Emine Şahin
Üye
- Tepki
- 100
@Burak Güzey
merhaba burak bey.
insan istemeye istemeye konuya dahil olabiliyor. tıpkı benim gibi.
benim burada tek hassas olduğum konu forumumuzun şahsi menfaatler doğrultusunda kullanılmasıdır.
her iki taraftan birinin içerisinde değilim. sizinde olmanızı istemem.
sizden alıntı yapıp size bir şeyler söylerken, diğer taraftan okuyupta kendinde cevap hakkı bulanlar olacaktır. hiç sorun değil.
sadece işi iki kelimeyle özetliyorum. şahsi menfaatler.
inanın burada yine grafikerlerin haklarını hiç kimse savunmuyor.
savunup gibi yaparak toplumda kendilerine bir isim, bir etiket sağlıyorlar.
ben milli eğitimde de çalıştım. burada bile aldığınız para değil bulunduğunuz makam çok önemlidir.
bilmem anlatabildim mi?
muhalif kanadın söylemine göre çok haklarımız varmışta kullanmıyormuşuzda
bu haklarımızda silinecekmişte. hadi oradan.
kullanmadığımız hak bizim değildir belki, ama ne silinmesi... madem böyle bir tehlike var. buyrun size forum sitemizin kapıları ardına kadar açık. bilgilendirin insanları. yol gösterin, çare bulun...
hay haaaayyyy... güldürmeyin insanı. bakınız forumda "paramı alamıyorum ne yapmam lazım diye" konu açan birilerine cevap verme yol gösterme zahmetinde bulunmayan bu çok bilmiş şahsiyetler menfaat söz konusu olduğunda (copy / paste ile) çok şeyler söyleyebiliyorlar.
sadece gülüp geçiyorum. bunu çok daha güzel ifade edebilirdimde burasının ortamı buna müsait değil...
neymiş efendim okumamışızda yazıp duruyormuşuz. okumasam ne yazar.
sanki kanunlara muhalefet ediliyor çete kuruluyormuş gibi yaygara koparılıyor.
uzun lafın kısası burak bey iki ucu ...lu değnek tut tutabilirsen.
en iyisimi boş verin...
merhaba burak bey.
insan istemeye istemeye konuya dahil olabiliyor. tıpkı benim gibi.
benim burada tek hassas olduğum konu forumumuzun şahsi menfaatler doğrultusunda kullanılmasıdır.
her iki taraftan birinin içerisinde değilim. sizinde olmanızı istemem.
sizden alıntı yapıp size bir şeyler söylerken, diğer taraftan okuyupta kendinde cevap hakkı bulanlar olacaktır. hiç sorun değil.
sadece işi iki kelimeyle özetliyorum. şahsi menfaatler.
inanın burada yine grafikerlerin haklarını hiç kimse savunmuyor.
savunup gibi yaparak toplumda kendilerine bir isim, bir etiket sağlıyorlar.
ben milli eğitimde de çalıştım. burada bile aldığınız para değil bulunduğunuz makam çok önemlidir.
bilmem anlatabildim mi?
muhalif kanadın söylemine göre çok haklarımız varmışta kullanmıyormuşuzda
bu haklarımızda silinecekmişte. hadi oradan.
kullanmadığımız hak bizim değildir belki, ama ne silinmesi... madem böyle bir tehlike var. buyrun size forum sitemizin kapıları ardına kadar açık. bilgilendirin insanları. yol gösterin, çare bulun...
hay haaaayyyy... güldürmeyin insanı. bakınız forumda "paramı alamıyorum ne yapmam lazım diye" konu açan birilerine cevap verme yol gösterme zahmetinde bulunmayan bu çok bilmiş şahsiyetler menfaat söz konusu olduğunda (copy / paste ile) çok şeyler söyleyebiliyorlar.
sadece gülüp geçiyorum. bunu çok daha güzel ifade edebilirdimde burasının ortamı buna müsait değil...
neymiş efendim okumamışızda yazıp duruyormuşuz. okumasam ne yazar.
sanki kanunlara muhalefet ediliyor çete kuruluyormuş gibi yaygara koparılıyor.
uzun lafın kısası burak bey iki ucu ...lu değnek tut tutabilirsen.
en iyisimi boş verin...