Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

allah hayırlısını nasip etsin fatih. Analı babalı büyür inş. Benim iki tane var 1 erkek 1 kız. Büyütmek çok zor haberin olsun. Şimdi ikisi de hasta mahvediyorlar bizi... :)
  2. Süleyman Köklü

Hayvanlar Alemi

teşekkürler paylaşımın için.
  3. Süleyman Köklü

Freehand'de baskı hata kodları

güzel bilgi. Bazen bu tür ayrıntılara takılırsın, işin içinden çıkamayınca da kafayı yersin. teşekkürler
  4. Süleyman Köklü

Dünyanın En Zor Sorusu

hangisi erkekse onu tutarım diğerini bırakırım :) zor bir seçenek..bilemeyeceğim
  5. Süleyman Köklü

Zombi çalışması

görünürde bişey yok mehmet bey ...
  6. Süleyman Köklü

@Serkan Baysal Pazar günü saat 14.00 olabilir. saygılar..
  7. Süleyman Köklü

pazar olursa benim de gelme ihtimalim var. Kesin diyemem ama bazı problemler var. Gelmeyi çok isterim.
  8. Süleyman Köklü

ilk broşürüm :)

İlk çalışma olmasına rağmen bence gayet güzel. Arkadaşların dediği gibi yazıları ve vektörel öğeleri VEKTÖREL bir programda yerleştirirsen daha canlı çıkar işin. Yaptığın deneme çalışmalar varsa onları da ekle görelim. Sen kazanırsın. Tabii bu mesleği istiyorsan.. Çalışma hayatında başarılar...
  9. Süleyman Köklü

Kendi adıma yaptığım öylesine bir logo

Logonuz canlı renklerden oluşmuş ve farklı bir stil denemişsiniz yazıda. Güzel olmuş. Fakat soyadınız kaymak gibi okunabilir.
  10. Süleyman Köklü

menü çalışması tek sayfa önlü arkalı

genel olarak güzel. Fakat bana biraz zemin itibariyle karışık geldi. Ben sadeliği severim ondan da olabilir. Sağ alttaki (lanet olası) Coca Cola'nın alt kısmı kesik gibi duruyor. Kolay gelsin...
  11. Süleyman Köklü

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

@Erkin KARATAŞ Evet erkin bey anlaşılır bir şekilde anlatmışsınız. Teşekkürler. Bu arada yaşını hesaplamaya üşenenler varsa veya tereddüdü olanlar varsa bu link'i tıklayıp öğrenebilirler http://www.yashesaplama.com/ Kolay gelsin
  12. Süleyman Köklü

Grafik Tasarımcının Eğitimi İçin Bazı Öneriler!

dikkatlice okudum. paylaşım için teşekkürler. Bu arada Doç. Hasip Pektaş Prof.'dur. Yazıyı yazdığında Doç. olabilir.
  13. Süleyman Köklü

Fıkraa

bi şekilde alacak yani 20 lirayı :) ama bir çok bölgede rüşvet olayı kalkmaya başladı. inş. hiç olmaz günün birinde...
  14. Süleyman Köklü

Haber Dergisi Hakkında Birkaç Soru

Bu iş için en kullanılır program Quark'tır.
  15. Süleyman Köklü

Freehand'de Overprint seçeneğindeki hata (Resimli Anlatım)

Overprint meselesi gerçekten önemli. Benim başıma gelmişti. Renk olarak değil de yazılarda işaretli unutmuşum. Şef'ten ilk fırçamı yemiştim.. güzel ders olmuş. Emeğine sağlık
  16. Süleyman Köklü

İstanbul 2020 Olimpiyatları

Ülkemizin eksikleri var tabii. Bunlar giderilecek inş.
  17. Süleyman Köklü

dergi kapağım - 3

@Yasin Kaya Eleştirelerinizin ağır olması problem değil. Çünkü şahsıma değil işime eleştiri yapıyorsunuz. Evet çalışmalarım deneme amaçlı ve hatalarımı görme amaçlı. Yeni ümit dergisinden haberim yok. Hiç incelemedim. Yorumunuzu dikkate alacağım. Teşekkürler...
  18. Süleyman Köklü

dergi kapağım - 2

@Yasin Kaya Uzun bir itiraz yazısı yazmışsınız. Sizin bakış açanızdan yazdıklarınız doğru olabilir. Bir kısmına katılıyorum. Ama biliyorsunuz ki bizim işimiz görsellikle ilgili sizin beğenmediğiniz bir tasarımı beğenen binlerce insan çıkabilir. Yazınızı dikkatlice okudum. Bu deneme çalışmam...
  19. Süleyman Köklü

Bunlara Bayılacaksınız

Müthiş tasarımlar... İnsanların aklına da geliyor. Helal olsun.. paylaşım için teşekkürler
  20. Süleyman Köklü

en son işinizden neden ayrıldınız?

performansımı yeterli bulmadıkları için... Çünkü benden ne istedikleri belli değildi. Müşteri temsilcisi, grafiker, matbaadan çıkan işlerin takibi, sayım sorumlusu ve patronla diğer arkadaşların arasında arabulucuk.... Bu kadar işi verip te performans beklemek hayal gibiydi. Ben de fazla...
Yukarı Alt