Arama sonuçları

1. Emine Şahin

bölümlü hardisk birleştirme (harici) yapılabilir mi?

merhaba arkadaşlar. esi bir kasadan çıkardığım hardiskimi kullandığım kasaya bağladım. önceden "C" ve "D" olarak görülen alanlar şimdi, "E" ve "F" olarak görülüyor. ben bu iki alanı formatlamak ve birleştirmek istiyorum. mümkün mü? bu arada "E" olan bölüm eski "C" bölümü ve Windovs kurulu...
  2. Emine Şahin

Ramazan cep İmsakiyesi

imsakiyelerde genelde dikine renklendirme ya da dikine çizgilerle bölme mantıklı geliyor bana. çünkü; imsakiyede kişiyi igilendiren imsak vakti ve iftar vakti. sadece bu iki vaktin yanından aşağıya ince bir çizgi dahi çekseniz, yeterli olurdu. bakınca bulması daha kolay. parmakla takip etmek...
  3. Emine Şahin

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

@Decomix takip ettiğiniz için teşekkür ederim. açılım filan demeyelim isterseniz buna. sonra siyasi yafta yiyip konu gümbürtüye gitmesin :D @GÜNEL AYVACI sağol günel abla. teveccühünüz. bu arada hayırlı yolculuklar diliyorum. sağlıcakla git, sağlıcakla GEL ABLA...
  4. Emine Şahin

resmi seçmek

teşekkürler melih bey. ziyadesiyle açık anlatmışsınız. kısaca ben bir ekleme yapmak istiyorum... bir resimden bir nesne çıkarmanın bir yolu her zaman olmaya bilir. ki, çoğu zamanda yoktur zaten. konu birde resim içinden insan çıkarmaksa... saçı var sakalı var değil mi? izler belli oluyor...
  5. Emine Şahin

acı, acıyorum, acı-yorum

@Abdullah YİĞİT kendisine sor?!!! @GÜNEL AYVACI teşekkürler günel abla... @Tuncer Özkan ağaç kökünden yıkılır yeri kalır tuncer bey. tıpkı, çivi çıkar izi kalır gibi...
  6. Emine Şahin

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

insan gönüldür, yarısı dil. ...Anabacı der ki: Yarın sabah tekkenin eşiğine yat. Taptuk abdest almak için dışarı çıkarken ayağı sana takılır .Gözleri iyi görmediği için bana: Kim bu eşikte yatan? diye sorar ben de Yunus, derim. Hangi Yunus derse çekil git, başka bir tekke ara kendine, başının...
  7. Emine Şahin

acı, acıyorum, acı-yorum

acı, acıyorum, acı-yorum acı, tatlının zıddı. her şeyin bir zıddı vardır. kara ile beyaz gibi. gece ile gündüz gibi. misalleri uzatayım mı? yok yok siz anladınız zaten. fazlası sıkıcı olur, yazı uzar gider. çok şey derken hiç bir şey demediğimizi farkederiz sonra. son zamanlarda yemekleri de...
  8. Emine Şahin

tarafken, tarafsız kalabilmek...

teşekkürler günel abla. ben üzerime düşeni ziyadesiyle aldım. (çöp kamyonuna biraz benzin bir kibrit iyi geldi :D) ismail beyin mesajından alıntıyla kendisine teşekkür ettim ama, asıl söylemek istediğimi unuttum! tekrar ismail beye teşekkür ediyorum. üçüncü bir yolu deniyorum... ne siyah ne de...
  9. Emine Şahin

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

ramazan gelmesiyle birlikte tekrar okunması gerektiğini hatırladığım bir yazı. buldum tekrar okudum. tekrar tekrar ramazan sonrası bile okunabilir. kafe-org ta açılmış bir konu idi. söyleşi klasörüne taşıdım. daha manalı oldu galiba...
  10. Emine Şahin

@İsmail Ev merhaba ismail bey. konuya yaklaşımınızdan ve yazıma cevap verme nezaketinizden dolayı size teşekkür ederim. yazı içerisinde ifade ettiğim gibi ne yazacağımı bilmiyordum. ama ne istediğimi ve ne hissettiğimi çok iyi biliyordum. gri, sevmedim zaten. sevemedim yazı içerisinde. ortada...
  11. Emine Şahin

aklı sıra çadıra sokacak bizi:D yemezleeer :D
  12. Emine Şahin

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

@Tuncer Özkan haklısınız tuncer bey... ben konuyu biraz kestirip attım sanırım. anlatmak istediğim şeyde yarım yamalak kaldı ortada. ismail bey güzel bir açıklama yapmış. doğrudur. tasarımı mac ile yapmayan birileride çok şey diyebilir. diyecektirde. benim demek istediğimde araçların hiiç önemi...
  13. Emine Şahin

@GÜNEL AYVACI ilahi günel abla... sağol bilgiler için. ama, bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramış misali... burada bahsi geçen deli ben oluyorum galiba... :D
  14. Emine Şahin

@danisman yukarıda abdullah bey çadıra çağırdı? konu: renkler bordo ve maviden mi türemiştir? yer: kızıldrereli çadırı tarih: ivedi olarak
  15. Emine Şahin

yönetici olmak, yönetebilmek...

@danisman yukarıda bahsettiğim kurallar kesin ve kati değildir. maddeler tartışılabilir ve hatta kural olup olamdıkları sorgulanabilir. ama, ben sizden böyle bir yaklaşım beklemezdim. böyle yaklaştığınız müddetçede kağıt üzerinde kalmaya devam edecektir. tıpkı anayasa çıkakarılım. boş ver...
  16. Emine Şahin

sayfa tasarım cami

biraz beklememe rağman sülayman beyin sorusuna bir cevap gelmemiş. konu biraz daha souğumadan tekrar ben sorayım. bu çalışma nedir? biraz gilgi verir misiniz?
  17. Emine Şahin

Zafer turizm logo

bence bu logoyu kullanın...
  18. Emine Şahin

@Abdullah YİĞİT siz siyah mı, beyaz mı? diye sormuşsunuz. bende siyah beyaz dedim... bütün renklerin bordo ve maviden türediğini bilmediğinizi mi söylüyorsunuz?:D inanmam :D:D:D
Yukarı Alt