Arama sonuçları

1. Emine Şahin

30 Ağustos Çalışmam

merhaba sevgili firada, sanırım görselinizin görünmeyle ilgili problemi var. bundan dolayı yorum almamış olabilir. yukarıdaki mesajlardan bunu çıkarabildim. ama ben görebildiğim kadarı ile güzel olduğunu söyleyebilirim. 30 ağustos'u hatırlayıp çalışma yapmanız benim için ziyedesiyle yeterlidir...
  2. Emine Şahin

insan gönüldür, yarısı dil-2

@Decomix teşekkürler decomix.
  3. Emine Şahin

Littabe Logotype/Afiş/Dış Cephe Tabela Tasarımı [ karameco ]

sayın karemeco; yorum yapılmaması çalışmanızla alakalı bir şey değildir. zaten yarışma konusu olduğu için en iyi yorumu yarışma sonrası alacağınızı söyleyebilirim. ama iki kelimeyle çalışmanıza değinmeden edemiyorum. çok klasik bir çalışma olmuş. kartal figürünüzde bu klasikliği güçlendirmiş...
  4. Emine Şahin

guidelines yardımcı çizgisi

sayfanızı dublice ederken, işaretli yere "tik" koyun. veya guidelines çizgilerini seçeip copy / paste yapabilirsiniz.
  5. Emine Şahin

30 Ağustos Çalışmam

ben resmi görebiliyorum. başka gören veya göremeyen?
  6. Emine Şahin

Kişisel Çalışmalarım

@bRayn merhaba sevgili brayn; dilersen bundan sonraki çalışmalarını şu şekilde paylaş: 1) çalışmalarını mutlaka tek tek sun. 2) çalışmanın mahiyeti ve kullandığın programlar hakkında bilgi ver. 3) varsa çalışmanızın (manüplasyon) orijinal fotosunu da koy. bu ekilde sunumlar yaparsan...
  7. Emine Şahin

dizgici ve dergici ?

tuncer bey mürettiphaneye girişinizi öyle bir dile getirmişsiniz ki, zannettim Jurassicpark filminin senaryosunu okuyorum. :) bizim için onlar tarih sizin için birer anı. bir kuşak geçişi yaşanıyor sanırım. hemde ne hızlı bir geçiş. çağa ayak uydurmak zor. değerli bilgi ve deneyimlerinizi...
  8. Emine Şahin

Kişisel Çalışmalarım

elinize sağlık. emek verilmiş her çalışma güzeldir. güzel manüple ettikleriniz var...
  9. Emine Şahin

insan gönüldür, yarısı dil-2

insan gönüldür, yarısı dil-2 tekrar merhaba sevgili dostlar. hatırlasınız yazımızın ilk kısmını. insanın sadece bir kemik ve kas sistemi olmadığını, mana ve taşıdığı değer yönüyle "gönül" olduğunu anlatmaya çalışmıştık. bu konuda söylenecek o kadar çok şey var ki, özetle sonuca vardığımı...
  10. Emine Şahin

Yıllara Göre Baba-Kız Diyalogları

o dünyada malın varsa "sat" babam
  11. Emine Şahin

Bayan yüzlü ve figürlü desenler-2

teşekkürler. emeğinize sağlık.
  12. Emine Şahin

Ölünce MSN’inize ne olacak?

benle birlikte mezar olacak. o kadar :D
  13. Emine Şahin

dizgici ve dergici ?

teşekkürler tuncer bey... gerekli açıklamalar yapılmış sözelenecek pek bir şey kalmamış. ama bir fikri desteklemek adına arkadaşlarda konuya mesajlar bırakırsa iyi olur. dizgici, mürettip artık tarih oldu. teknolojinin getirisiyle artık böyle bir iş bölümü kalmamıştır. harfler, rakamlar vs...
  14. Emine Şahin

Alkol içecek için hazırladığım reklam çalışması

@kasvera burada reklam içerikli bir hareketin olmadığını düşünüyorum. zaten adı geçen alkollü maddenin de böyle bir reklama ihtiyacı yoktur.
  15. Emine Şahin

flash animasyon teknikleri

ilgi alanım değil ama, emeğinize teşekkür etmem gerek.
  16. Emine Şahin

Efeler Vektörel

gökhan bey paylaşım için teşekkürler. paylaşımları uygun yerlerde yapalım lütfen. bu logo değildir. vektöreller kısmına taşınmıştır. saygılar...
  17. Emine Şahin

yangın çıkışı vektörel levha

gökhanbey bu bir logo değildir. uygun yerlerde konu açmaya özen gösterelim lütfen. paylaşımınız için ayrıca teşekkürler. taşınmıştır: vektör
  18. Emine Şahin

bölümlü hardisk birleştirme (harici) yapılabilir mi?

dediğiniz gibi olmadı galiba hüseyin bey. disk birleştirme filan var ama sil yok. zaten veri olduğu için şimdi silmek istemiyorum. zaten dediğiniz manada disk birleştirmekte istemiyorum. tek olan hardisk ikiye bölünmüş. ben ikisini birleştirmek istiyorum. bu bildiğim kadarı ile format sırasında...
  19. Emine Şahin

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

@Süleyman Köklü teşekkürler süleyman bey. beğenmenize sevindim. @Abdullah Şahin teşekkürler... @danisman sizin beğenmeniz benim için ayrı bir onur. teşekkürler ozan bey...
Yukarı Alt