Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Yeni Karakter Çalışmalarım

Çalışmalarınız gerçekten çok güzel. Çalışmalarınızla ilgili olduğunu düşünerek aşağıdaki konuya bakmanızı öneriyorum. https://www.grafikerler.org/fikir-meydani/9256-forumun-yeni-yuzu-olabilecek-maskot-tasarlanmasi.html
  2. Abdullah Şahin

reklam kaldırma

İlgili programı satın almak yada programın serial ını bulmak tek çözümdür.
  3. Abdullah Şahin

Üçü Bir Arada Fare

Gerçekten kullanışlı bir fareye benziyor.
  4. Abdullah Şahin

Windows Güncellemelerinde Sıkıntıya Son!

Verdiğiniz bu bilgi için teşekkürler Sayın Admin.
  5. Abdullah Şahin

Çözünürlük Farkı

İlk gözüme çarpan girişin çok yavaş gelmesi. Giriş kısmında hazırladığın görselin boyutunu düşürebilirsin yada photoshop da bu resmi kayıt ederken "Web için kaydet" seçeneği seçerek dilim dilim kayıt edebilirsin. Hem bu sayede dilimliyor hemde html sinide hazırlıyor. Böylece burası daha hızlı...
  6. Abdullah Şahin

PSD Templates 3 DVD Complete

@konica İlgili site açıldıktan sonra "Regular Download" kısmına tıklıyorsunuz ve zaman geriye doğru sayıyor. Geri sayım bittikten sonra "Click here to download" yazısına tıklayıp indirebilirsiniz.
  7. Abdullah Şahin

E-Mail ve Şifre Nasıl Değiştirilir ? ( Resimli Anlatım )

İlk olarak sayfamızın üst tarafında bulunan yardımcı butonlardan "Profiliniz" butonuna tıklayınz ve profil sayfanıza geliniz. Daha sonra sol tarafta yer alan Kontrol Paneli seçeneklerinden E-Mail & Şifre seçeneğini seçiniz. Gelen ekranda şifre ve e-mail düzenle seçeneklerini kullanarak...
  8. Abdullah Şahin

Yeni Konu Açarken " Etiketleri (Anahtar Kelime) " Kullanma - Resimli Anlatım

Forum içerisinde varolan bir konu yada görseli Arama menüsü ile herzaman bulamıyabiliyoruz . Bunun nedeni ilgili konuya yeteri kadar "Etiket" tanımlaması yapmadığımız içindir. Forum sistemi konu açtıktan sonra ilgili başlığa göre otomatik etiket atmaktadır ama aramalarımızda bu yeterli...
  9. Abdullah Şahin

"Yöneticiye Bildir" Butonu Kullanımı ( Resimli Anlatım )

Yöneticilerimiz her yazılan mesajı yönetmeyi herzaman yetiştiremiyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir konu,mesaj yada görsel ile karşılaştığınız zaman konu içerisinde uyarmak yerine lütfen yöneticilere bildiriniz. Bildirimde bulunduğunuz konu,mesaj yada görsel anında bütün yöneticilere...
  10. Abdullah Şahin

Gorajde Cami Açılış Davetiyesi

Elinize ve emeğinize sağlık. Gerçekten güzel bir çalışma.
  11. Abdullah Şahin

Format sabit diski öldürür mü?

@BURÇİN DAMLA YETEN Bunun için belirli bir aralık yok. Ama bir çok kullanıcı bilgisayarıma virüs girdi diyerek format atmakta. Bu en son iş olmalı. Yani ilk önce sistemi virüslerden arındırmalı sonra baktık olmuyor format atmalı.
  12. Abdullah Şahin

Format sabit diski öldürür mü?

Bilgisayarların sabit disklerine format atmanın genel olarak bilgisayarlara zarar verdiği bilinir. Bu nedenle bilgisayar kullanıcılarının büyük bir bölümü, bilgisayarlarına format atmak istediğinde bilgisayarlarına zarar vermek istemediğinden, sabit disklerine format atmaktan çekinir. Ancak...
  13. Abdullah Şahin

Geri Sayım

Dreamweaver da çalışacak kod diye bir şey yoktur. Asp yada php artık hangisinin bulursanız onu sitenize koyduğunuzda çalışacaktır.
  14. Abdullah Şahin

Gülümseyin Çekiyorum

Kalbimiz kırıkken karşımızda görmek istediğimiz ilk şey nedir ? Gülümseyen bir yüz Sıkıntı ve stresin insanları iyiden iyiye rahatsız ettiği toplumumuz da somurtan duvar gibi yüzler artık rağbet görmemekte. Evde, işte, sokakta samimice içten gülümseyen soyları tükenmek üzere olan insanlara...
  15. Abdullah Şahin

Teşekkür Ederim

Gösterdiğiniz ilgi için ben de hepinize teşekkür ederim :)
  16. Abdullah Şahin

Ustalarin fikirleri önemli

Sorun yer yer , bölge bölege değişicen internet hızından ve tarayıcılardan kaynaklanmaktadır.
  17. Abdullah Şahin

Teşekkür Ederim

Bir gün bahçe sahibi komşusuna bir tabak kayısı götürmüş. Komşusu sevinip teşekkür edince madem kayısı götürmem komşumun hoşuna gitti, yine götüreyim demiş. Bu kez daha çok kayısı götürmüş. İnsanlar bize küçük bile olsa bir şey verdikleri zaman çok sevinir, teşekkür ederiz değil mi? Ne de olsa...
  18. Abdullah Şahin

Ustalarin fikirleri önemli

Emine hanım Üyemizin Bugün, 00:58deki mesajında resim eklem problemi ortadan kalkmıştır ve şu an resim gözükmektedir.
  19. Abdullah Şahin

Göz Rengi Değiştirmek

Elinize ve emeğinize sağlık. Güzel bir ders hazırlamışsınız.
  20. Abdullah Şahin

Banner lazım

Sayın mrtcvk123 Konunuz uygun kategoriye taşınmıştır. Burda sözü edilen istek türünü açıklamamışsınız. Forum içerisinde "istiyorum-yapınız" şeklinde bir üslub yoktur. Yani isteğiniz bir işveren gibi karşılık dahilinde mi yoksa rica olarak mı? Bunları belirtirseniz daha iyi olacaktır.
Yukarı Alt