Baba olmak kolay değil, baba'lar içten içe sever anne gibi dışa vurmaz sevgisini. Baba'lar için kızların yeri ayrıdır her zaman sevgi konusunda ama bir erkek evladı olması babanın sol yanını doldurur. Aslında baba için erkek evlat küçükte olsa sırtını yaslayacağı bir ağaç gibidir...
Babalar...
Bedava ders vermişsiniz Ozan Muhammed Bey, Bu yazınızı çıktı alıp arkadaşlara vermek istiyorum müsade var mı? Kelime kelime okudum, çok şey öğrendim. Elinize, kaleminize sağlık...
of of offfff müthiş... Yaşar abi eline sağlık ne güzel paylaşım böyle. Geçen de o kadar aradım bulamadım ama bana her zaman lazım bunlar. Dergi için birebir paylaşım. Ellerin dert görmesin...
Kominist rejimin son bir kaç kalesinden biri olan ÇİN'in uyguladığı ve dünyayı felç eden ekonomik pazar, kopya ürün furyasından sonra bir de katliam furyası başladı. Bütün dünyanın gözü önünde gerçekleşen olayları demir yumrukla bastıran Çin ordusu olaylar yatıştıktan sonra da evlere baskınlar...
Benim başımın belası da buydu. Borcum tam 5.300 tl olmuş. Ama peşin ödersem 2.800 filan ödeyeceğimi öğrenince bir yerden borç buldum ve ödedim yani ödeyeceğim. Başvurusunu yaptım.
Hatırlattığınız için teşekkür ederiz..
Güzel yazmışsınız, konuyu iyi bağlamışsınız ve iyi de örnekler vermişsiniz fakat bana katılmıyor olmanız benim düşüncelerimi değiştirmez. Benim tecrübelerim de parası olmayan insanların daha cesaretsiz olduğunu ve cahil insanların soru sorarken bile çekingen kaldığı yönündedir. Ben üniversite...
Cesaret için bazı şeylerin insanda olması gerekir. Mesela "parası olmayanın cesareti de olmaz" ayrıca belli bir bilgi birikimi veya bir alanda uzmanlığı yoksa cesareti da olmaz. Siz bir alanda uzmanlaşmışsınız ve o görüşme için kendinizde cesaret bulmuşsunuz. Peki siz o işi yapabileceğinize...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.