Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Kuyumculara özel DEV ARŞİV 400Mb altın,pırlanta,mücevher,elmas,yakut,inci,gümüş

Merhaba, Aklınızda bulunsun, mücevher fotoğrafları çekiyoruz. Hatta Türkiye'deki mücevher çekimini tutarlı yapabilen birkaç fotoğrafçıdan biriyim.
  2. Tuncer Özkan

Corel Draw'la ilgili Yardım Lütfen

Merhaba Arif, Bunu muhtemelen bir A.İ. dökümanından import ettin. A.İ. dökümanlarındaki degradeler, Corel Draw'a alındığında her kademe, ayrı bir obje gibi algılanır. Bu yüzden orada yüzlerce objeniz var. Corel, bu objeleri bu şekilde gösterir. Çözüm için bu objeleri tek bir obje haline...
  3. Tuncer Özkan

Mockup Action mümkün mü ?

Bir teşekkürü bile hakedemediysem yazıklar olsun bana.
  4. Tuncer Özkan

ADOBE Aİ KALİTELİ PDF FORMATINA DÖNÜŞTÜRME

Merhaba, PDF yapmak için "Save As" komutu üzerinden gitmek daha verimli ve kontrollü olabilir. 1,Save Adobe Pdf penceresinde, "Adobe Pdf Preset" satırında "Smallest File Size" satırını seçin. 2,Yine aynı pencerede "Optimize for fast web view" kutucuğunu işaretleyin. 3. Bir de, çalışmanızın...
  5. Tuncer Özkan

Yardımm

Bulanık görünmesi elbette tv ile ilgili. Ama pikselli görünmesinden bahsetmişsiniz. Ekran kartı değil, tv ile ilgili bir durum.
  6. Tuncer Özkan

Vectör bir logoyu png kaydederken kalite kayboluyor bir bakabilir misiniz ?

Merhaba, Pdf dökümanları, vektörleri, yazıları aynen kalite olarak korurlar. Oysa PNG bir piksel tabanlı formattır. Vektörleri piksellere dönüştürür. Yani kaçınılmaz bir durum bu.
  7. Tuncer Özkan

Photoshopta yazı bozuluğu

Yardımm
  8. Tuncer Özkan

Yardımm

Merhaba, A.İ.'de muhtemelen "Pixel Preview" komutu aktif olduğu için yazıları pikselli görüyorsunuz. Photoshop'ta ise ekranı büyüttüğünüzde zaten pikselleri görmeniz gayet doğal bir durum.
  9. Tuncer Özkan

Mockup Action mümkün mü ?

Merhaba Kakalov, :D Bir action'u toplu olarak uygulamak tabii ki mümkündür. Bu action içinde bir mockup uygulamayı da dahil edersen sorunun çözülecektir. Ama farklı farklı konum koordinatları uygulamak istiyorsan, photoshop sizi üzecektir. Çünkü toplu actionlarda sizin bir hareketi bir...
  10. Tuncer Özkan

Ambalaj tasarlarken taşma payını nasıl ayarlamalıyım?

Merhaba, kolay gelsin, Evet, temennim bu, kolay gelsin. Amaaa, çok yanlış yoldasınız! 1. Zemin çalışmanız var mı? Zemin çalışmasının ne olduğunu biliyor musunuz? 2. "İçeriden 2 cm başlayacak" demişsiniz. Olabilir. Buna marj alanı veya marjin diyoruz. Ama "taşma payı" dediğimiz başka bir...
  11. Tuncer Özkan

corel nokta birleştirme

http://product.corel.com/help/CorelDRAW/540223850/Main/EN/Documentation/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm#href=CorelDRAW-Joining-curves.html&single=true
  12. Tuncer Özkan

Corel Drawda Patern Renk Değiştiremiyorum?

Merhaba rygrafik, Corel Draw, bu tip patternlerin (postscript) renklerini revize etmenize izin vermez. Çok dolambaçlı yollarla renklere müdahale edebilirsiniz ama şimdi bunu yazacak durumda değilim. Kolay gelsin T.
  13. Tuncer Özkan

Forumdaşlarımızdan Faruk Çağla vefat etmiştir.

Forumdaşlarımızdan Faruk Çağla vefat etmiştir. Yakınlarına ve camiaya başsağlığı dilerim. Tuncer ÖZKAN
  14. Tuncer Özkan

Yardım

Merhaba, Aynı fontun Gliph karakterlerine bir göz atmalısın. Muhtemelen orada vardır.
  15. Tuncer Özkan

Coreldraw x6 küçülme sorunu

Merhaba, Ölümcül bir sorun değil. Sorunun kaynağını Corel değil, Mac oluşturuyor sanıyorum. Corel Draw'ın Mac versiyonları genellikle çok sorun taşır. Corel Draw'ın Mac kullanıcısı da az olduğu için soruna örnek çözüm bulmak da zordur. Lisanslı iseniz doğrudan Corel firmasına başvurmalısınız...
  16. Tuncer Özkan

CorelDRAW x8 cmyk renk sorunu

Bence de, eğer programa henüz yeni başladıysan, hizmet aldığın baskıcıdan destek almalısın. Yine de takıldığın ve baskıcının da çözümsüz kaldığı anlarda bana buradan yazabilirsin. T.
  17. Tuncer Özkan

Photoshop 2019 Mini Bridge Sorunu Hk.

Merhaba, Bilgileri sünger gibi çekiyorsun. Edit>Preference>Camera Raw satırından gelen pencereyi incelemen gerekiyor. Buradaki JPEG: satırına girerek "automatically open all supported jpegs" yapınız. Aynı şeyi TIFF için de yapabilirsiniz. Photoshop'unuzu kapatıp tekrar açın. Artık bir jpeg...
  18. Tuncer Özkan

Photoshop 2019 Mini Bridge Sorunu Hk.

Kaybın ne olur Mechtab? Ben sana söyleyeyim. En önemlisi psd dosyalarının ikonlarında içeriği göremezsin. Bu büyük bir kayıp mı, belki. Ama yeni başladıysan çok da önemli sayılmaz. T.
  19. Tuncer Özkan

Romantik

Belki. Belki dediğin gibidir. Ama romantik bir müzik bana eski aşklarımı hatırlattığı için üzerimdeki etkisi sizin dediğiniz gibi olmuyor. Vallahi olmuyor, ah o eski aşklarım... Eski ve romantik bir şarkı beni perişan ediyor..:cool:
Yukarı Alt