Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Ramazan cep İmsakiyesi

Güzel olmuş eline sağlık....
  2. Süleyman Köklü

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

Aramıza hoşgeldiniz.
  3. Süleyman Köklü

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

Ben MAC'in tasarım için daha uygun, daha rahat ve daha hızlı olduğunu gördüm. Belki alışkanlığımdandır bilemiyorum ama PC'nin başına geçtiğim zaman çalışma şevkim kırılıyor.
  4. Süleyman Köklü

sayfa tasarım cami

Bu sayfada ne amaçladınız? Ne anlatıyor pek anlayamadım. Çalışmanızı biraz anlatırmısınız?
  5. Süleyman Köklü

Littabe Logotype/Afiş/Dış Cephe Tabela Tasarımı [ ANIL OKUR ]

Çalışmalar güzel olmuş, sadece böyle cıvıl cıvıl çalışmalarda siyah renk'i fazlaca kullanmayın bence... Kolay gelsin...
  6. Süleyman Köklü

Katalog Çalışması (Dilek Kereste)

Herşey yerli yerinde kullanılmış, renkler de çok hoş. Sadece üst kısımdaki sloganlar gölgesiz kullanılsa nasıl dururdu görmek isterdim :) Tebrik ediyorum Dilek hanım çok beğendim...
  7. Süleyman Köklü

jacobs, milka, tang, cipso logoları (istek)

CİPSO ve ÇEREZOS kaldı Cemal Bey, diğerleri tamam...
  8. Süleyman Köklü

Dilek hanım teşekkür ediyorum ilginiz için...
  9. Süleyman Köklü

Cemal bey çok teşekkürler fakat sizin logolar eski logolar galiba elimdeki kartvizitte farklı şekilde ve müşteri böyle istiyor. Eklediğim resime bakarsanız daha iyi anlaşılır. Teşekkürler ilginiz için...
  10. Süleyman Köklü

Cemal bey teşekkürler işe yaradı diğerlerini de bulursak çok iyi olacak...
  11. Süleyman Köklü

Arkadaşlar elinde bu ürünlerin vektörel logoları olan varsa ve hemen paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  12. Süleyman Köklü

afiş denemesi

Çok fazla efekt ve uyumsuz renkler kullanılmış. Afiş çalışmalarına biraz gözatarsanız eksiklerinizi siz de göreceksiniz. Ama bu işe bir yerden başlamışsınız ve bol bol örneklere bakarak geliştirebilirsiniz kendinizi. Kolay gelsin...
  13. Süleyman Köklü

Kapı Giydirme Çalışması (Ajans İçin)

Güzel, şık bir çalışma olmuş. Beğendim. Elinize sağlık...
  14. Süleyman Köklü

Merhabalar

Okul'a hoşgeldin...
  15. Süleyman Köklü

Mısırane Afiş Çalışmam

Renkler uyumlu, yerleştirmeler de güzel fakat yazılar biraz kaba olmuş. Özellikle fiyat yazan yerleri biraz farklılaştırın... Biraz daha göze hoş gelsin.
  16. Süleyman Köklü

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

@İsmail Ev İsmail bey, güzel yorumlamışsınız. (Ellerindeki rantın ellerinden çıkmasından mı korkuyorlar?) en can alıcı soru bu bence...
  17. Süleyman Köklü

Para...

Kendilerini hiç sevmem ama güzel yazmış... Paylaşım için teşşür ederim...
  18. Süleyman Köklü

3ds max & grafik ve web tasarım

Maşallah siz de olmayan yok.. inş. kısa sürede iş bulursunuz...
  19. Süleyman Köklü

Dergi sayfaları

@Emine Şahin İnşaallah elimden geleni yaparım. Pek beceremiyorum ders işlerini ama sorusu olan olursa seve seve cevap veririm. Yardımcı olursanız nasıl hazırlanacağına dair ben hazırım. Ayrıca yarın (31.07.2009) onbeş günlük internet olmayan bi yere izine çıkıyorum. Dönünce inş. yardımcı...
  20. Süleyman Köklü

Dergi sayfaları

Beğeniniz için sevindim Günel hanım, bu çalışmaları bir mizanpaj programı olan Quark'ta yaptım ve yapıyorum (Quark 6.5)...
Yukarı Alt