Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

@Ömer Ayar Ömer bey; ben emeğinize saygı duyuyorum. Size karşı söylenmiş bir sözüm yok ve bu resimlerin zor bulunması konusundaki görüşünüze de katılıyorum. Belki bu işe yeni başlayan arkadaşlar vardır diye küçük bir bilgi verdim. Umarım yanlış anlamadınız. Saygılar...
  2. Süleyman Köklü

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

paylaşımınız için teşekkürler.. Ancak bu resimler 300dpi yapıldığında çok küçük. Bazıları zaten baskıya uygun değil. Sadece küçük ebad kullanmak gerektiğinde işe yarayabilir. Emeğinize sağlık.
  3. Süleyman Köklü

lütfen sigara içmeyiniz...

Bu afişleri sigara içenler okumuyor zaten, biz sigara içmeyenler okuyup hak veriyor. Teşekkürler paylaşımınız için..
  4. Süleyman Köklü

merhaba

hoşgeldiniz...
  5. Süleyman Köklü

kartvizitlerim

uçuk fikirler.... 4 ile 5'i sevdim...
  6. Süleyman Köklü

Muhtelif Logolar ve Clipartlar

çok teşekkürler erkin.. güzel paylaşım
  7. Süleyman Köklü

Vip Asansör Katalog Kapağı

çalışma güzel. Renkler konusunda Mehmet Bey'e katılıyorum. Ancak müşteri isteği olabilir.
  8. Süleyman Köklü

Araç giydirme uygulamam

gayet şık olmuş.. Fakat yan uygulamadaki balon sayıları fazla gibi geldi bana.
  9. Süleyman Köklü

Muhtelif Clipartlar

@Erkin KARATAŞ rar'a şifre koymuşsunuz ama paylaşımınızda ben şifre göremedim. belirmediniz mi şifreyi?
  10. Süleyman Köklü

Muhtelif Clipartlar

teşekkürler erkin bey, indiriyorum hemen.. Hakkını helal et.
  11. Süleyman Köklü

Ofset Baskı Tekniği

çok gerekli, temel, programları öğrenmeden önce bilinmesi gereken bilgiler. Paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
  12. Süleyman Köklü

Türk Takım Logoları - Pattern - Style - Brush

@Erkin KARATAŞ Aman kalsın erkin ...:) sefilleri oynuyor bu ara. Karadeniz Fırtınası geliyoooorrr.. Teşekkürler paylaşım için..
  13. Süleyman Köklü

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Ben konunun nerede olduğunu biliyorum bahtınur hanım; Amacım muhalefet etmek ve sizi kırmak değil neden bu kadar sert tepki verdiniz anlamadım. Ben konunun bazı üyelerimiz tarafından yeterince anlaşılamadığını bildirdim. @Sait SANCAK Özür dilerim sait bey...
  14. Süleyman Köklü

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Bu konu Ömer bey ile Bahtınur hanımın karşılıklı espiri olayına dönmüş.. Toplantı hakkında içerik açıklaması yeterince yapılamamış olacak ki bazı üyeler bana da soruyorlar nedir diye. Bazıları da yöneticiler toplanıyormuş diyor... bilginize serkan bey..
  15. Süleyman Köklü

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Çok güzel bir ders teşekkür ediyoruz. Bel ki arkadaşlar belirtmişlerdir ama en güzel logo vektörel (Çizim) logodur. Bunu ömer bey de iyi biliyordur ama kendisi bu işin Photosop'ta nasıl yapılabileceğini göstermiştir. Emeğine sağlık.
  16. Süleyman Köklü

Karışık Psd Dosyaları

çok güzel bir paylaşım. PSD olması ayrı bir güzel :) teşekkürler erkin...
  17. Süleyman Köklü

davetiye tasarımı

Melek hanım, Bir davetiye için illa iki program kullanmanıza gerek yok. Sadece Freehandle tasarım yapabilirsiniz. Photoshop kullanmamızın nedeni bazı efektler yardımıyla tasarıma renk katmaktır. Vektörel tabanlı bir programda yaptığınız tasarımlar daha canlı çıkacaktır baskıda. Bir de baskıya...
  18. Süleyman Köklü

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

Ben de 2 numara diyorum ama renk turuncu veya lacivert -turuncu karışımı olabilir. Mevcut renk çok mat duruyor. emeğine sağlık.
  19. Süleyman Köklü

Örnek olarak Yaptığım afiş Bilboard Çalışması

Fatih'in dediği gibi küçük bir dekube hatası haricinde çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
  20. Süleyman Köklü

menü çalışması tek sayfa önlü arkalı

son hali daha güzel. Yalnız bir türlü sıcak yazmayı becerememişsin :) kontrol et... Eğer zemin illa böyle olacaksa güzel. Bir de çift bıçak kullanmışsın zemin aynı zemin zaten tek bıçak kurtarmıyo mu? kolay gelsin
Yukarı Alt