Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Dergi Reklam Çalışması / Fotomanipülasyon

yaptığnız çalışmada her soruya cevabınızın olması hoşuma gitti bu çalışmayı öylesine yapmamaış olduğunuzu üstünde durulan ayrıntılara girilen bir çalışma olduğunu gösteriyor iyi çalışmalar
  2. Fatih Coşkun

cemy

tek araba tek aile bu işi daha iyi anlatabilirdi mutlu bir aile tablosu ortya koysanız tek seferde işi yorumlayabilirsiniz öncelikle resimleri uzatmayın kısmayın bu çalışmayaı bozuyor ve aile otosunu anlatırken modifiye ve sürat arabaları kullanmayın daha sakin oturaklı arabalar olabilir ve bu...
  3. Fatih Coşkun

1000 Vector Tattoos

Teşekkürler Bilal salih bey
  4. Fatih Coşkun

2010 Takvim Çalışması

arabaları görünce şaşırdım çok güzel olmuşlar tabi çalışmada öyle dikkat çekici bir iş çıkarmışsınız arka fon yazılar fon geçişleri bence gayet başarılı elinize sağlık iyi çalışmalar
  5. Fatih Coşkun

Platon medya sunusu

öncelikle tek renkte süper bir iş çıkarmışsınız sizi tebrik ediyorum logo yazı fontu renk kombinasyonu mükemmel ben kaliteli bir elden çıktığım ve sağlam bir firmayım havasını vermişsiniz bir tek antetlide logoyu gölge olarak ters kullanmazdım logonun duruşunu bozmamalısınız bence...
  6. Fatih Coşkun

Otel CV çalışması

çalışma sade ve hoş kullandığınız renkler cuk diye oturmuş tam net göremiyorum ama resimler sanki havada kalmış gibi ayrı duruyor çalışmadan ona bir bakarsınız elinize sağlık iyi çalışmalar
  7. Fatih Coşkun

Engelleri Kaldır - Reklam

valla etkilendim desem yalan olmaz internet çağında neredeyse herkesin bilgisayarı kullanmayı bildiği bir zamanda bu tasarım iş yapar çünkü herkes ne demek istediğiniz açık ve net bir şekilde anlıyor kaldır engelleri
  8. Fatih Coşkun

Hattori Hanzo Katana Volum2 Kill Bill (Dijital Sanatlar)

Teşekkürler hakan bey bir şiir tadında kill billi tekrar izlettiniz bu tür kılıçları benimde herzaman ilgimi çekmiştir çok güzel yorumlamışsınız
  9. Fatih Coşkun

Format atarken sata harddiski bilgisayar görmüyor

@Turk ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim flopy yardımıyla yükledik
  10. Fatih Coşkun

Gün İçersinde Vazgeçemediğiniz 3 Şey

çay sigara internet diye başlıyor günüm ve öylede devamn ediyor
  11. Fatih Coşkun

Geleneksel Yarasalar yürüyüşü!

bir kurumsal çalışma olarak bakarsak yazı fontlarının seçimi dizilişi çok sade çok güzel diyebilirim ama bu maç ve coşku olması lazım meşaleler tribün çoşkulu bir çalışma iyi olur kanısındayım
  12. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

corel derslerine biz göz gezdirseniz istedğiniz şeyi belki oarada bulabilirsiniz
  13. Fatih Coşkun

Corel Draw Klonlama Özelliği

cemal bey corel 13 de var ama corel 12 de aynı özellik mevcut mu bilmiyorum edit/clone de yoksa olmayabilir
  14. Fatih Coşkun

Gemici takvim başlığı

son hali bu hakan bey ama ben genede 3d verme taraftarıyım dikkati daha fazla yoğunşatıryor sanki
  15. Fatih Coşkun

Cemy Reklam Çalışması / Hasan Güner

güzel bir yaklaşım başarılar
  16. Fatih Coşkun

CorelDraw'da 3D Çark Yapımı (Videolu Anlatım)

yaşar bey çok güzel ve anlaşılır bir şekilde anlatmışsınız extrude toolu çok güzel kullanmışsınız illustratördeki gibi olmasada bizimde 3 boyutumuz var ders için teşekkürler
  17. Fatih Coşkun

Film Afişi(Silver Rifle)

silver yazısını kümüş rifle de kan efekti uygulayabilirsiniz güzel olabilir yada yazı komple gümüş olabilir
  18. Fatih Coşkun

Rock and Roll Afiş ( Şerbest Çalışma )

Bumudur budur elleriniz dert görmesin cengiz bey süper bir çalışma hata yada şurası şöyle olsaydı gibi bir yorum yapmayı gereksiz görüyorum çalışmanın güzelliğine bırakın kendinizi gitsin
  19. Fatih Coşkun

Gemici takvim başlığı

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar resimlerle coşkun ofset yer değiştirdim resimleri büyük ekledim küçük ekledim olmadı resimde fazla kullanmak isteyince bu çıktı sedat bey ortalamaları yaptım hakan bey dediğiniz gibi daha tertipli oldu renkler güzel olacak tabi gıriyi bana siz...
  20. Fatih Coşkun

Gemici takvim başlığı

dediğiniz giibi resimlerde ekledim ve ortaya bu çıktı
Yukarı Alt