Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

Tipo baskı ailesinden olan, mürekkep kullanan bir çeşit yüksek baskı ? _ _ _ _ _ _
  2. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@Hatice Ceylan Evet nihayet. cevabın etrafında döndün durdun.. Redaktör= tashihçi Redaksiyon= tashihçilik
  3. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@Hatice Ceylan Hatice, demekki sorunun cevabı redaksiyon değil :)))
  4. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

tashihçi=? RED _ _ _ _ _
  5. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

tashihçi=? RE_ _ _ _ _ _
  6. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

evet ikiside yanlış. Benim soruya cevap vermeden başka soruya geçmek kurallara aykırı :)))
  7. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

iyi de benim soru niye arada kaynadı :) verdiğiniz cevap yanlış...
  8. Süleyman Köklü

seminer davetiyesi

Font seçimi ve efekt kullanımına biraz daha dikkat etmelisiniz.. Bana karışık geldi çalışma. Biraz daha sadeleştirebilirdiniz. Kolay gelsin.
  9. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

Tashihçi= ? R_ _ _ _ _ _ _
  10. Süleyman Köklü

tek kırım mönü çalışması

Yerleştirmeler ve renk uyumu güzel ama ben olsam bu rengi kullanmazdım. Koyu olmuş bazı bölgeler. Turuncu renk kombinasyonu kullanılabilirdi. Emek verilmiş bir çalışma. Kolay gelsin.
  11. Süleyman Köklü

zeytin yağı 6 jpeg 300 dpi

Her derde devâ zeytinyağı.. Elbet bize de birgün lazım olur. Teşekkürler paylaşım için..
  12. Süleyman Köklü

ateşli fotolar (fiery) 12 jpeg 300 dpi

Teşekkürler paylaşım için. Emeğinize sağlık. İndiriyorum
  13. Süleyman Köklü

denge tekstil kartvizit

Yansımayı kaldırırsanız beyaz zeminli olan 2. çalışma güzel bence. Kolay gelsin
  14. Süleyman Köklü

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

@fogbird Faruk Bey, Anlas›lan uzun uzun yazacak hatta hikaye anlatacak kadar vaktiniz var demekki ama benim yok. Sizin suç işledeğinizi belirtmiş Naci Bey.. Hayret siz de suç işlermiydiniz !.. Saygılar..
  15. Süleyman Köklü

Faruk Hocam, Tüm samimiyetimle söylüyorum ki siz benim ustamsınız, büyüğümsünüz ve tecrübe sahibisiniz ve ben sizi bu hasletlerinizden dolayı seviyorum. Fakat sizin görüşünüzde olmayanları bazen acımasızca da olsa eleştirmenizden dolayı bu tutumunuzu sevmiyorum.. Sorunuzun yeni cevabı şudur...
  16. Süleyman Köklü

Faruk Bey'e Bana cevap yazmadan önceki ve sonraki açıklamalarınız yine iç çekişmelere yönelik açıklamalar. Sonra bana soruyorsunuz kimin kiminle çekişmesi var diye!. tutarsızlık... Siyasi görüşüme gelince bana cevap olarak ta olsa o at üzerindeki şahsın görüşlerini benimseyen açıklamalar...
  17. Süleyman Köklü

3D Vazo Çizimi [Resimli Anlatım]

güzel bir paylaşım ben de denedim gayet basit ve farklı işler çıkarabiliyoruz çizgileri değiştirerek..
  18. Süleyman Köklü

Logo yarışması için hazırladığım logolar

hiçbirini göremedim :((
  19. Süleyman Köklü

Bu zamana kadar yazılan yazıların tamamını zaman ayıraraak okudum. Şu sonucu çıkardım. Mesleğinize, birikiminize, sanatınıza saygım sonsuzdur. Bu Meslek birliği kurulamaz, kurulursa bile şahsi çakişmelerinizle sayfalar dolusu yazı yazan sizler kuramazsınız. Saygılar...
  20. Süleyman Köklü

TurkceLL neredeYim hizmeti! önemLi..

Sayın Muhsin Yazıcıoğlu vefat etmeden önce yapsaydıya bu hizmeti :( ama yine de önemli bir bilgi. Not almak lazım...Teşekkürler paylaşım için
Yukarı Alt