@istanbullut
bi yere is gonderirken kullandigimiz her resmi ayri ayri bulup ayni dosyanin icine atiyoruz fontlariyla beraber gonderiyoruz zaten cok karisik bilgisayarlar birde resim ve fontlarla isin icinden cikilmaz bir hal aliyor. Yeni surumu cikmayacakmis :D:D
@mercan
her sayfada metin karesi var diyelim. Ilk sayfaya metni paste yapin daha sonra ikinci sayfaya surukleyin. ortada baglac cikacaktir zaten kolay gelsin
@aysen
genellikle bu tip isleri illustratorde yaparsaniz her tur kesme bicme islemini daha soonra indesignda rahatlikla kullanabilirsiniz. Resim kesme bicme isleri cok rahat yapiliyor. Ancak dekupe dersen bunuda ps de tavsiye ederim kolay gelsin
sag taraftaki calisma baska birine ait bunu daha onceden gormustum eminim yapilan bir tasarimin ustune tasarim yaptin sanirim :) herneyse ikinci hata sol taraftaki yaziyi sundurmussun bu tipografi kurallarina aykiri hocam satir arasini genisletebilirsin harf arasini genisletebilirsin ancak...
afisin olcusu kac acaba ? merak ettim renk tonlari cok hos olmus tam tutturmussun hoca zeytin eger senin ciziminse gayet guzel kenardaki zeytin tabaginda ufak dekupe sorunu var ama onemli degil kolay gelsin
arkadaslar atladiginiz bir yer var serit yanda olacakti digerlerinde oldugu gibi altta olmasinin sebebi makinedeki makaslarin tutma payi oda makineden makineye gore degisiyor yukaridan tutuyor ve 8mm bosluk cok bile :) ben her ihtimale karsi 12.mm tuttum orayi is basildi teslim edildi ancak...
ee arkadaslar hatirlatayim 2. yada 1inci diye birsey yok :) soylemeyi unuttum bu cift yonlu baski :) kendimi elestireyim aslinda logo yada ona benzer bir sembol olsaymis daha guzel olabilirmis. birde sanirsam fontu kaba kullanmisim ama o cafeyede o cokda kotu olmamis gerci ya keske deneseymisim :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.