Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

@umit umut yani bana katılıyorsunuz anlamına geliyor millet ortaya bişey atıyo şu iyi bu iyi iyi olan yanını anlatın diyoz bir daha ses çıkmıyo
  2. Elvan Yıldız

corel drawings ile alakalı

proğramlar birbirine benziyor ufak yöntem değişiklikleri var netcede desen yapıyo ayrıca corel çokda profesyonel bir yazılım deil eos u tavsiye ederim bu arada dersler hazırlanıyor sabretmek lazım:)
  3. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

@nurvet göktaş höööööööööööö:confused: ses kartı ile rapid in ne alakası var:o
  4. Elvan Yıldız

Accurate ile bu nakışı nasıl yaparım ?

@Emre Akgül bu benmi oluyorum:confused:bendalga geçtiğimi düşünmüyorum arkadaşın yardım istediği konuya bakıyorum verilen desende düz dikiş ve dekoratif dikişten başka bir şey yok ve basit bir çizim desen yapıyorsa bunu nasıl yapamaz diye düşününce insan sanki şakaymış gibi geliyo ama olabilir...
  5. Elvan Yıldız

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

@Memet Akif basit blokları yada deseni çizdir çizerken nereye stop konacağını gözünle takip et çizimi bitirdikten sonra seçme aleti ile stop konması gereken vuruşu tesbit et . yakala o vuruşu sol klik ile sonra sağ klik yap çıkan pencereden seçenekleri tıkla çıkan kutudanda stop u seç 5 renk...
  6. Elvan Yıldız

@ayşe duru nks yi accurateden başkası açmaz
  7. Elvan Yıldız

@Hasan Tokmak hiç deneme sonuç pek iyi çıkmıyor ama illada deneyeceksen ekrana 256 renk kalitesinde bir resim(jpg-bmp)getir sihirli çubuğu tıkla yapmak istediğin bölgenin ne yapılacağını sihirli çubuğun altındaki ikonlardan seç (sargı-dikiş-çiniğnesi)sonra resimde bu seçtiğiniz işlemi nerede...
  8. Elvan Yıldız

@serdar erkiner eos 2 de zsk formatlama işi tırt denemeyin bile eos 3 için bişey diyemiycem eos wiewer de ben denedim güzel yapıo wilcom güzel yapıo bunlarda zsk disket formatlayabilirsiniz tajima formata gelince tajima format biçimi dos dur bunu proğramsız windowstada formatlayabilirsiniz...
  9. Elvan Yıldız

mst veya sas formatında desenler

valla burada başka brodecilerdemi var ayrıca kullandığın proğram nakış datalarını brode datasına dönüştürüyodur heralde:)
  10. Elvan Yıldız

bunlarda benim çalışmalarım hem ref hem dst

önemli değil darısı vermeyenlerin başına:cool:
  11. Elvan Yıldız

mst veya sas formatında desenler

mst ve sas formatını yeni duyuyorum:confused:
  12. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

@Gökhan çelik yanılıyorsun sevgili kardeşim motifi cdl dosyasına tek atlama koduyla iki misli ebatta kaydedersen giriş ve çıkışada dikkat edersen sorunsuz pul döşediğini göreceksin şu konuda haklı olabilirsin xp de çalışan bazı eos 2 proğramları motif oluşturduğunuzda atlama kodunu...
  13. Elvan Yıldız

e-o-s 2 eski sürüm mini mini 2ler hiç olmamış 3 ler

@serdar erkiner teşekkürler kadr kıymet bilenlere bu arada cracklı dosya paylaşıldığını iddia eden arkadaş indirmişmidir acep indirmediyse neden cracklı olduğunu iddia eder indirdiyse neden cracklı dosya indirirde sonrada millete p.k atar merak ederim:confused:
  14. Elvan Yıldız

eos 2 de pul problemi.

yanılıyorsun sevgili kardeşim pul motifini sadece tek atlama kodu ile cdl dosyasına olduğunun iki misli ebatta kaydederseniz hiç sorunsuz kullanabilirsiniz giriş ve çıkışlarada dikkat etmenizi öneririm
  15. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

@Cevad KÜRŞAD wilcom es şiddetle tavsiye ederim @nurvet göktaş linklerde sorun yok sorun rapidde premium üyeliğinizin bulunmaması olsa gerek modeme restart işinizi çözer yani modemi kapatıp açın
  16. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

@Gökhan çelik nerdeeeeeeeeeeeee ağzından bal damlıyoooo
  17. Elvan Yıldız

Tajima Pulse Hakkında Bilgi Paylaşımı

@sevinç biberoğlu vaktiniz var ise camtasia studio ile videolu anlatım yaparsanız sıfırdan başlayıp çok mutlu oluruz tabiiiki merak ediyoruz ben kullanmaya çalıştım bana zor geldi biraz desen çalışma alanıda dar idi üzerine gitmedim
  18. Elvan Yıldız

Accurate ile bu nakışı nasıl yaparım ?

@Halim Hakan Tuna kısacası acemisin desen olayına benim anladığım bu çünki dekorlu dikişlerin en sık kullanılanı diyeceğim hatta ayarını iyi verirseniz suzeneye benzer bir görünümde alabilirsiniz benim kullandığım eos 2 de numarası 1292 olan dekorlu dikiş seçeneği ile yapılmış bu desen benim...
Yukarı Alt