Arama sonuçları

1. Emine Şahin

en güzel avatar kimde ?

............................
  2. Emine Şahin

İslamic Vektör

yaşar bey her iki linkte kırılmış. kontrol eder misiniz?
  3. Emine Şahin

Başarı Nedir?

başarı inanıp, yola çıkanlarındır.
  4. Emine Şahin

Lavaş Ekmekler

@Dilek Doğrusöz o diziyi izlemedim ama gaygana değilde gaypana demiş olmasın.:D iç karadeniz dolaylarında cızlak denir evet. duymuştum. ama gaygana işte. olsada yesek şimdi...
  5. Emine Şahin

Lavaş Ekmekler

valla sosyete krep desede bu bizim gaygana yaaa :) teşekkürler yaşar bey. teşekkürler...
  6. Emine Şahin

Menü resimleri (istek) türk mutfağı...

@Decomix almanca mı bu? :D:D:D
  7. Emine Şahin

Menü resimleri (istek) türk mutfağı...

konu başlığınızın daha uygun ve içerikle alakalı olmasına özen gösteriniz. insanlar baktığında en kısa sürede ulaşılabilir olması adına.... link yemeklerle ilgili: https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/9926-turk-yemekleri-fast-food-pasta-vs.html
  8. Emine Şahin

Menü çalısması

@Decomix yeni konu açın yada forumda arama yapın. forumda olduğunu biliyorum ama,
  9. Emine Şahin

Menü çalısması

@Dilek Doğrusöz başka göremeyen var mı? hayret... genelde en son ben görürdüm ama. bağlantı sorunu olabilir dilek hanım...
  10. Emine Şahin

Menü çalısması

merhaba decomix; uzun bir uğraş sonrası resminizi artık görebiliyoruz. sanırım almanca değil mi? o yüzden yazım imla hataları filan beni ilgilendirmiyor. direk olarak alman hükümeti ilgilenir konuyla :D ama görsel olarak beğendim. orantılar renkler hoş. kullandığınız fontta güzel oturmuş. sadece...
  11. Emine Şahin

İlk Broşür Çalışmam :D Ona Göre

@Tuncer Özkan merhaba tuncer bey. bu konu altında konu sahibine saygısızlık edip konuyu başka alanlara kaydırmakta istemiyorum ama, fikirlerinizin, deneyim ve tecrübelerinizinde burada karşılıksız kalmasına razı olamadım. kısacası, aramızda olmanızdan mutluluk duyarız...
  12. Emine Şahin

selam

hoşgeldiniz. iyi forumlar. bir delilik yaptım aranızdayım diyorsun yani :)
  13. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@matbaacı_042 yazınızı yazdıktan sonra sol taraftaki araç çubukları içinde şekilde gördüğünüz gibi extrude tool seçiniz. yazınızın üzerinde tutup sürükleme yöntemi ile 3 boyut kazandırabilir ve yine property bar üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. ayrıca...
  14. Emine Şahin

Altın Oran

teşekkürler günel hanım. forumda bununla ilgili arzu hanımın bir konusu vardı. bu konunuz biraz daha kapsamlı ve görsel detaylarla desteklenmiş. çok faydalı oldu. emeğinize sağlık...
  15. Emine Şahin

Merhaba (:

aramıza, ailemize hoş geldiniz. iyi forumlar dilerim...
  16. Emine Şahin

font istek

teşekkürler...
  17. Emine Şahin

Forum Tanıtımı

çok kısa... biraz daha çalışmalısınız. :)
  18. Emine Şahin

Fil mi? Sincap mı?

fil mi yoksa sincap mı bilemem ama aklıma peygamber efendimizin bir sözü geldi. literatürde hadis denir: hiç ölmeyecekmiş gibi dünya, yarın ölecekmiş gibi ahirete çalışmalı insan... akabinde yine bir hadisi şşerifle tamamlayayım konuyu. iki günü eşit olan ziyandadır. bunların arasından fırsat...
  19. Emine Şahin

İsmail (Arkası Yarın)

sürükleyici bir senaryo. yani senaryo olabilir... neden olmasın ki...
  20. Emine Şahin

Ömür Dediğin...

ömür dediğin gelir ve gider. gelip geçicidir. zaten kalıcı ne var ki? ömür deyince hep aklıma cahit sıtkı tarancı ve o meşhur şiiri gelir. cahit sıtkı bu şiiri yazdıktan bir sene sonra öldüğüde bir gerçek. şimdi baktımda yaşıma 34 olmuş... aaah ah. ömür işte... neyse uzattım galiba. işte size...
Yukarı Alt