Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Kaliteli Eleştiri Yöntemleri

Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Gülebiliyoruz, üzülebiliyoruz, kızabiliyoruz, hayat iyi yada kötü tüm renkleriyle devam ediyor. İşte tam bu süreçte hepimizin isteği bir noktada birleşiyor; "daha iyisi" Kazancımızın daha iyisi, ilişkilerimizin daha iyisi vs... Peki nasıl daha iyi olabiliriz...
  2. Abdullah Şahin

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

Elinize ve emeğinize sağlık. Güzel çalışmalar
  3. Abdullah Şahin

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

Eline ve emeğine sağlık Fatih . Gerçekten güel bir ders olmuş. Başka yerlerde kullanılmaması adına forumumuzun logosunuda ekleseydin daha iyi olurdu :)
  4. Abdullah Şahin

full flash denemesi

Hazır flash template ler kullanılmadan yapılmış tamamen el emeği göz nuru bir site gözüküyor. Dediğiniz gibi eksik noktalarıda giderildikten sonra tekrar bir incelemek lazım.
  5. Abdullah Şahin

nokta reklam çalışmaları

Elinize ve emeğinize sağlık. Gerçekten güzel çalışmalar
  6. Abdullah Şahin

bu da benden

Sayın üyemiz Yarışma konusu sadece logodan oluşmamaktadır. Lütfen yarışma için açılan konuyu dikkatli okuyunuz ve bu doğrultuda görseller hazırlayınız.
  7. Abdullah Şahin

logo hafizeana

Sayın üyemiz , Yarışmada sadece logotype yapılmayacaktır. TASARIM MATERYALİ ; 1. Logotype tasarımı 2. 400 cm x 70 cm 1 adet mağaza içi ışıklı mönü ve ürün resimlerinin yer alacağı tabela çalışması 3. 200cm x 100 cm cephe tabela çalışması 3. Tasarlanan logotype�da lezzet, sevgi ve...
  8. Abdullah Şahin

Tr.Gg 'ye Uyumlu Hazırlanmış ve Ayrılmış CSS TASARIMLAR

Elinize ve emeğinize sağlık.
  9. Abdullah Şahin

Durukan Berk için :)

@Erkin KARATAŞ Zannedersem belemek kelimesinin anlamı Kundaklamak, beşiğe yatırıp bağlamak şeklinde. Hatta eski bir türküde de geçer : Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte yavrum bebek beledim
  10. Abdullah Şahin

uyumlu renk paleti oluşturma

Elinize ve emeğinize sağlık Dilek Hanım. Dersinize ufak bir katkım olsun istedim ve etiketleri düzenledim :)
  11. Abdullah Şahin

Herkese Merhabalar...

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
  12. Abdullah Şahin

geri dönüşüm

@GÜLŞAH Gülşah Hanım Siz düşündüğünüz , düşünüpte taslak olarak hazırladığınız çalışmaları bizimle paylaşın ki size daha net yardımcı olalım. Herkesin hayal gücü farklıdır. Şimdi size şöyle bir zemin kullanın dememiz doğru olmaz. Dediğim gibi siz ufak tefek de olsa çalışmanızı paylaşın .
  13. Abdullah Şahin

PHP Alanında Freelance Çalışacak Eleman Arıyorum.

Sayın Üyemiz Konunuz "İş Verenler" kategorisine taşınmıştır.
  14. Abdullah Şahin

1.Beyşehir yamaç paraşütü şenlikleri afiş, davetiye ve bilboard çalışması

Gerçekten güzel çalışmalar çıkartıyorsunuz. Elinize sağlık Kerim Bey.
  15. Abdullah Şahin

Beyşehir yaşayan Selçuklu çarşısı davetiye ve bilboard çalışması

Resimler şu an gözüküyor. Sanırım tarayıcınızda bir problem var Dilek Hanım
  16. Abdullah Şahin

2.Beyşehir fotoğrafçılar buluşması çalışmaları

Elinize ve emeğinize sağlık Kerim Bey.
  17. Abdullah Şahin

Lıttabe-calısmalar

Sayın caglayan Yaşar Bey in de sölemiş olduğu üzere resim yüklemede bir probleminiz var. Resim yükleme yaparken önce resimlerinizi resim upload yapan bir siteye yükleyip gerekli linki foruma koymanız lazım. Bununla ilgili olarak aşağıdaki konuyu incelerseniz çözüm alacağınızı düşünüyorum...
  18. Abdullah Şahin

Business is people 2 EPS + Jpeg | 6.46 MB

elinize ve emeğinize sağlık
  19. Abdullah Şahin

Kağıt,Not-Kağıdı vektör ( EPS - SVG )

Download EPS» Download SVG»
  20. Abdullah Şahin

Süs,aksesuar,dekorasyone uygun vektör- Aİ

İNDİR
Yukarı Alt