@Ömer Ayar
Ömer bey;
ben emeğinize saygı duyuyorum. Size karşı söylenmiş bir sözüm yok ve bu resimlerin zor bulunması konusundaki görüşünüze de katılıyorum. Belki bu işe yeni başlayan arkadaşlar vardır diye küçük bir bilgi verdim.
Umarım yanlış anlamadınız. Saygılar...
paylaşımınız için teşekkürler.. Ancak bu resimler 300dpi yapıldığında çok küçük. Bazıları zaten baskıya uygun değil. Sadece küçük ebad kullanmak gerektiğinde işe yarayabilir.
Emeğinize sağlık.
Ben konunun nerede olduğunu biliyorum bahtınur hanım;
Amacım muhalefet etmek ve sizi kırmak değil neden bu kadar sert tepki verdiniz anlamadım. Ben konunun bazı üyelerimiz tarafından yeterince anlaşılamadığını bildirdim.
@Sait SANCAK
Özür dilerim sait bey...
Bu konu Ömer bey ile Bahtınur hanımın karşılıklı espiri olayına dönmüş..
Toplantı hakkında içerik açıklaması yeterince yapılamamış olacak ki bazı üyeler bana da soruyorlar nedir diye. Bazıları da yöneticiler toplanıyormuş diyor...
bilginize serkan bey..
Çok güzel bir ders teşekkür ediyoruz. Bel ki arkadaşlar belirtmişlerdir ama en güzel logo vektörel (Çizim) logodur. Bunu ömer bey de iyi biliyordur ama kendisi bu işin Photosop'ta nasıl yapılabileceğini göstermiştir.
Emeğine sağlık.
Melek hanım,
Bir davetiye için illa iki program kullanmanıza gerek yok. Sadece Freehandle tasarım yapabilirsiniz. Photoshop kullanmamızın nedeni bazı efektler yardımıyla tasarıma renk katmaktır.
Vektörel tabanlı bir programda yaptığınız tasarımlar daha canlı çıkacaktır baskıda. Bir de baskıya...
son hali daha güzel. Yalnız bir türlü sıcak yazmayı becerememişsin :) kontrol et...
Eğer zemin illa böyle olacaksa güzel. Bir de çift bıçak kullanmışsın zemin aynı zemin zaten tek bıçak kurtarmıyo mu?
kolay gelsin
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.