Pekşen

karakalem portre

halit bey resim gözükmüyor
  13. Gül Pekşen

karakalem çalışmalarım

arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum devamı gelecek :)
  14. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

sayın gerçek göndermiş olduğunuz desenin tiff görüntüsü varsa onuda gönderirseniz daha iyi yardımcı olurum . yaptığınız çalışmada tramlarda sıkıntı var gibi duruyo ama dediğim gibi orjinali tif görüntüsünü görmem lazım.
  15. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

hem tutu hem tutmadı..... alttaki çok güzel resim çiziyo
  16. Gül Pekşen

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

dijital baskı makinası
  17. Gül Pekşen

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

dijital baskı makinası
  18. Gül Pekşen

Cemy-Turbulans

Merhaba Fatih bey Madem ki: ''Calismayi yapacagimiz firma sadece yarişma amaçlı düzenlenmiş olup hayali bir firma olduğu için net üzerinden bu konuda herhangi bir bilgiye ulaşabileceğinizi sanmiyorum.. Kullanilacak materyaller de ( resim font vs ) tamamen sizin hayal gücünuz ve net üzerinden...
  19. Gül Pekşen

Cemy-Turbulans

logo çalışması --------------------------------------------------------------------------------------------------- yazı çalışması --------------------------------------------------------------------------------------------------- gazete ilanı 200m x150 mm
  20. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alttaki:kesin balık burcu
Yukarı Alt