Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Merhaba Tefocan, Sözünü ettiğiniz proje ile ilgili bir örnek gönderebilirsen fiyat ve süre...

Merhaba Tefocan, Sözünü ettiğiniz proje ile ilgili bir örnek gönderebilirsen fiyat ve süre hakkında size teklif verebilirim. Tuncer ÖZKAN tuncerozkan@kaulast.com
  2. Tuncer Özkan

Logoyu vektörel hale nasıl getiririm ?

Merhaba Hasan, A. Illustrator'da eğer yaptığınız çalışmada efekt kullanmıyorsanız, ppi değerinin yüksek veya düşük olması çizim kalitesini etkilemez. Kaldı ki, efekt uygulasanız bile yalnızca efekt uygulanan kısımlarda ppi sorunundan bahsedilebilir. Öte yandan, çalışmanızdaki piksel sıkıntısı...
  3. Tuncer Özkan

Onur Air Dergisine Reklam Çalışması

@Tuncer Özkan Derken bunu kastetmiştim.
  4. Tuncer Özkan

Evet Mehmet Bey, büyütünce bunu "tüm" diye okunabiliyor. Ama birebir boyutunda yine de sorun çıkabileceğini söylemek mümkün. Ve font seçiminizin de pek isabetli olmadığını... Yine de keşke her iki ilanı da basılmadan önce burada paylaşsaydınız. Şu an yapılan eleştirilerin yıkıcı olduğunu...
  5. Tuncer Özkan

Bu ilan yayınlanmışsa, üst örnekteki üst başlıktaki dehşetli kelime hatasını görmeliydiniz. Böyle hatalar bazı atölyelerde işten çıkarma sebebidir. Müşteri "kör" olabilir, ama grafikerin kör olma lüksü yok.. Ayrıca ikinci ilanda bir sorunun cevabı, bir üst satırdan veriliyor: Gerçek bir...
  6. Tuncer Özkan

Merhaba, Birinci sınıf bir dergi tasarımcısına ihtiyacınız var ise görüşebiliriz. Tuncer Özkan...

Merhaba, Birinci sınıf bir dergi tasarımcısına ihtiyacınız var ise görüşebiliriz. Tuncer Özkan tuncerozkan@yandex.com
  7. Tuncer Özkan

Izmir' de illustrator kullanan matbaa bulamamak

Corel Draw'a AI formatında dosya import yaptığınızda pek çok sorunlar çıkması muhtemeldir. Efektler, saydamlıklar, degradeler kaçınılmaz sorunlar oluşturur.
  8. Tuncer Özkan

S o m a !

Yüreğimizde...
  9. Tuncer Özkan

“grafiker” değil “grafik tasarımcı”

Sayın Selin Debre için ufuk genişletmesi açısından; https://www.grafikerler.org/konu/grafiker-tasarim-yapar.15906/ https://www.grafikerler.org/konu/yaraticilik-ve-tasarim.14976/ yazılarımı öneriyorum.
  10. Tuncer Özkan

Izmir' de illustrator kullanan matbaa bulamamak

Aslında matbaaya Illustrator veya Corel Draw dosyası gönderme şekli biraz gerilerde kaldı. Hatta eskiden bile dosyayı EPS olarak göndermek gerekirdi. Fakat artık dosyanızı PDF halinde gönderirseniz baskı ile ilgili sorunlarınızı da minimuma indirmiş olursunuz.
  11. Tuncer Özkan

Nikahıma herkesi bekliyorum...

Ömür boyu sürecek... Mutluluklar dileğiyle.
  12. Tuncer Özkan

Illistratörde basit bi sorum var

Size maalesef kızamıyorum. Kızmam için önce ciddiye almam gerekecek. Fakat epeyce şaşırdığımı söyleyebilirim. Hatta resmen şok ettiniz. Dediğim gibi bu bende bir öfke yaratmadı. Sadece üzüldüm. İnsanın iyiniyeti böyle karşılanmamalıydı. Demek ki bir sorununuz var. Bundan bu sonuç çıkıyor. Ve...
  13. Tuncer Özkan

Çok haklısınız. Bazen herkesten insanlık bekleme gibi bir hataya çok sık düşüyorum. Bu haliyle gerçekten sorunlu olduğum söylenebilir. Aynı hatayı bir defa daha yaptığımı bana hatırlattığınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır.
  14. Tuncer Özkan

Ayrıca, Karenin köşelerini ovalleştirmekten bahsediyorsunuz. Ben de bunun nasıl yapılacağını sizin sorunuz doğrultusunda anlattım. Anlamamış olabileceğimi kabul ediyorum. Ama sorunuzu daha berrak yazarsanız, ben de aynı berraklıkla size yanıtlayabilirim. Hatta yukarıdaki gibi çizimle...
  15. Tuncer Özkan

Şöyle anlatsam acaba anlaşılır mı?
  16. Tuncer Özkan

Grafik tasarım tabii ki önemli ama metin?

Bir reklam metninin, bir sloganın ne kadar önemli olduğu hakkında...
  17. Tuncer Özkan

Merhaba Grafiker, Illustrator'da bir veya birden fazla nesneyi başka bir nesneyi taşıyıcı (konteyner) gibi kullanarak maskelemek istiyorsanız, konteyner nesnesi en üste getirdikten sonra, (yani sizin çemberinizi menüden object>arrange>bring to front komutuyla üste getirme) hem konteyner, hem de...
  18. Tuncer Özkan

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Tebrikler üstad. Çok başarılı. Ama çok küçük bir noktayı söylemeliyim. Direğin yanındaki küçük havuzun duvar gölgesini silmeliydiniz. Gölgenin içinde gölge olmuş. Bunu bir ukalalık olarak yorumlayabilirsiniz ve ben bunu saygıyla karşılarım.
  19. Tuncer Özkan

Her zaman değil...

Tanrı her zaman büyük yıkımlar, seller, tufanlarla anlatmaz, Bazen küçük su damlalarıyla bile çok şey anlatır.. Gözyaşı gibi...
  20. Tuncer Özkan

İndesign Cmyk renk paleti

Zaten Pantone kataloğu Indesign'da yüklü olarak geliyor. Sözü edilen renklerin hepsini Swatch'a yüklediğinizde programın kendini çevirmesi riskli hale gelir. Çalışma anında kırılmalar olabilir ve Indesign her zaman bu kırılmaları kurtaramayabilir. En iyisi ille de pantone renk kullanacaksanız...
Yukarı Alt