Yerleştirmeler ve renk uyumu güzel ama ben olsam bu rengi kullanmazdım. Koyu olmuş bazı bölgeler. Turuncu renk kombinasyonu kullanılabilirdi. Emek verilmiş bir çalışma. Kolay gelsin.
@fogbird
Faruk Bey,
Anlas›lan uzun uzun yazacak hatta hikaye anlatacak kadar vaktiniz var demekki ama benim yok. Sizin suç işledeğinizi belirtmiş Naci Bey.. Hayret siz de suç işlermiydiniz !..
Saygılar..
Faruk Hocam,
Tüm samimiyetimle söylüyorum ki siz benim ustamsınız, büyüğümsünüz ve tecrübe sahibisiniz ve ben sizi bu hasletlerinizden dolayı seviyorum. Fakat sizin görüşünüzde olmayanları bazen acımasızca da olsa eleştirmenizden dolayı bu tutumunuzu sevmiyorum..
Sorunuzun yeni cevabı şudur...
Faruk Bey'e
Bana cevap yazmadan önceki ve sonraki açıklamalarınız yine iç çekişmelere yönelik açıklamalar. Sonra bana soruyorsunuz kimin kiminle çekişmesi var diye!. tutarsızlık...
Siyasi görüşüme gelince bana cevap olarak ta olsa o at üzerindeki şahsın görüşlerini benimseyen açıklamalar...
Bu zamana kadar yazılan yazıların tamamını zaman ayıraraak okudum. Şu sonucu çıkardım. Mesleğinize, birikiminize, sanatınıza saygım sonsuzdur. Bu Meslek birliği kurulamaz, kurulursa bile şahsi çakişmelerinizle sayfalar dolusu yazı yazan sizler kuramazsınız.
Saygılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.