allah hayırlısını nasip etsin fatih. Analı babalı büyür inş.
Benim iki tane var 1 erkek 1 kız. Büyütmek çok zor haberin olsun. Şimdi ikisi de hasta mahvediyorlar bizi... :)
İlk çalışma olmasına rağmen bence gayet güzel. Arkadaşların dediği gibi yazıları ve vektörel öğeleri VEKTÖREL bir programda yerleştirirsen daha canlı çıkar işin.
Yaptığın deneme çalışmalar varsa onları da ekle görelim. Sen kazanırsın. Tabii bu mesleği istiyorsan..
Çalışma hayatında başarılar...
genel olarak güzel. Fakat bana biraz zemin itibariyle karışık geldi. Ben sadeliği severim ondan da olabilir.
Sağ alttaki (lanet olası) Coca Cola'nın alt kısmı kesik gibi duruyor.
Kolay gelsin...
@Erkin KARATAŞ
Evet erkin bey anlaşılır bir şekilde anlatmışsınız. Teşekkürler.
Bu arada yaşını hesaplamaya üşenenler varsa veya tereddüdü olanlar varsa bu link'i tıklayıp öğrenebilirler
http://www.yashesaplama.com/
Kolay gelsin
Overprint meselesi gerçekten önemli. Benim başıma gelmişti. Renk olarak değil de yazılarda işaretli unutmuşum. Şef'ten ilk fırçamı yemiştim..
güzel ders olmuş. Emeğine sağlık
@Yasin Kaya
Eleştirelerinizin ağır olması problem değil. Çünkü şahsıma değil işime eleştiri yapıyorsunuz. Evet çalışmalarım deneme amaçlı ve hatalarımı görme amaçlı.
Yeni ümit dergisinden haberim yok. Hiç incelemedim.
Yorumunuzu dikkate alacağım.
Teşekkürler...
@Yasin Kaya
Uzun bir itiraz yazısı yazmışsınız. Sizin bakış açanızdan yazdıklarınız doğru olabilir. Bir kısmına katılıyorum. Ama biliyorsunuz ki bizim işimiz görsellikle ilgili sizin beğenmediğiniz bir tasarımı beğenen binlerce insan çıkabilir.
Yazınızı dikkatlice okudum. Bu deneme çalışmam...
performansımı yeterli bulmadıkları için...
Çünkü benden ne istedikleri belli değildi. Müşteri temsilcisi, grafiker, matbaadan çıkan işlerin takibi, sayım sorumlusu ve patronla diğer arkadaşların arasında arabulucuk....
Bu kadar işi verip te performans beklemek hayal gibiydi. Ben de fazla...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.