Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

takip ediliyoruz

2. Fatih Coşkun

2 adet tasarımım

gömlek yakasını bilerek öyle yaptım tam bir gömlek olsaydı çok sade kalacaktı
  3. Fatih Coşkun

2 adet tasarımım

@Hasan Güner benimde yapalı baya oldu yükleyimmi yüklemeyimmi diye düşünürken bugün yükledim geç kaldığınıza sevindim hasan bey:D bir fikir daha var aklımda ama uygun görseleri bulamadım bulabilirsem bir çalışma daha yüklücem inş. gene çakışmayız....:)
  4. Fatih Coşkun

yaza özel bir tasarım

@Ahmet ALTUN sagat a sizi geçmesi için özel destek verdim Ahmet bey işiniz zor olacak:) sizin çalışmanızı bekliyoruz başarılar
  5. Fatih Coşkun

Free- ilk denemem

inşaallah bu işte yeteneğiniz var program hakimiyetiniz geliştikçe çok daha iyi işler çıkaracağınıza eminim yeni çalışmalarınız merakla bekliyorum başarılar
  6. Fatih Coşkun

Free- ilk denemem

ilk denemenize göre bence gayet başarılı hatta çok başarılı diyebilirim bu çalışmayı sıfırdan sizmi yaptınız yoksa kendinize örnek bir çalışma alıp onun üzerinden mi bişeyler çıkarttınız merak ettim doğrusu
  7. Fatih Coşkun

Zeliha Hotel Logo için önerileriniz lütfen..

4 yıldız var işletme 4 yıldızlı bir yerese bu logo gene basit diyebilirim yazı karketerinin tamamı aynı kalınlıkta times new gibi bir karakter bundan daha iyi durabilirdi yada zeliha sultan el yazı karakteri hotel düz karakter olabilir logoda kuyruk ve yüz aynı karade bu tezat oluşturur bence...
  8. Fatih Coşkun

Zeliha Hotel Logo için önerileriniz lütfen..

güzel bir yazı karakterinin yanında deniz kızını logo olarak kullanabilirsiniz mesela bir incinin içinde deniz kızı vektörleri ni ararken ingilizcesinide aramayı unutmayın daha fazla sonuça ulaşaırsınız deniz kızı logo deniz kızı vektör mermaid mermaid logo mermaid vector siren logo siren...
  9. Fatih Coşkun

Radyo Logo Çalışması

renk konusunda bordo ve griyi önerebilirim audio tarzı yaptığınız çalışmayı biraz daha geliştirebilir yazının üserinde de kullanabilirsiniz ve yüzdört.iki şeklinde yazması daha dikkat çekici olmuş bence bu şekilde kullanmalısınız
  10. Fatih Coşkun

Vektör Satış Etiketleri

teşekkürler bilal bey
  11. Fatih Coşkun

Happy New Year 2010

gerçekten çok güzel olmuşlar tebrikler 2yi benzetemedim yanlız
  12. Fatih Coşkun

yeni çalışmam

Tebrikler baya temiz bir iş çıkartmışsınız şarabın bardağa girdikten sonra bir şekil vererek yukarı doğru uzansaydı nasıl olurdu mesela tango yapan kadın ve erkek ozaman süper olabilirdi paylaştığınız için teşekkürler
  13. Fatih Coşkun

4 adet çalışma bilmem beğenirmisiniz.

akan kanları bu kadar koyu değilde resme yedirseydiniz daha gerçekçi görünebilirdi
  14. Fatih Coşkun

Dekoratif Saatler

Bana göre hiçde basit değil her resim birbirinden farklı ve değişik şekilde düzenlenmiş bana göre program hakimetinizde çoğaldıktan sonra daha iyi işler çıkaracağınıza eminim başarılar...
  15. Fatih Coşkun

Çeşitli karakalem çizimlerim...

valla helal olsun çok sağlam bir kaleminiz var özellikle yüz cizimleriniz ve gölgelendirmelerinizi çok beğendim tebrikler bu elleri biryerde kullanıyormusunuz yani dergi ve gazete de falan
  16. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

teşekkürler xblack bu konuya ilaveten yada başka bir konu başlığı altında işlerin baskıya gidiş aşamaları anlatılabilir en kısa zamanda bununla ilgili bir konu hazırlamaya çalışacağım eksiklerimide beraber düzeltir tam bir konu haline sokabiliriz
  17. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

beğenmenize sevindim burda maksat tasarımın şık olmasından çok yaparken nasıl ayrıntılara dikkat edildiğidir ana hatları kaptıktan sonra işin detayına inebilir ve işleriniz çok daha farkılı ve güzel yapabilirsiniz
  18. Fatih Coşkun

Kolay Neon ve Led etkisi

bunu ders olarak ayrıntılı bir şekilde anlatabilirseniz çok daha faydalı ve anlaşılır olabilir vaktiniz olduğunda bunu ders olarak bekliyoruz şimdiden teşekkürler sayın prycons
  19. Fatih Coşkun

Broşür,Fatura,Takvim,forma,Renk ayrımı pdf ders kaçırmayın

faydalı blgiler var işin özünü bilmek isteyenler için ideal dersler payalaşımınız için teşekkürler +rep
Yukarı Alt