Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Benzer ama aynısı olmasın......

teşekkürler Abdullah Bey
  2. Gül Pekşen

galiba resimleri ekleyemedim. bende gözükmüyor.
  3. Gül Pekşen

Slm arkadaşlar Emprime desinatörleri genelde şöyle bir istekle karşılaşıyor:buna benzer ama aynısı olmasın.Eskiden bu taleb sadece iç piyasa imalatçılarından geliyordu, artık ihracat yapan firmalarda böyle talaplerde bulunuyor. Bir kaç tane bu tarz çalışmayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Hıı...
  4. Gül Pekşen

Yardım İsterken, Yardım Etmek...

Serkan bey merhaba Birçok yerde yazıyor biliyorum , ama şimdi arayınca bir türlü bulamıyorum nasıl resim ekleme yapıyorduk? Rica etsem bir daha hatırlatırmısınız...
  5. Gül Pekşen

Rotasyon baskı ve raportlama bilgileri

Tuğba hn. merhaba Yukarda vermiş olduğunuz örnek düz (tam) raport için geçerli. Peki 1/2-soter yada 1/4 soterlerde photoshopta böyle bir ugulama varmı, yoksa1/2 yada 1/4 soteri önce manuel olara tam raporta çevirip öyle mi bu uygulamaya geçilmeli ?
  6. Gül Pekşen

Ne olacak bu tekstilin hali

Slm Yaşar Bey. Uyarınızı dikkate alarak düzeltmemi yaptım . Ama büyük harf bağırma anlamına geliyosa demek ki doğru kullanmışım harfleri.
  7. Gül Pekşen

Ne olacak bu tekstilin hali

Slm arkadaşlar Kendimi bildim bileli tekstilin içindeyim . 20 yıldır desinatör olarak çalışıyorum,son 7-8 sene de kendi işyerim var,önce desen bürosu sonra emprime parça baskı atoliyesi-halen devam ediyo. Ama gidişat hiç te iyi değil. Gün geçtikçe daha da zor oluyo. Çoğunuz belkide firmalarda...
Yukarı Alt