Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Sümene manastırı-CMYK -çalışması

Seneler önce yapmış olduğum CMYK çalışması. Orjinali kayıtlarımda olmadığı için sadece renk ayrımı ve basılmış halini sunuyorum. Desenin orjinali netten bulunan resimden uygulanlıştı. Resulutin(netlik ayarı) nın çok kötü olmasına ramen sonuç iyi çıktı.... Müşterinin talebine göre Desenin...
  2. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

bugünki desenlerimiz: Devamı yarın.....
  3. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

Devamı yarın..........
  4. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

Selam arkadaşlar, Desinatörlerin yaşadıkları arşiv sıkıntısını ortadan kaldırmak adına ,her gün beş desen ekleyerek kendimce katkıda bulunmak istedim.Talep eden arkadaslara PSD formatında da gönderiler yapabilirim.
  5. Gül Pekşen

model ve desen

Aslında bu çalışmalar stilist arkadaşların işi.Belki aramızda stilistler devar ve kızacaklar desinatörleri bu tarz çalışmalara teşvik ediyorum diye,ama biliyosunuzdur bir deim var ''Ekmek aslanın ağızında'',artık eskidi ağızında değil ,midesinde , işimiz gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ve...
  6. Gül Pekşen

Peri:)))

Yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
  7. Gül Pekşen

Cemy-Turbulans

Fulya hn. merhaba Eleştireliniz ve iltifat için teşekkür ederi,bu sadece basit gazete ilanı... Fiyatlar ve odeme kolaylıkları da mı cezbetmedi sizi...? Henüz daha kimse çalışma göndermemiş bence herkes yurt genelinde CEMY-TURBULANS bayilerini aramakla meşgul,yılın son fırsatını kaçırmamak için...
  8. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

Bazı desenler nekada CMYK olarak görünsede eklenecek +2, +3 renk ile deseni daha da detaylandırmak mümkündür.
  9. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

Slm denizkızı Yıllardır desen çiziyorum ama inanın yukarıda sormuş olduğunuz soruyla daha önce hiç karşılaşmadım,ve CMYK desen çalışmasında öyle bir kural var diye ilk defa duyuyorum . Yazınızı okuduktan sonra biraz nette de araştırma yaptım acaba varda ben mi bilmiyorum diye ,ama ordada CMYK...
  10. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. takıldığınız yerlerde herzaman bizlere başvurabilirsiniz,bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırz. görüşmek üzere.
  11. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

400 e 70 ince olabilir daha önce size bir çalışma gönderiştim orda detaylı bir şekilde anlatmıştım .çıkış alırken bitmap yapın diye.ve 400e56 yapmıştım o çalışmayı .tramlar iri kalıyorsa tabi siz bu değeri artırabilirsiniz.
  12. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

Tramları üstüste binmesinden kaynakıl sıkıntı yaşamazsınız bu desen için konuşuyorum. Ne basacaksınız bu desenle:pigment,plastık,subazlı......?
  13. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

Kedinin boynundaki gülleri lap renklerde çalışın ,tram yapmayın kırmızı ve pembe kullanın . Yapraklarda da tram kullanmayı. Motifler çok küçük olduğu için zaten ne kalıpta çıkar ne baskıda,boşuna uğraşmayın.
  14. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

tabiki ,kusura bakmayın yeni farkettim mesajınızı http://rapidshare.com/files/317954967/g__ll___11-11-11-1.psd.html
  15. Gül Pekşen

Süslü logo

Bu gülü ve fonda lila renkteki yıldızları peri adlı çalışmada da kulanmışsınız . Bence biraz daha hayal gücünüzü zorlamalısınız.
  16. Gül Pekşen

Peri:)))

Sayın ekinoks76 Yapmış olduğun çalışmada eksikler var... 1.Sizdemi güzel sanatlar moda ve tasarım bölümünde okudunuz? Bu soruyu sormaktaki maksadım yaz boyunca yanıma staja gelen bir arkadaş vardı,o da bu tarz çalışmalar yapıyordu.Kumaşı katlayıp ,yada hazır bir nesne bulup mankenin üstüne...
  17. Gül Pekşen

Moda Tasarım:))

renkli çiçekli olan objeye pek anlam veremedim....
  18. Gül Pekşen

hotwhells arabaları çalışmaları

Buyurun Aras bey: http://rapidshare.com/files/317764697/071343--.rar.html http://rapidshare.com/files/317765607/071378---.rar.html
  19. Gül Pekşen

Emprime Soru - cevap

SLM deseni inceledim eğer bir renk daha arttırma şansınız varsa pembe renk te ekleyin yoksa güllerdeki ayrıntıları alamazısınız. Yapmış olduğunuz tramlar çok ince ,istenilen gölendirmeleri alamazsınız kalıp çekiminde ve baskıda. Benden size bi tavsiye ''gerçek'' Tramlı desen çalışırken...
Yukarı Alt