Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Corel Draw'da 3D yazı nasıl yapılır?

Merhaba, Yazıların Corel Draw'da 3D olarak nasıl hazırlandığı ile ilgili hazırladığım video. Umarım yararlı olur. Sevgiyle kalın Tuncer ÖZKAN 21896995 Ayrıca videoyu indirmek isteyenler için: http://rapidshare.com/files/455781668/Corel_Draw_da_yazae_larae__3d_yapmak.mp4
  2. Tuncer Özkan

Ptohoshop'ta Renk Ton Ayarlama (Görsel Ders)

@Zeki KAYNAK Zeki Bey, ben de zaten aynı sonuç çıkacağını söylemiyorum. Değişeceğini bizzat söylüyorum. T.Ö.
  3. Tuncer Özkan

Ptohoshop'ta Renk Ton Ayarlama (Görsel Ders)

Benden de bir hatırlatma yapsam, acaba densizlik olarak yorumlanır mı? Şöyle ki, üst üste açılan adjustment layer'larında üstte olan, altta olan Adjustment ayarını değiştirir. Öte yandan, gelinlik üzerindeki detayların buharlaşmış olduğunu umarım farketmişsinizdir. T.Ö.
  4. Tuncer Özkan

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

Sayın By_ShaDoW2, Aradığınız sözler için benden öneri: Habet homo rationem et manum. (İnsanın aklı ve eli vardır) Aquinon Thomas Tuncer ÖZKAN
  5. Tuncer Özkan

Bir resimde gerçek boyutu bulabilirmiyiz

Merhaba, Bizim, endüstriyel ve still-life fotoğraf çekimlerimizde kullandığımız bir teknik vardır. Özellikle, sonradan dekupaj yaparak parçaları biraraya getirmek istediğimiz ürünleri çekerken, ürünün yanına ve objektifin ön yüzeyine paralel (veya odak eksenine de dik olarak da diyebiliriz)...
  6. Tuncer Özkan

24 Sayfa Montajı

Sayın Arsenal, Fazla incelemedim montaj planınızı. Çünkü 1. ve 2. sayfayı aynı forma yüzeyinde(ön) görünce gerisini incelemeye gerek kalmadı. 1. ve 2. sayfalar (Revolta hariç) asla aynı forma yüzeyinde(ön) olamaz. Bir maket üzerinden sayfa numaraları koymak faydalı. Yaşar Bey...
  7. Tuncer Özkan

Sizce yorum nedir ?

Ben de size müteşekkirim, bu başlığı açarak konuya hassasiyet gösterdiğiniz için. Kolay gelsin. T.Ö.
  8. Tuncer Özkan

Sizce yorum nedir ?

Yorum ve eleştiri üzerine... Yorum sözcüğünün iki açıklaması vardır. Bunlardan birincisi, bir eserin, özellikle bir müzik eserinin çalınma veya seslendirmesinin bir başka şekilde yeniden düzenlenmesidir. Örneğin bir kondüktörün (orkestra şefi) veya herhangi bir virtüözün bir eseri...
  9. Tuncer Özkan

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Sayın Gkgökhan, Freehand'ın sizi aşkla geri çağırmasına engel olun. O artık kocakarı oldu. Oysa gencecik (makyajla gençleşti) Illustrator size fısıldıyor.. Neyse, konuya gelecek olursak Yaşar Bey size durumu 83 numaralı mesajında durumu izah etmiş. Diyor ki, önce üçgeni çizin, üstüne...
  10. Tuncer Özkan

Corel Draw'da nesne çizgileri ile dolgu arasındaki ilişki

Evet Yaşar Bey, ben de bu durumu farkettiğim için bu yazıyı kaleme aldım. Umarım faydalı olmuştur. Gerçi yalnızca metin olarak aktardım, aslında ekran görüntüleri ile de desteklemek gerekirdi. Bu yüzden biraz okunması zor bir metin olduğunun farkındayım. Anlaşılmayan yerler için ekran...
  11. Tuncer Özkan

Movie poster for fun 4

Hayır, hayır kesinlikle yanlış anlama olamaz. Üstelik bana oldukça da esprili geldi. Aslında size birşey söyleyeyim: Benim cehaletimin ortaya çıkmaması açısından, filmin gerçek olmadığını açıkladığınız iyi oldu. Üstelik filmi seyretmediğimi söylediğime de şimdi şükrediyorum.. Belli ki...
  12. Tuncer Özkan

yeni yapacağım katalog için örnek sayfa

Arzu Hanım, teşekkür ediyorum size zerafetiniz için. Ama ben zaten 1978'den beri Grafik Tasarımı yapan bir grafikerim. Uzunca bir süre de Sanat Yönetmenliği yaptım. Şu anda da, önemli (kendimce) bir grafik proje üzerinde çalışıyorum. Ama şimdilik saklı kalsın. Başarılar dileğiyle. T.Ö.
  13. Tuncer Özkan

Movie poster for fun 4

Oooo, çok güzel bir çalışma. Filmi seyretmedim, bu yüzden içerik ile bağlantısını sorgulayamıyorum. Bu yüzden yalnızca gördüklerimle değerlendiriyorum: Çok güzel. Bu tasarımı NewYork'tan gönderdiğinize göre, fondaki kent muhtemelen NY. Ama daha küresel ölçekte bilindiği şekliyle...
  14. Tuncer Özkan

yeni yapacağım katalog için örnek sayfa

Lodoslu_95, merhaba, Tebrikler. Çalışmanızda nesne yerleştirme, geometri ve leke açısından verimli olduğunu söyleyebilirim. Zemindeki floral desenler artık demode olmaya başladı. Eğer müşteri bu konuda ısrarcı ise birşey diyemem, ama artık başka şeyler de denemek lazım derim. Buradaki...
  15. Tuncer Özkan

En Sevdiğiniz Yanınız Nedir Desem ?

Sabırlı.... Hem de çok sabırlıyımdır. Hatta herkesten daha çok sabırlı olduğumu bilirim . Ama tabii ki bunun da bir sınırı vardır. İşte o sınır aşıldığı zaman... Pire için yorganı yakmak ne kelime, kenti bile yakarım, üstelik ben içindeyken... T.Ö.
  16. Tuncer Özkan

coreldraw'dan adobe Illustrator'e ".ai ve eps " convert problemi

Merhaba, Konu benim de ilgimi çekti. Hemen Corel draw' içinde transparency nesnesi de bulunan nesneleri ai formatında export ettim. Hem Corel Draw'da hem de Illustrator de de import ettiğimde bir sorun oluşmadı. Aynı prosedürü EPS için de denedim. Bir sorun çıkmadı. Elinizdeki programın...
  17. Tuncer Özkan

Kongre Broşürü

Sedat bey, Birincisi, bir hatayı kabullenmemekteyi ısrarınızı anlamış değilim. İkincisi, Zeki Bey'i de sizi tanıdığım kadar tanıyorum. Onun üslubunu daha önce başka bir başlıkta eleştirmiştim. Üstelik yine size ait bir başlık altındaydı. Orada hatası uygarca kabul etmişti. Demek ki "işime...
  18. Tuncer Özkan

Kongre Broşürü

Sedat Bey, Tabii ki, sadece ismine bakarak film seyretmiyoruz!.. Tabii ki, filmin adı, kitabın adı, tiyatronun adı.... da önemlidir. Çünkü adı, kendisi hakkında ilk fikir veren şeydir. Örneğin "çanlar kimin için çalıyor?" adı veya "Parçala Behçet" adı, eseri okumam veya filmi seyretmem...
  19. Tuncer Özkan

Yufka Ambalaj Çalışması

Zeki Bey için yazdığım mesajın hitabında "Ali Bey" demişim. Düzelttim. T.Ö.
  20. Tuncer Özkan

Kongre Broşürü

Sedat Bey, Yanılmıyorsam, başlık ile ilgili bir sorun var. Düzeltebiliyor iseniz, başlığı " Kongre Oteli broşürü" yapmalıydınız. Bu yüzden bir algı karmaşası oluşmuş olabilir. Tasarımınız için tebrikler. Tuncer ÖZKAN
Yukarı Alt