Arama sonuçları

1. Emine Şahin

font istek

bizimlede fontun adı ile paylaşırsanız daha iyi olmaz mı? :)
  2. Emine Şahin

Ömür Dediğin...

ne oldu abdullah bey. bir şey mi dediniz? :D
  3. Emine Şahin

font istek

http://www.whatthefont.com/ siteden sorgulama yaptınız mı? böyle bir font belkide olmayabilir...
  4. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@ronahi DENIZ Başlat > Tüm Programlar > CorelDRAW Graphics Suite X4 > Bitstream Font Navigator programımızı açıyoruz. bu zaten corelle birlikte yüklenmiştir. birde not olarak ekleyeyim. adaet olarak tam bilemiyorum şimdi. hatırımda kalmamış. yaklaşık 500 gibi bir fontttan fazlasını zaten...
  5. Emine Şahin

font istek

acilllll başlıklı konu açmak yasaktır. lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçiriniz...
  6. Emine Şahin

Yoğun istek üzerine...

@Decomix siz nerden duydunuz?
  7. Emine Şahin

Bu Resmi Nasıl Yapabilirim

merhaba rüzgar yeli... ilgi alanım olmadığından detaylı anlatım yapamayacağım. piayasa animasyon programları çok. araştırma yaparak elde edebilirsiniz. ama illa bu animasyonu photoshopta yapacağım diyorsanız İmageReady'i kullanmalısınız. photoshopla birlikte gelen standart bir programdır. biraz...
  8. Emine Şahin

Layer Sorunu

sayın zigzag layer dediğimiz şey katman demektir. katman üzerinde çalışabileceğimiz şeffaf, parçalanabilir bir nesnedir. umarım aynı şeyi kastediyoruzdur. yeni layer açmak için sağ taraftaki (sizinde işaret ettiğiniz) pencerinin altında bir layer butonu var. tıklayın ve yeni bir layer açın...
  9. Emine Şahin

Layer Sorunu

layeri nasıl açtığınızı söyler misiniz?
  10. Emine Şahin

Layer Sorunu

sayın zigzag, ben orada bir tane layer görüyorum. dolayısı ile başka bir layer olmadığından alt alta gelemk gibi bir durum olamaz...
  11. Emine Şahin

Ajans Broşür Kapağı

@Sedat Gül rahat bırakın beni diyorsunuz... :D bırakmazlar bırakmazlaaaar...
  12. Emine Şahin

Tasarımda Deneyim ve Aktarım Yöntemi-1

teşekkürler melih bey. en can alıcı noktadan başlayıp, çözüme doğru giden yazınızı okudum. benim çalışma koşullarım her ne kadar zamanı rahat kullanmama müsade etse de bu konuya sessiz kalmamam gerektiğini düşündüm. genelde yaşanan sıkıntı budur. iş planlanır, hatta milyonlarca lira yatırım bile...
  13. Emine Şahin

Sizin Fikriniz nedir?

@xdemonx bence sizin biraz zamana ihtiyacınız var. çünkü, zaman her şeyin ilacıdır. :D bende konuyla alakalı bir espri yapayım dedim. belki arkadaşa birde slogan gerekir. sloganda hazır oldu böylece. not: espiriden yanlış bir sonuç çıkarmayınız. zamanla anlarsınız :D:D bakın bir slogan daha...
  14. Emine Şahin

Ajans Broşür Kapağı

çalışmalarınızı beğendiğimi söyleyebilirim. ama burada güvercinlerin anlamını çözemedim.
  15. Emine Şahin

Yadinbey Restaurant Kartvizit Çalışması (Sizce Siyahmı ? Beyazmı ? )

siyah asaleti beyaz saflığı temsil eder... yadin beye soralım saf mısınız asil mi?:D şaka bir tarafa tam siyah değil galiba. füme olmalı. siyah diyorum...
  16. Emine Şahin

corel de toolbox ve menü açıklamaları

teşekkürler... corelle yeni tanışan arkadaşlar için faydalı olacaktır. emeğinize sağlık...
  17. Emine Şahin

Merhabalar

hoş geldiniz. iyi forumlar dilerim...
  18. Emine Şahin

Yoğun istek üzerine...

nedir bu?........
  19. Emine Şahin

sb gezici inşaat logo çalışmaları

sol tarafta bulunan üç çalışmada "i" harfleri yanyana gelmiş. gözü yorucu ve algılamayı zorlayan bir etken olmuş. çatı figürüne hiç bir şey demiyorum zira, emlakçılar bile bir çatı altına kendi isimlerini yazdıklarında kendilerini kurumsal zannetmeye başlıyorlar...
  20. Emine Şahin

Sizin Fikriniz nedir?

bencede olabilir. çizginin bir ucuna başlangıç noktası diğer ucuna devam eden bir ok simgesi konabilir. hemen arkasına dünyayı temsilen paralel ve meridyenler yerleştirilebilir ki... bu şekilde logo geliştirilebilir. bence bir denemeye başlayın. sonuçları hep brlikte değerlendirelim...
Yukarı Alt