Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Babam ve Babası

Baba olmak kolay değil, baba'lar içten içe sever anne gibi dışa vurmaz sevgisini. Baba'lar için kızların yeri ayrıdır her zaman sevgi konusunda ama bir erkek evladı olması babanın sol yanını doldurur. Aslında baba için erkek evlat küçükte olsa sırtını yaslayacağı bir ağaç gibidir... Babalar...
  2. Süleyman Köklü

Sitemiz çok güzel...

Ben de bir değişiklik göremedim ama bakış farkı mı yoksa! Yeni yüzünü merak ediyorum...
  3. Süleyman Köklü

Bonus...

Bu çizimler yılların birikintisi olsa gerek. Çok güzel çizimleriniz var Günel Hanım, tebrik ediyorum...
  4. Süleyman Köklü

Dergi sayfaları

Yaşar Bey ve Ozan Muhammed Bey, yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin beğenmesi önemli benim için...
  5. Süleyman Köklü

İkili İlişkiler - Etkili Konuşma (Özgüven)

Tabii isminizi BOLD yaptım :) emeğe saygı duyarız...kolay gelsin
  6. Süleyman Köklü

İkili İlişkiler - Etkili Konuşma (Özgüven)

Bedava ders vermişsiniz Ozan Muhammed Bey, Bu yazınızı çıktı alıp arkadaşlara vermek istiyorum müsade var mı? Kelime kelime okudum, çok şey öğrendim. Elinize, kaleminize sağlık...
  7. Süleyman Köklü

Su damlacıkları vektörel (ai)

of of offfff müthiş... Yaşar abi eline sağlık ne güzel paylaşım böyle. Geçen de o kadar aradım bulamadım ama bana her zaman lazım bunlar. Dergi için birebir paylaşım. Ellerin dert görmesin...
  8. Süleyman Köklü

Dergi sayfaları

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Bana güç verdiniz...
  9. Süleyman Köklü

Dergi sayfaları

Yedikıta Dergisinin Ek'i olarak verilen İNSANVEHAYAT dergisinin bazı sayfalarını ekliyor ve yorumlarınızı bekliyorum...
  10. Süleyman Köklü

damla su

Herşeyi ile güzel ve akıllıca bir çalışma olmuş. Tebrik ediyorum...
  11. Süleyman Köklü

İslam Tarihinden Tablolar

Benim çok işime yarıyor bunlar Abdullah, Teşekkürler paylaşım için..
  12. Süleyman Köklü

one minute arkadaşlar!

Kominist rejimin son bir kaç kalesinden biri olan ÇİN'in uyguladığı ve dünyayı felç eden ekonomik pazar, kopya ürün furyasından sonra bir de katliam furyası başladı. Bütün dünyanın gözü önünde gerçekleşen olayları demir yumrukla bastıran Çin ordusu olaylar yatıştıktan sonra da evlere baskınlar...
  13. Süleyman Köklü

Futbol Topu

Haklısın abdullah, bağlantı sorunundan olabilir.
  14. Süleyman Köklü

Öğrenim ve/veya Katkı Kredisi Borçlarının Yeniden Yapılandırılması (ÖNEMLİ)

Benim başımın belası da buydu. Borcum tam 5.300 tl olmuş. Ama peşin ödersem 2.800 filan ödeyeceğimi öğrenince bir yerden borç buldum ve ödedim yani ödeyeceğim. Başvurusunu yaptım. Hatırlattığınız için teşekkür ederiz..
  15. Süleyman Köklü

Başarı ve cesaret...

İyi yoldasınız... Teşekkürler yorumlarınız için. :)
  16. Süleyman Köklü

Futbol Topu

7 saniyelik görüntü için 7 dakika bekledim ama güzel çalışma olmuş. Elinize sağlık...
  17. Süleyman Köklü

Başarı ve cesaret...

Güzel yazmışsınız, konuyu iyi bağlamışsınız ve iyi de örnekler vermişsiniz fakat bana katılmıyor olmanız benim düşüncelerimi değiştirmez. Benim tecrübelerim de parası olmayan insanların daha cesaretsiz olduğunu ve cahil insanların soru sorarken bile çekingen kaldığı yönündedir. Ben üniversite...
  18. Süleyman Köklü

Klima Görselleri

Teşekkürler paylaşım için. Bazen arayıpta bulamıyoruz...
  19. Süleyman Köklü

Başarı ve cesaret...

Cesaret için bazı şeylerin insanda olması gerekir. Mesela "parası olmayanın cesareti de olmaz" ayrıca belli bir bilgi birikimi veya bir alanda uzmanlığı yoksa cesareti da olmaz. Siz bir alanda uzmanlaşmışsınız ve o görüşme için kendinizde cesaret bulmuşsunuz. Peki siz o işi yapabileceğinize...
  20. Süleyman Köklü

Fıkra

Evet fıkra ve verdiği ders anlamlı olmuş. Teşekkürler...
Yukarı Alt