haklısınız hasan bey kart neysede davetiye küçük karta büyük yazılar oldu
karttaki bilgilere özellikle büyük istendi
davetiyede 10X14 cm gibi ufak ebat olacak bu yüzden bi 12X18 davetiye gibi yazıları
ufaltarak boş alanlar bırakma şansım olmadı o yüzden biraz küt oldu
Teşekkürler kerim bey beğenmenize sevindim
red isminden yola çıkarak logo dahil 4 - 5 saatte tamamlanmış bir çalışma
örnekleri yolladım inşaallah fazla bi değişiklik istemeden baskıya alırız
Teşekkürler hasan bey önyüz tamamda arkayüzde çok yazı var sadeliğini bozdum biraz kartın
efekt de düz siyah yaptım baya düz oldu bari dağ tepe yapayımda haraketlensim dedim:D
halim bey
Uyulacak tasarım kuralları : Özkan ATİK isminin bir marka olması hedeflenmektedir. Tasarlanacak logo ve amblem Özkan ATİK kelimeleriyle birlikte düşünülmelidir. logo ve amblem tek başına Özkan ATİK Markasını hatırlatmalıdır. tasarım özgün olmalı, daha önce mevcut bir markayı veya...
yorumlar için teşekkürler
sade ve düzgün bişey çıkartma istedim
font konusunda çok zorlandım uygun bir font bulamadım
tırnaklı denedim olamdı düz denedim olmadı gerçi buda olmadı :)
fonta yeniden bir el atmam lazım
SAV isim olarak kısa ve öz bunu karakterden logo yapabilirsiniz
A nı tersi V bu kombinasyonu kullanın S harfinide onlara orantılı bir şekilde yerleştiriseniz
bu iş olacak renk konusunda da hasan beyin önerilerini dinleyebilirsiniz
Hocam elinize sağlık emek harcanmış orjinal çalışmalar
izninize sığınarak birşey sorma istiyorum gözüme takıldı da
trend setter derken birinci r harfini içi dolu olmasının özel bir sebebi var mı?
@Seyit Ali Başer
seyit bey
https://www.grafikerler.org/subat-ayi-yarisma-konusu/18478-seyit-ali-baser-gt-grafikerlerorg-gt-4-a.html
https://www.grafikerler.org/subat-ayi-yarisma-konusu/17668-seyit-ali-baser-gt-grafikerlerorg-3-a.html...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.