Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Red burger logo kart el ilanı menü açılış davetiyesi

haklısınız hasan bey kart neysede davetiye küçük karta büyük yazılar oldu karttaki bilgilere özellikle büyük istendi davetiyede 10X14 cm gibi ufak ebat olacak bu yüzden bi 12X18 davetiye gibi yazıları ufaltarak boş alanlar bırakma şansım olmadı o yüzden biraz küt oldu
  2. Fatih Coşkun

Servis varda adapazarından ankaraya artık yarın öğlene anca ulaşır:D
  3. Fatih Coşkun

Teşekkürler kerim bey beğenmenize sevindim red isminden yola çıkarak logo dahil 4 - 5 saatte tamamlanmış bir çalışma örnekleri yolladım inşaallah fazla bi değişiklik istemeden baskıya alırız
  4. Fatih Coşkun

logo kartvizit el ilanı açlış davetiyesi ve menü çalışması
  5. Fatih Coşkun

Clip-Art istek

amin cümlemizden inşaallah
  6. Fatih Coşkun

A4 çift taraf tek kırımlı Unlu mamüller broşürü ve sanal görüntüsü

Olmamış arkadaş ama basılmış diyosun elden bişey gelmez bundan sonra
  7. Fatih Coşkun

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

tebrikler arkadaşlar güzel bir konuydu ve herkes kendinden birşeyler kattı dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum
  8. Fatih Coşkun

Clip-Art istek

Animals toplam 6 klasör 715 dosya http://rapidshare.com/files/388774333/ANIMALS.rar
  9. Fatih Coşkun

sess kuaför

Teşekkürler hasan bey önyüz tamamda arkayüzde çok yazı var sadeliğini bozdum biraz kartın efekt de düz siyah yaptım baya düz oldu bari dağ tepe yapayımda haraketlensim dedim:D
  10. Fatih Coşkun

sess kuaför

zemin efektlerinde mesh fill tool aracı, sess yazısında Fountain aracı kullanılmıştır
  11. Fatih Coşkun

Fatih coşkun / Özkan atik 2

kullanılan renkler koyu mavi ve gri
  12. Fatih Coşkun

halim742:::..... ÖZKAN ATİK:::....1..

halim bey Uyulacak tasarım kuralları : Özkan ATİK isminin bir marka olması hedeflenmektedir. Tasarlanacak logo ve amblem Özkan ATİK kelimeleriyle birlikte düşünülmelidir. logo ve amblem tek başına Özkan ATİK Markasını hatırlatmalıdır. tasarım özgün olmalı, daha önce mevcut bir markayı veya...
  13. Fatih Coşkun

Fatih coşkun / Özkan atik 1

yorumlar için teşekkürler sade ve düzgün bişey çıkartma istedim font konusunda çok zorlandım uygun bir font bulamadım tırnaklı denedim olamdı düz denedim olmadı gerçi buda olmadı :) fonta yeniden bir el atmam lazım
  14. Fatih Coşkun

Fatih coşkun / Özkan atik 1

Kullanılan renkler gri, kırmızı, koyu mavi
  15. Fatih Coşkun

Logolardan hangisi üzerinde çalışmaya devam edeyim

SAV isim olarak kısa ve öz bunu karakterden logo yapabilirsiniz A nı tersi V bu kombinasyonu kullanın S harfinide onlara orantılı bir şekilde yerleştiriseniz bu iş olacak renk konusunda da hasan beyin önerilerini dinleyebilirsiniz
  16. Fatih Coşkun

Ertürk Bahçivan Graphics (portfolyo part1)

Hocam elinize sağlık emek harcanmış orjinal çalışmalar izninize sığınarak birşey sorma istiyorum gözüme takıldı da trend setter derken birinci r harfini içi dolu olmasının özel bir sebebi var mı?
  17. Fatih Coşkun

Son Logo Çalışmaları

@Seyit Ali Başer estağfurullah seyit bey özüre gerek yok iyi çalışmalar
  18. Fatih Coşkun

Son Logo Çalışmaları

@Seyit Ali Başer seyit bey https://www.grafikerler.org/subat-ayi-yarisma-konusu/18478-seyit-ali-baser-gt-grafikerlerorg-gt-4-a.html https://www.grafikerler.org/subat-ayi-yarisma-konusu/17668-seyit-ali-baser-gt-grafikerlerorg-3-a.html...
  19. Fatih Coşkun

2 adet tasarımım

Teşekkürler Ahmet bey sağolun
  20. Fatih Coşkun

takip ediliyoruz

bu daha bitmedi resmi yerleştiremedim üzerin biraz daha çalışmalıyım
Yukarı Alt