Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

nokta reklam çalışmaları

Bunlar serbest çalışmalar mı? Ölçüleri nedir, nerede kullanıldı? Birinci çalışmanızı beğendim. Kolay gelsin...
  2. Süleyman Köklü

erka matbaa logo

ilginç tesadüf...
  3. Süleyman Köklü

Tüm üyelere merhaba

Hoşgeldiniz...
  4. Süleyman Köklü

Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı

Çok renkli ve güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık...
  5. Süleyman Köklü

Bunlarda benim

Yeniyim demişsiniz fakat çalışmalarınızın çoğunu ben beğendim yeni biri olarak... Artık günümüzde farklı çalışmalar rağbet görüyor ve siz bu yoldasınız. Beyninizi ve hayallerinizi zorlayın öyle tahmin ediyorum ki sizden iyi çalışmalar göreceğiz zamanla... Kolay gelsin.
  6. Süleyman Köklü

Tadilat Servisi 10x10 Önlü_Arkalı El İlanı Çalışması

arka kısımda yapılan işler sanki maddeler halinde yazılması gerekiyormuş gibi geldi bana zira sadece bir tane madde imi var. Tabii ebat çok küçük olduğu için ancak sığmıştır bu kadar yazı :) güzel olmuş elinize sağlık...
  7. Süleyman Köklü

Şener Şen İllüstrasyon Çalışmam

Çok gerçekçi olmuş, ben de severim kendilerini..."hayran" sözünü pek sevmediğim için kullanmıyorum.. Başarılar dilerim..
  8. Süleyman Köklü

“Stereo.type”

harflerle neler yapılıyormuş..
  9. Süleyman Köklü

Bu bir grafikerler hikayesidir

hayır böyle sakarlığı yoktu önceden heyecandan mı oldu acaba?
  10. Süleyman Köklü

Bu bir grafikerler hikayesidir

bu kaçıncı düşüştü böyle, yoksa...
  11. Süleyman Köklü

yaşanmış komik hikayeler :)

.... "hangi direğe" :))) çok güzeldi. Teşekkürler.
  12. Süleyman Köklü

Kağıt,Not-Kağıdı vektör ( EPS - SVG )

Çok teşekkürler Abdullah Bey, indirdim çok güzel paylaşım. Çok işime yarayacak...
  13. Süleyman Köklü

Littabe Jeans Logo - Afis - Bilboard Calismasi

Daha önceki konu açmanızda sormuştum bu soruyu... "Çalışmalar çok güzel ama ben ilk bakışta Logoteyp'ı " Sittabe Leans" gibi okudum :) Logodaki renklendirme mi yanlış acaba!
  14. Süleyman Köklü

Littabe Calismasi...

Çalışmalar çok güzel ama ben ilk bakışta Logoteyp'ı " Sittabe Leans" gibi okudum :) renklendirme mi yanlış acaba!
  15. Süleyman Köklü

insan gönüldür, yarısı dil-2

Bu anlattığınız nezih konuyu hayatımızda uygulamaya geçirmek dileği ile elinize sağlık Emine Hanım, çok değerli bir yazıydı...
  16. Süleyman Köklü

Littabe Logotype/Afiş/Dış Cephe Tabela Tasarımı [ karameco ]

Logotype'ı ve Logotype'ın kot üzerindeki uygulamasını çok beğendim. Elinize sağlık...
  17. Süleyman Köklü

Fotomontaj Yapımı Kendi Anlatımım İzleyin Öğrenin :)

Teşekkürler paylaşım için öğrenecek mutlaka bir ayrıntı vardır.
  18. Süleyman Köklü

dizgici ve dergici ?

Dizgici tabiri artık tarih oldu gerçekten. Ben dergi yapıyorum ve kendimi dizgici olarak ifade etmiyorum artık grafiker veya grafik tasarımcı var. Gerçi bu iki tanımın farkını da anlamış değilim ama Dizgi olayı tarih... Dergilerin kanun sayfası dediğimiz bölümdeki yeni kullanımlar şöyle; Grafik...
  19. Süleyman Köklü

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

Son derece hafif (tüy gibi) bir yazı olmuş. Anlatılan mesele çok değerli bir mesele, gönül meselesi. Gönül deyince tabii ki Yunus Hz. ve Mevlana Hz. akla geliyor. Onların gönülleri akla geliyor. Onların insana bakışı, Mevla ile insan arasındaki farkı nasıl kavradıkları akla geliyor. "yaradılanı...
Yukarı Alt