@Burak Güzey
Hangi SERTİFİKALARA sahipmiş, bir açıklasın bakalım:
Şairlik sertifikasına mı? Hani nerede?
Karikatürist sertifikasına mı? Hani nerede?
Grafiker sertifikasına mı? Sahip olduğu şey, ÜNİVERSİTE DİPLOMASIdır, sertifika değil! (O da sanırım yüksek okuldu: UESYO, bir zamanların Uygulamalı Endüstri Sanatları Yüsek Okulu) Ustasından icazet alarak bir sertifika sahibi olmamıştır, çünkü üniversitedeki hocalar "usta" olmadıkları gibi, öğrenciler de "çırak" değildir. Üniversitede sanat disiplini aldın mı, aldın, bitti!
@farukcagla
Bu sitede kimse Faruk'u kastederek "Eşek hoşaftan ne anlar"demedi. Faruk kendisi için zorla eşek dedirtmek istiyor. Sonra da bunu hakaret mahkemesi için malzeme yapmak istiyor.
Bu sitede kimin kime saldırdığını, aşağıdaki alıntılar, TEK TEK KANITLAMAKTADIR:
Sayın BASTONLARIN EFENDİSİ,
Bu site senin bana karşı istediğin gibi kullanacağın, istediğin gibi bağırıp çağıracağın, istediğin gibi HAKARET edeceğin bir site değıildir. Öyleyse, bunu site yöneticileri de açıklansınlar da bilelim. Ona göre, buradan, gidelim mi, sana sabahtan akşama kadar cevap mı yetiştirelim, anlayalım.
Kendi güzide siteni niye boş bırakıyorsun a kuzum? Boş kaleye gol atılırsa ne olacak?
Bu arada, görüyorum ki, 1,5 yıldır "Bana dava açtılar, imdaat beni engelliyorlar" diye bas bas bağırarak dünya aleme ilan ettiğin GMB'ni, benim buradaki bastırmam sonrasında, yeniden kurmaya başlamışsın., Demek ki, ben engellemiyormuşum, Demek ki, sana dava da açılsa, kurulabiliyormuş. Hadi bakalım, göreyim seni. Ak koyunu kara koyunu göster bize. Hem bak galiba GMB fikrinden de vazgeçmişsin, platform mlatform diyorsun. O fikir de bana ait, patentini isterim ha
)))) (Bu sitede ilk platform fikrini ortaya atan benim)
@farukcagla
engellendik. Hem de kendi içimizdeki kişiler tarafından.
ENGELLEYİCİ KİŞİ: LEVENT ELPEN
@Ömer YILDIZ
Koyunlar otlasın bakalım.
GRAFİKERLERE "KOYUN" DİYOR
Her kavim müstehak olduğu (hak ettiği- layık olduğu) idare şekli ile yönetilir
"GRAFİKERLER, MÜSTEHAK OLDUKLARI ŞEKİLDE YÖNETİLİR" DİYOR
@Ömer YILDIZ
kendim için değil, 15 yaşındaki grafiker oğlum Erdem ÇAĞLA için ve tüm genç grafikerler için istiyorum.
KENDİSİ İÇİN DEĞİL, 15 YAŞINDAKİ "GRAFİKER" OĞLU İÇİN... YAHU 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK NE ÇABUK GRAFİKER OLDU, SERTİFİKASI VAR MI?
@farukcagla
koyun gibi olan, ağzına vur lokmasını al türünden bilinçsiz veya mücadeleden çekinen grafikerlerin sayısı
KOYUN GİBİ OLAN GRAFİKERLER
@farukcagla
Kişisel kin ve hırslarını birinci planda tutup grafikerlerin çıkarlarını sonuncu plana iten dava adamlığı ile ilgisi olmayıp, davaya hizmet ediyormuş pozlarına bürünmüş kişiler
= LEVENT ELPEN
@farukcagla
YAVUZ HIRSIZ
YARIM AVUKAT
= LEVENT ELPEN
@farukcagla
Piyer Lermit eşit değildir
Haçlı Seferlerinin Hristiyan Papazı Piyer Lermit
@farukcagla
SIĞIR ÇOBANI KÜLTÜRÜNÜN ETKİSİNDE KALAN ZİHNİYET
GRAFİKERLERE CAHİL CÜHELA DİYEN
GRAFİKERLİK MESLEĞİNE İHANET EDEN
= LEVENT ELPEN
(Bu alıntının bulunduğu yazılar, iki defa yapıştırılmış, NEDENSE)
@farukcagla
diplomaları yok, sertifikaları yok, ehliyetleri yok, başarı belgeleri yok, ödülleri yok... en önemlisi ortaya koydukları ürettikleri doğru düzgün grafik tasarımları yok.
Grafikerlik belgesi olmadan grafik alanında, hukuk fakültesi diploması olmadan hukuk alanında fetva veriyorlar.
Belgem yok ama sayfa mizampajı yaparım
DİPLOMASIZ, EHLİYETSİZ, SERTİFİKASIZ, BAŞARI BELGESİZ, ÖDÜLSÜZ, GRAFİK TASARIM ÜRETMEYEN, GRAFİKERLİK BELGESİ OLMAYAN, HUKUK FETVASI VEREN, YARIM HUKUKÇU, YARIM GRAFİKER, YARIM HOCA
= LEVENT ELPEN
@farukcagla
FİKİR HAKKI SAPIĞI
İFRAT VE TEFRİTÇİ
PROVOKATÖR, KIŞKIRTICI, NİFAK SOKUCU, FİTNECİ
İKİ UCU PİS DEĞNEĞİN PİS UCUNDAN TUTAN
PİS DİLİYLE KONUŞAN
= LEVENT ELPEN
@farukcagla
TÜZÜKDAŞ
ÜZERİNE VAZİFE OLMAYAN İŞE BURNUNU SOKAN
PİŞKİN
= LEVENT ELPEN
@farukcagla
KÖPEKSİZ KÖYDE DEĞNEKSİZ GEZEN
YÖNETİCİLERİ TELEFONLA TACİZ EDEN
YARATTIĞI GÜRÜLTÜ VASITASIYLA İSİM VE MARKA OLMAK İSTEYEN
TÜZÜĞÜNÜN KULLANILMAMASI İÇİN MESLEK BİRLİĞİNİ ENGELLEMEK İSTEYEN
ELE AVUCA SIĞMAZ, İFLAH OLMAZ BAŞ BELASI
= LEVENT ELPEN
@farukcagla
KARŞI ÇIKTIKLARI ADAMIN YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ YALAYAN = NACİ YAVUZ
BATAKLIKTAN TÜREYEN SİVRİSİNEKLER = GRAFİKERLER
@farukcagla
TÜZÜKDAŞ, YÜZÜKDAŞ, ARKA-DAŞ = LEVENT ELPEN, NACİ YAVUZ
TÜZÜKLERİN EFENDİSİ = LEVENT ELPEN
KIVIRMA ÖRNEKLERİ = LEVENT ELPEN, NACİ YAVUZ
hani senin sertifikan, TSE belgen nerede” diye sordu, benim de yıllar önce TSE’den verilmiş başarı belgem vardı, onu gösterdim, şok oldu. 1 hafta sustu.
GÖSTERDİĞİ SERTİFİKA: http://www.farukcagla.com/renkli27.htm
FARUK ÇAĞLA'YI ŞEHVETLE VE İŞTAHLA MAHKUM ETTİRECEĞİNE İNANAN ŞAHIS = LEVENT ELPEN
DURUŞMADA ELLERİ VE DUDAĞI TİTREYEN SUÇLU = LEVENT ELPEN
DAVASINA İNANCINI KAYBETMİŞ = LEVENT ELPEN
ATTAN DÜŞEN ASKER, YATMAYAN, UZUN OTURAN ASKER = LEVENT ELPEN
BU = LEVENT ELPEN
HERKESİ YASALARLA TEHDİT EDEN KİŞİ (Nasıl oluyorsa?) = LEVENT ELPEN
(PARANOYAK) RUH HALİYLE HERKESİ FARUK ÇAĞLA ZANNEDEN KİŞİ = LEVENT ELPEN
BU SORU İNSAN HAKLARINA AYKIDIRIDIR DİYE MAHKEMEYE VEREN (Mahkemenin bu gerekçe ile açılmadığını bile bile) = LEVENT ELPEN
SİSKUŞU YUMURTASI GİBİ ORTA YERE BIRAKIP GİDEN = NACİ YAVUZ
KUŞLARIN KRALI, SİSLİ HAVALARIN VE TÜZÜKLERİN EFENDİSİ = NACİ YAVUZ, LEVENT ELPEN
KULUÇKAYA YATTIĞI YUMURTA ÜZERİNDEN YUMURTLAYAN KUŞ = NACİ YAVUZ
“Avukatlar çok şey bilmez, fazla güvenmeyin onlara, onlar vekildir, aslolan sizsiniz diyordu.” (çok çabuk renk değiştiren bir canlı türü vardı, dallarda yaşıyor, patlak iri gözlü, uzuuuuuuun dilli, neydi adı?)
BUKALEMUN = LEVENT ELPEN
(Bunu, "Bana eşek hoşaftan ne anlar" dedi diyen faruk çağla, aynı şekilde, daha önce yazmış)
Ya öyle ustaca kıvırıyorsun ki, sis kuşu, sen niye kıvıran kuş rumuzunu almadın?
USTACA KIVIRAN SİS KUŞU, KIVIRAN KUŞ, SİSLİ GÖZLÜ = NACİ YAVUZ
AJAN = NACİ YAVUZ, LEVENT ELPEN
İşte böyle yasaları kendi işine gelirse kullanır bu beyinler. Bunlar için bir şey; kendileri için varsa, iyidir…
YASALARI KENDİ İŞİNE GELDİĞİ GİBİ KULLANAN BEYİNLER = LEVENT ELPEN, NACİ YAVUZ
BEYİN YIKAMASINA UĞRAMIŞ BEYİN, MANKURT = LEVENT ELPEN, NACİ YAVUZ
KUŞ BEYNİ, MARS'TAN GELMİŞ BEYİN =NACİ YAVUZ
AV PEŞİNDE OLANLAR = LEVENT ELPEN, NACİ YAVUZ
@farukcagla
BU İŞLER TURŞU KURMAYA BENZEMEZ DİYENE KIZAN = LEVENT ELPEN
HERKESLE AĞIZ DALAŞINA, KARŞILIKLI TARTIŞMAYA GİREN = LEVENT ELPEN
GÜNAHSIZ OLMAYAN = LEVENT ELPEN
KENDİ MESLEK BİRLİĞİNİ KURAMAYAN, NEYİN PEŞİNDE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN = LEVENT ELPEN
@farukcagla
SİTEYE FAKE İSİMLE GİREN
İNSANLARA HAYVAN, ZAVALLI YARATIK, ASALAK DİYEN, AVUKATLARIN BİLGİSİZ VE GÜVENİLMEZ OLDUĞUNU SÖYLEYEN = LEVENT ELPEN
@farukcagla
İPLİĞİ PAZARA ÇIKARILACAK OLAN = LEVENT ELPEN
@farukcagla
MAHALLE KAVGASI VE AĞIZ DALAŞI YAPMAKTAN MUTLU OLAN
İNTERNETTE BAŞLAYIP ADLİYEDE BİTEN OYUNLARDAN ZEVK DUYAN = LEVENT ELPEN
----
Öte yandan, kendi oğlunun kaç yaşında olduğu da belli değil:
On yıldan beri annesiz büyüttüğüm oğluma bakmak için (...) 14 yaşındaki oğlumdan (...) bahsetmesini ahlaklı, etik ve doğru buluyor musunuz?
Duygu sömürüsü yapmaya gelince, bu çocuk 14 yaşında oluyor ama grafikerliğe gelince, 15-16 yaşında! Anlayan beri gelsin...
----
Site yöneticilerine soruyorum (Beni "düzenbaz" zannedenlere değil)
Bu HAKARETLER, her gün bu sitede faruk çağla tarafından bana ve Naci Yavuz'a açıkça yazılmaya devam edecek midir?
-Edecekse gereği de yapılacaktır.
Konu canlan tarafından (Bugün Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.