Arama sonuçları

1. Emine Şahin

tarafken, tarafsız kalabilmek...

@Ufuktaki_Adam aksi durumda tarafsız kalmamak gerektiği için bu yazıyı yazdım. iyiyi yada kötüyü veya sapla samanı karıştırmamak gerektiği için bu kadar çene çaldım. doğru tespitte bulunmuşsunuz. @Abdullah YİĞİT abdullah bey bir fikrin tarafında olmak için o fikri bilmek gerek doğru... ama...
  2. Emine Şahin

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

merhaba tuncer bey, konu başlkığınızı okuyunca "buyrun burdan yakın" dedim. nasıl demeyeyim ki? ben tasarımı genelde kafamda yapıyorumda ondan :D yazdıklarınıza bakarak zaten cevabı içerisinde olduğunu görmemek imkansız. bu anlamda tasarım kağıt üzerinde yapılır dersemde şaşırmayın. ben kağıt...
  3. Emine Şahin

tarafken, tarafsız kalabilmek...

önce yöneticilik konusu şimdi de taraf konusu... bu konuları ele almak, söyleşide bulunmak neden? vardır bir nedeni' çok kurcalamamak, çok soru sormamak, en önemlisi de çok şey bildiğiniz halde tarafsız kalmak önemli. siz okuyun, alacağınız dersler mutlaka vardır. kendi adınıza yorumlayın...
  4. Emine Şahin

yönetici olmak, yönetebilmek...

@GÜNEL AYVACI teşekkür ederim günel abla... umarım abla lafıma kızmazsınız. "günel hanım" hitabı biraz resmi durdu üzerimde. böyle daha sıcak sanki... övgünüze layık olmak ne mutlu :)
  5. Emine Şahin

@Ufuktaki_Adam rica ederim. hoşunuza gitiiğine sevindim, dağdaki çobanda yöneticidir. ama, önemli olan bunun farkında olabilmek...
  6. Emine Şahin

yönetici: yöneten, idare ve sevk eden. bazen bir malı bazen bir hayvanı bazende insanlar topluluğunu... ama en önemlisi insanlar topluluğunu idare eden... bu yöneticinin gerçek tanımı mı? diye sorsanız. bende bilmiyorum. yazdım işte. itirazınız, ekleme - çıkarma yapacağınız bir şey varsa...
  7. Emine Şahin

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

ailemize hoş geldini... iyi forumlar dilerim. eminim ki doğru yerdesiniz. başka forumlarla karıştırmayın lütfen. zaten bunu zaman içerisinde yaşadıkça göreceksiniz. tekrar ailemize hoş geldiniz...
  8. Emine Şahin

Gençliğini, hisset!

bu yarışma konusunda sadece katılımcıların çalışmalarını izledim. mesaj yazmak istemiyordum. özel bir sebebi yok. bu konuya mesaj yazmamın özel bir nedeni olmadığı gibi. bence bu tasarımla yarışmaya katılmalısın. sıradışılık ve klasiklik bir arada. "a" harfinin ayrılması "a" sınıfı yada "a"...
  9. Emine Şahin

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

gececiler uydu mu? dolaşmayın ortalarda... uykunuzu alın bak gece gelirim. birinizi uyurken yakalarım... hıımmmmm...
  10. Emine Şahin

kartvizit çalışmam

@Dilek Doğrusöz bazen bağlantı sorunu olabilr. bazen kullandığınız tarayıcıda sorun çıkarabilir.mozilla kullanıyorum şu an. memnunum. farklı tarayıcı varsa sisteminizde, oradan bir bakın derim. :)
  11. Emine Şahin

kartvizit çalışmam

@Dilek Doğrusöz dilek hanım iyi misiniz? neler oluyor size bu günlerde. bir göz doktoruna gittiniz mi hiç? :D
  12. Emine Şahin

Futbol Takımım için logo arıyorum

@mafiaslan birde forum kurallarını okusanız ne maniak bi şey olurdu. okudunuz mu yoksa? ne mutlu banaaaa...
  13. Emine Şahin

Tadilat Servisi 10x10 Önlü_Arkalı El İlanı Çalışması

sarı yazılarınızdaki konturlar biraz garip geldi. sarı yazı mı kalın kontur mu? çözemedim ama, genel olarak güzel olmuş. iyi çalışmalar diliyorum...
  14. Emine Şahin

Yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz?

@kafasını koruyan merhaba... burada söylemek istedikleriniz varsa buna engel olmayız. olmadıkta. yukarıda belirttiğim gibi... kurallar çerçevesinde ve başkalarının haklarını kısıtlamamak, özgürlüklerine ve yasal haklarına saygı duymak kaydı ile... ayrıca özel kanaldan bana adınızı bildirirseniz...
  15. Emine Şahin

@farukcagla merhaba faruk bey. cevap hakkı doğanların cevaplarını vermeleri doğal haklarıdır. kimseye buyrun konuşun diye sıraya koyacak değiliz. forum kurallarımız çiğnenmediği ve başkalarının özgürlüklerini kısıtlamamak kaydı ile herkes herkese cevap verebilir. forumumuz bu konuda tarafsızdır...
  16. Emine Şahin

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı:) seni şimdi ter basmıştır :D
  17. Emine Şahin

@kafasını koruyan beni ilgilendiren kısma gelince: (diğer kısımlar cevap hakkı doğanlarındır) onlar cevaplarlar... tabiiki beden dilini çok iyi bilirim. ses tonunu hatta mimikleri... burada sizi kastetmedim. şimdi ve hiç bir zaman. etmemde. çükü bir taraf değilim. olmam olamamda. buradaki vazife...
  18. Emine Şahin

@İsmail Ev merhaba ismail bey. zaman zaman araya girmek gafletinde bulunuyorum maalesef. dilim sivridir aslında, çenemde düşük. az konuşayım fitneyi uyandırmayayım. vazifemiz bundan sonra açıktır; moderatör @kafasını koruyan merak etmeyin kafasını koruyan:D herkes konuyu okuyor. biliyor. ama...
  19. Emine Şahin

Bize Her Yer Trabzon

@danisman sizede mi? :eek::D Çok acıkmıştım. Belli etmiş olacağım ki, "Aç mısın, ısmarlayayım mı" diye sordu, ardından cevabıma fırsat vermeden köfteciye bağırarak "Bir yarım ekmek, bir ayran" dedi. Olacak iş miydi bu? Hayallerimin...
  20. Emine Şahin

bu resmi daire içine alıp logo yapacağım ama nasıl

@erdemchetin photoshop kullanıyorsanız Illustrator, corel kullandığım için corel bazıları freehand de diyebilir. ama ülke şartları coreli gösteriyor. yaygın bir kullanıcı kitlesi mevcut. bu sizin seçiminiz. ama bu seçimi yapmak zorundasınız. şayet grafik tasarım ile uğraşmak istiyorsanız. bu...
Yukarı Alt