Ben MAC'in tasarım için daha uygun, daha rahat ve daha hızlı olduğunu gördüm. Belki alışkanlığımdandır bilemiyorum ama PC'nin başına geçtiğim zaman çalışma şevkim kırılıyor.
Herşey yerli yerinde kullanılmış, renkler de çok hoş. Sadece üst kısımdaki sloganlar gölgesiz kullanılsa nasıl dururdu görmek isterdim :)
Tebrik ediyorum Dilek hanım çok beğendim...
Cemal bey çok teşekkürler fakat sizin logolar eski logolar galiba elimdeki kartvizitte farklı şekilde ve müşteri böyle istiyor. Eklediğim resime bakarsanız daha iyi anlaşılır.
Teşekkürler ilginiz için...
Çok fazla efekt ve uyumsuz renkler kullanılmış. Afiş çalışmalarına biraz gözatarsanız eksiklerinizi siz de göreceksiniz. Ama bu işe bir yerden başlamışsınız ve bol bol örneklere bakarak geliştirebilirsiniz kendinizi.
Kolay gelsin...
Renkler uyumlu, yerleştirmeler de güzel fakat yazılar biraz kaba olmuş. Özellikle fiyat yazan yerleri biraz farklılaştırın... Biraz daha göze hoş gelsin.
@Emine Şahin
İnşaallah elimden geleni yaparım. Pek beceremiyorum ders işlerini ama sorusu olan olursa seve seve cevap veririm. Yardımcı olursanız nasıl hazırlanacağına dair ben hazırım.
Ayrıca yarın (31.07.2009) onbeş günlük internet olmayan bi yere izine çıkıyorum. Dönünce inş. yardımcı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.